منم برای مهندسی پزشکی
از الان استرسش پیرم کرده![]()
منم برای مهندسی پزشکی
از الان استرسش پیرم کرده![]()
سلام . منم فیزیکم .
والا من قبلا امتحان ندادم که مقایسه کنم..خب شش ماهیه که عوض شده امتحان..همینطور سیستم نمره دهیش..بنظرم واقعا باید وقت گذاشت واسش...حسابی متن خوند و خوند و خوند.قدرت استدلال و تجزیه تحلیل متون را داشته باشید...ریاضیش از قبل سخت تر شده ولی....مثلا از آمار سوال بیشتر از قبل میدن ...اینا از تجربیات دوستام میگم و نمونه سوالهایی که خودم حل کردم.
دوست عزیز همونطور که آقا جواد گل گفت، این مسیر به شدت فرسایشی و سخته. اما استرس داشتن هیچ چیزی رو حل نمی کنه. تنها چیزی که استرس رو پایین میاره برنامه ریزی برای هدفته. متاسفانه راهی که ما افراد این فروم و اشخاص مشابه ما برای آیندشون انتخاب می کنن جزو سخت ترین راهها برای ادامه ی زندگی هست.
دوری از خانواده و دلتنگی، حجم زیاد درس و سنگینی اون ها، مشکلات مالی در یک کشور غریبه ، مشکلات اقامت و کمبود دوست و آشنا که تو روزهای خستگی و تنهایی پیشت باشه ، همه و همه طاقت فرساست.
اما ما این سختی ها رو به جون می خریم برای راحتی ها و خوبی هایی که فکر می کنیم در این کشور بهش نمی رسیم. برای زندگی راحت تر بچه هامون، برای بهره مندی از بالاترین امکانات آموزشی و بالاترین حقوق شهروندی و مواردی از این قبیل.
پس اگر برای تحمل این سختی ها با خودت کنار اومدی و خوبی هاش رو می خوای باید برنامه ریزی کنی، به موقع واسه کارات اقدام کنی و بدونی هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه
برات آرزوی موفقیت دارم
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم خوندن یک مستر در کانادا چقدر هزینه داره مثلا در استان کبک؟؟؟؟آیا بعد از خوندن مستر شانس گرفتن اقامت مثل دانشجویان دکترا برای دارندگان مدرک مستر هم هست؟؟؟؟
سلام به همگی.من آرمین هستم.دانشجوی ارشد علوم کامپیوتر .همچنین با جدیت تمام می خوام که برم و 2013 اینجا نباشم دیگه.2 اردیبهشت سابجکت دارم.شهریور و مهر هم تافل و جی آر ای.
ایشالا هممون بتونیم موفق بشیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)