صفحه 108 از 232 نخستنخست ... 8589899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118158208 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,071 تا 1,080 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member rezarchitect آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture and Urban Planning-KTH

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    بله ویزا رو نمیخوان. ولی اصل پذیرشتون رو باید همراه ببرید.
    فعلا که دارن ارز میدن، ولی توجه داشته باشید که هر دم از این باغ بری می رسد.
    سلام میلاد جان...آقا تکلیف ما که تازه پذیرش گرفتیم چی‌ می‌شه؟ به ما هم ارز میدن یا اینکه باید بریم از آمریکا نامهٔ اشتغال به تحصیل تهیه کنیم؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط rezarchitect نمایش پست ها
    سلام میلاد جان...آقا تکلیف ما که تازه پذیرش گرفتیم چی‌ می‌شه؟ به ما هم ارز میدن یا اینکه باید بریم از آمریکا نامهٔ اشتغال به تحصیل تهیه کنیم؟
    شما با اصل I-20 میتونید برای گرفتن نامه اقدام کنید.

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    بله ویزا رو نمیخوان. ولی اصل پذیرشتون رو باید همراه ببرید.
    فعلا که دارن ارز میدن، ولی توجه داشته باشید که هر دم از این باغ بری می رسد.
    ممنونم میلاد جان از اینکه اطلاعات رو در اختیار بقیه میزارید.

توضیح اینکه تجربه ای که میلاد جان (منظورم خودم نیست milad1988 عزیز رو میگم ) به دست اوردن از مراجعه یکی از دوستانشون به وزارت علوم بوده. ممکنه این روند جدید کار وزارت علوم باشه، که البته با بخش نامه بانک مرکزی در مورد ارز دانشجویی هم مطابقت داره، برای همین از دوستان خواهش میکنم هر اطلاعاتی در این مورد دارن رو در همین تاپیک در اختیار دوستان دیگه قرار بدن.

البته، فرض کنیم این روند کاری جدید وزارت علوم باشه یه سوال دیگه هم هست، اینکه آیا بانک هم به اندازه وزارت علوم در مورد این قضیه توجیه هست یا نه.

در قسمت سوالات متداول هم من به این قضیه اشاره میکنم.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member

سلام

توی I20 من قید شده که هزینه تحصیل و زندگیم با اسکولارشیپ پوشش داده میشه. میخام بدونم با این اوصاف اگر برم دفتر حفظ منافع ایران تو واشنگتن اونا گواهی اشتغال به تحصیلمو تایید میکنن یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط someone1 نمایش پست ها
    شما وقتی مراجعه می کنید یک فرم می گیرید که شماره پرونده و تاریخی که نشا داده را باید توش پر کنی. من تاریخ را خالی گذاشتم و پرونده را دادم و مشکلی هم پیش نیامد. در ضمن نشنیدم به کسی بگن که چون زود اومدی کارت را انجام نمیدیم. البته باید بگم اکثر کسانی که مراجعه می کنند نوبتشون رسیده است بنابراین اگر فعلا زمان دارید بهتر است موجب شلوغی بیشتر اونجا نشید.

من اول اسفند وقت داشتم اما تا مدارکم از واشنگتن به دست خانوادم تو ایران برسه طول کشیده، حالا به نظرتون دوباره باید وقت بگیرم ؟ یا بعد از عید خانوادم برن نامه رو میدن؟
    هيچ راهي دور نيست....انسان هماني ميشود كه مي انديشد...

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdis نمایش پست ها
    من اول اسفند وقت داشتم اما تا مدارکم از واشنگتن به دست خانوادم تو ایران برسه طول کشیده، حالا به نظرتون دوباره باید وقت بگیرم ؟ یا بعد از عید خانوادم برن نامه رو میدن؟
    بنظر من اول همون نامه رو ببرند اگه قبول نکردن برند 2باره بگیرند
    اینا قبل از عیدم مبلغ قابل توجهی دلار نداشتن و ندادن
    عصارا بکش از زیر مغز این چلاق ها

نقل قول نوشته اصلی توسط someone1 نمایش پست ها
    من مراحل کار را با تمام جزئیات به تفصیل توضیح میدهم.

4- ساعت 8 در ها باز میشود. شما باید منتظر باشید تا اسم ها مطابق لیست خوانده شود. در این حین باید یک فرم از قسمت کپی تهیه و تکمیل کنید. در ضمن یک کپی از گواهی اشتغال به تحصیل یا دعوتنامه هم حتما همراه داشته باشید.
    7- پس از گرفتن نامه با خوشحالی به خانه بروید و خود را برای مرحله سخت بعدی ( گرفتن ارز از بانک ) آماده کنید.

امیدوارم به تمام سوالات دوستان جواب داده باشم. اگه موفق شدم ارز بگیرم دوباره می نویسم.
    سلام . نمونه فرم و کسب نداره که پرینت کنیم ... ببریم؟ 8 صبح در واشد .. کپی همون طبقه همکفه ؟ من برای بار دوم ترم 2 می خوام بگیرم دیگه نیاز به نامه پذیرش که نیست چ.ن همه مدارک رو دارم تو پروندم .؟
    ممنون

با عذرخواهی از میلاد عزیز از تکرار سوالم ... من 4 روز دیگه عازم هستم و یه مقدار هم نگران بابت قانون عدم اجازه خروج بیش از 5000 دلار .

دوستانی که ارز دانشجویی گرفتن , غیر از رسید مدرک دیگه ای در مورد این ارز دریافت کردن از بانک ؟ ... مثلا صفحه آخر پاسپورتشون چیزی قید شد ؟ ... برای خروج این ارز کسی تا حالا به مشکل خورده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_pooya نمایش پست ها
    با عذرخواهی از میلاد عزیز از تکرار سوالم ... من 4 روز دیگه عازم هستم و یه مقدار هم نگران بابت قانون عدم اجازه خروج بیش از 5000 دلار .

دوستانی که ارز دانشجویی گرفتن , غیر از رسید مدرک دیگه ای در مورد این ارز دریافت کردن از بانک ؟ ... مثلا صفحه آخر پاسپورتشون چیزی قید شد ؟ ... برای خروج این ارز کسی تا حالا به مشکل خورده ؟
    در فرودگاه کسی ارز همراه شما را چک نمیکنه نگران این قانون نباشید

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط firstlovecity نمایش پست ها
    سلام . نمونه فرم و کسب نداره که پرینت کنیم ... ببریم؟ 8 صبح در واشد .. کپی همون طبقه همکفه ؟ من برای بار دوم ترم 2 می خوام بگیرم دیگه نیاز به نامه پذیرش که نیست چ.ن همه مدارک رو دارم تو پروندم .؟
    ممنون
    نامه پذیرش رو نیاز ندارید ولی باید اشتغال به تحصیل رو به تایید سفارت ایران برسونید و بفرستید ایران، از طرفی گواهی پرداخت شهریه تایید شده توسط دانشگاه رو هم بفرستید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...