صفحه 8 از 251 نخستنخست 12345678910111213141516171858108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 2510

موضوع: متقاضیان مهاجرت فدرال که برای پرونده استانی کاندید شده اند

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا به روش Simplified (سپتامبر 2006 تا فوریه 2008)

با سلام
    امیدوارم با این پست که می نویسم باعث ناامیدی نباشم ولی این هم راه دیگری است برای معطل کردن پرونده ها و احتمالا دریافت پراسس فی جدید. اگه پاسخدهی انها بخواد این همه طول بکشه پرونده فعلی اپدیت کرده ها که هست . در صورتی این عمل اثربخش است که زمان را بسیار کوتاه در نظر می گرفتند.

Member SSN2007 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh tabatabaei .English literature

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا به روش Simplified (سپتامبر 2006 تا فوریه 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadu نمایش پست ها
    دوست گرامی
    گمان می کنم این نامه ها پیش از به جریان افتادن پرونده و در صورت نیاز استان مورد نظر به رشته متقاضی ارسال می شود؛ من پیش از دریافت نامه آپدیت, دوبار چنین نامه ای از استان مورد نظرم - در سال 2009 و 2010-دریافت کرده بودم . شاید شما هم بزودی چنین نامه ای دریافت کنید.
    البته اينبار با ان دو دفعه اي كه براي شما نامه فرستادند يك مقدار متفاوته به اي معني كه اين اجازه را به استانها خواهند داد كه علاوه بر سهميه اي كه براي جذب مهاجر داشتند تعداد 1500 اپليكنت اضافه تر هم انتخاب كنند مشروط بر اينكه از اپليكنتهاي قبل از 2008 باشند.For now, a pilot program will allow provinces and territories to accept an additional 1,500 immigrants a year if they select them from an existing backlog of skilled worker applications
    شروع پروسه در دمشق:12 اپريل 2007

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

British Columbia هم 250 نفرمثل اینکه توی این طرح pilot آز قبل ار2008 ای ها میگیره....
    http://www.welcomebc.ca/wbc/immigrat...tion/news.page?
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس مکانیک..

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

این چیزی که اقای کنی گفته فکر نکنم برای استانی یا غیر استانی فرق داشته باشه.....اینا دارن از یه تغییر سیاست حرف میزنن...و به نظر میرسه که موارد دیگه هم در این قضیه دخیله..چرا که مسلما خیلی از مشاغل مورد نیاز کانادا در همین پرونده های قبل از سال 2008 پیدا میشه و البته اتنخاب این افراد باعث سبکتر شدن اب این استخر بقول ایشون میشه...اما الان صحبت از جمع کردن تمام این پرونده هاست...حالا اینجا یه سوال پیش میاد...نگهداری و کلاسه بندی و خیلی کارهای دیگه که برای این فایلها انجام شده مسلما هزینه بر بوده و خواهد بود..بنظر شما چرا از بین این فایلهای موجود حداقل مشاغل مورد نیازشون رو انتخاب نمیکنن و هر روز دارن فایل جدید باز میکنن ؟؟؟؟ جواب این سوال خیلی از انتظارها رو پایان میده.....

ApplyAbroad Champion
    علی جون آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر فدرال نمایش پست ها
    من فکر کردم ایمیل میاد! یعنی نامه دم در خونه میاد؟
    بله پست میکنن، ولی تاکید کرده که توی فرمها ایمیل بنویسین تا از این به بعد مکاتبات با ایمیل باشه.
    پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
    پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار:‌ جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alit60 نمایش پست ها
    این چیزی که اقای کنی گفته فکر نکنم برای استانی یا غیر استانی فرق داشته باشه.....اینا دارن از یه تغییر سیاست حرف میزنن...و به نظر میرسه که موارد دیگه هم در این قضیه دخیله..چرا که مسلما خیلی از مشاغل مورد نیاز کانادا در همین پرونده های قبل از سال 2008 پیدا میشه و البته اتنخاب این افراد باعث سبکتر شدن اب این استخر بقول ایشون میشه...اما الان صحبت از جمع کردن تمام این پرونده هاست...حالا اینجا یه سوال پیش میاد...نگهداری و کلاسه بندی و خیلی کارهای دیگه که برای این فایلها انجام شده مسلما هزینه بر بوده و خواهد بود..بنظر شما چرا از بین این فایلهای موجود حداقل مشاغل مورد نیازشون رو انتخاب نمیکنن و هر روز دارن فایل جدید باز میکنن ؟؟؟؟ جواب این سوال خیلی از انتظارها رو پایان میده.....

من هم همین سوال را دارم:
    به نظر شما این چه سیستمی‌ِ که باینکه شغلتون جز لیست است و ۶ سالِ که اقدام کردید و منتظرید یدفه بگن فایلتون کنسل ولی‌ اونی که هم شغلِ شما است و امسال هم اقدام کردی ظرف ۱ سال کاناداست!!!
    جالب تر اینکه ۲۹ تا شغلِ توی لیست است که انتاریو فقط ۴ تا تخصص را می‌خوادش و ماها که ۶ ساله پیش اقدام کردیم و استانِ انتاریو را انتخاب کردیم و تو لیست مشاغل جدید هم هستیم حتا قرار نیست از طریق استانی هم نامه‌ای دریافت کنیم که شاید احیانا مورد نیاز باشیم و کارمون سریعتر بشه، البته که هیچ شواهدی هم در دست نیست واسه این سرعت بخشی!!

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط chicagoo نمایش پست ها
    من هم همین سوال را دارم:
    به نظر شما این چه سیستمی‌ِ که باینکه شغلتون جز لیست است و ۶ سالِ که اقدام کردید و منتظرید یدفه بگن فایلتون کنسل ولی‌ اونی که هم شغلِ شما است و امسال هم اقدام کردی ظرف ۱ سال کاناداست!!!
    جالب تر اینکه ۲۹ تا شغلِ توی لیست است که انتاریو فقط ۴ تا تخصص را می‌خوادش و ماها که ۶ ساله پیش اقدام کردیم و استانِ انتاریو را انتخاب کردیم و تو لیست مشاغل جدید هم هستیم حتا قرار نیست از طریق استانی هم نامه‌ای دریافت کنیم که شاید احیانا مورد نیاز باشیم و کارمون سریعتر بشه، البته که هیچ شواهدی هم در دست نیست واسه این سرعت بخشی!!
    به نظر من شما اگر سابقه کاری تان در لیست مشاغل هست حتی یک روز هم تلف نکنید و اقدام کنید ....
    ضمن اینکه پرونده های استانی به صورت موازی با فدرال انجام میشه کارشون و ظرفیت مخصوص به خودشون رو دارن....
    و اینکه این پروژه همونطور که گفته شده pilot هستش و اگر جواب بده رشته ها و تعداد بیشتری از این طریق پذیرش خوهند شد...
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed2009 نمایش پست ها
    به نظر من سیاست های مهاجرتی جدیدی که الان صحبتش هست هر چی که باشه علاوه بر پرونده های قدیمی پرونده های ۳۸ و ۲۹ رشته را هم تحت تاثیر قرار میده حالا اگر آنها را reject نکنن قطعا کند می شن مثل وضعیتی که برای ۳۸ رشته بعد از ۲۹ رشته ها ایجاد شد . بنابراین من فکر نکنم برخلاف توصیه خودشون اقدام بر اساس کیس ۲۹ رشته به صلاح ما باشه.
    مشکل ایجاد شده برای پرونده های simplified قبل از هر چیزی به تعداد زیاد پرونده ها بر می گرده، همین مشکل در مورد پرونده های 38 رشته ایی هم تا حدودی وجود داره. تعداد بچه هایی که از روش 29 رشته ایی انتخاب شدن خیلی خیلی کمه در مقایسه با 38 رشته ای ها، فقط دمشق 15000 پرونده 38 رشته ایی داره در صورتیکه بچه های 29 رشته ایی روی هم 30 هزارنفر هم نمیشن، و از طرفی در ظرفیتی که برای صدور ویزا در نظر گرفتن، نزدیک 60000، صراحتاً اعلام کردن اولویت با بچه های 29 رشته ایی هستش. بعد از اون مابقی ویزا ها بین 38 رشته ایی پخش می شه و در انتهای کار نوبت بچه های simplified! با توجه به سرعت رسیدگی به پرونده های 29 رشته ایی و اولویت بندی ظرفیت ویزا ها خیلی خیلی دور از ذهنه که تاخیری جدی در این پرونده ها اتفاق بیفته. احتمالاً تا اخر سال جاری بخش بزرگیشون ویزا می گیرند و تعداد خیلی محدودی از بچه های 29 رشته ایی امسال هم که در انتهای لیست هستند اوایل سال آینده میلادی! کار 38 رشته ایها کند پیش میره ولی احتمالاً با توجه به ظرفیت ویزا ها و اولویت بندی مذکور در دراز مدت به سر منزل مقصد میرسه! simplified ها با توجه به تعدادشون، گفته میشه چیزی نزدیک به 300000 متقاضی، فکر کنم واقعاً شانس خیلی زیادی ندارند!!! تصور کنید که بچه های 38 رشته ایی که بعد از ما اقدام کردن زودتر از ما simplified ها به نتیجه میرسند، در حالیکه معلوم نیست با این ظرفیت ویزا ها چه موقع نوبت به 38 رشته ای ها میرسه چه انتظاری میتونند داشته باشند بچه های simplified! برخلاف شما من فکر میکنم اگر دوستان شانسی دارن برای ظرفیت باقی مونده که کمتر از 1000 نفره، واجبه هر چه سریعتر اقدام کنن.
    ویرایش توسط HosseinKazemi : March 18th, 2012 در ساعت 12:41 PM

با سلام
    برای من هم از این نامه ها اومده
    از استان ontario
    ولی انگار با هم فرق هایی هم دارن
    اولا هیچ جا ننوشته که تا اکتبر تکلیف مشخص میشه
    ثانیا گفته باید آیلتس 6.5 داشته باشم که ندارم
    ولی برای بقیه گفته باید اورالشون 6.5 باشه
    ثالثا گفته اگه پرونده شما به عنوان کاندید قبول شد قبلی باطل میشه حتی اگه در نهایت این یکی هم رفیوز بشه
    نمی دونم چی کار کنم
    وقتشم خیلی کمه چون تا 4 می بیشتر وقت ندارم

نقل قول نوشته اصلی توسط Hft نمایش پست ها
    با سلام
    برای من هم از این نامه ها اومده
    از استان ontario
    ولی انگار با هم فرق هایی هم دارن
    اولا هیچ جا ننوشته که تا اکتبر تکلیف مشخص میشه
    ثانیا گفته باید آیلتس 6.5 داشته باشم که ندارم
    ولی برای بقیه گفته باید اورالشون 6.5 باشه
    ثالثا گفته اگه پرونده شما به عنوان کاندید قبول شد قبلی باطل میشه حتی اگه در نهایت این یکی هم رفیوز بشه
    نمی دونم چی کار کنم
    وقتشم خیلی کمه چون تا 4 می بیشتر وقت ندارم
    با سلام اگر امکان دارد مشخصات پرونده تان مثل تاریخ فایل نامبر و عنوان شغلی تان را اعلام نمایید و همچنین متن نامه دریافتی را. من فکر نمیکنم پرونده فدرال بدون به نتیجه رسیدن پرونده استانی باطل شود. من چند جا بصراحت خواندم که پرونده فدرال باطل نمی شود. موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)