Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
از ویزای نفر اول لیست خبری نشده؟
سلام دوستان
من مدارکمو برای ژانویه یه بار فرستادم توی دسامبر و یه نامه از دانشگاه که صندلیم واسه 3 ماه گارانتیه و هر وقت ویزا گرفتم میتونم برم. بعد 2 هفته سفارت مدارکمو پس فرستاد با یه نامه روش که واسه "می" بگیرید پذیرش و دوباره واسمون بفرستید. منم 26 ژانویه همین کارو کردم و فرستادم. هنوز هیچ خبری نشده. به نظرتون باید نگران باشم؟ آخه 7 هفته گذشته و هیچ خبری ازشون نیست. نگرانم.
آره عزیزم. همه چی داشتم. از سو پیشینه و ساپورت مالی و جاب آفر و b.s و مدارک دیگه ای که لازم بود. پس میگید فعلا عادیه که جواب ندن؟ آخه دیدم که بعضی از بچه ها که همون موقعه ها فرستادن یه سلام علیکی با سفارت داشتن. یعصیاشونم جواب ویزاشون اومده.... لعنت بهشون که ایقد مارو تو استرس نگه میدارن...
حتما خبرتون میکنم. البته در باره سوپیشینه نگران نباش تا سه ماه اوکیه! ماله منم 2 ماه ازش گذشته بود. خیلی از بچه ها هم همین مسئله رو داشتن که همه متفق القول همین نظرو داشتن. من از مشاور هم پرسیدم که همین نظر داشت. نگران اون قضیه نباش.
سلام
سفارت توی تعطیلات عید کی ها باز هست؟ من 2 زانویه مدارکم رو فرستادم ولی تا حالا خبری نشده میخوام برم یه سوال کنم. فردا که هستن؟ چه ساعتی برم؟
ممنون
طبق این اینکه فک نکنم اصلا سفارت بسته باشه.
http://www.canadainternational.gc.ca...u_id=10&view=d
علاقه مندی ها (Bookmarks)