سلام دوستان
به نظر شما،
1)قبولی تو مرحله اول المپیاد ریاضی، و همچنین مرحله دوم المپیاد فیزیک رو تو cv بیارم؟
و اگه آره، چطوری مطرح کنم اونا رو؟
2)نفر اول استان تهران در آزمایشگاه شیمی رو چی؟
زندگی مثل دوچرخه سواری است. برای حفظ تعادل بایدحرکت کنید. EINSTEIN
سلام
بله، حتما بیارید. بالاخره یه سابقه براتون حساب میشه دیگه.
در مورد اینکه توو چه قسمتی بیاریدش، باید توو Educational achievements and honors آورده بشه.
راستش من واژه دقیق المپیاد رو نمیدونم ولیشاید اینجوری بشه نوشت:
Selected as a qualified person at the first stage of countrywide mathematics competition, Iran, Year.
برای فیزیک هم همینجوری
Ranked 1st (among all the province-wide competitors) in the entrance competition of chemistry laboratory, Iran, Tehran, Year
اینی که زیرش خط کشیدم رو یجوری بنویسید که به چشم بیاد دیگه؛ آخه بالاخره یه رقابتی، آزمونی چیزی بوده دیگه
بازهم اگه دوستان نظری بدند عالی میشه
در ادامه جواب دوستمون اینطوری هم می تونید بنویسید:
Selected as a qualified person at the first stage of Iranian National Physics Olympiad
این رو هم "iranian national physics olympiad" تو گوگل سرچ کنید براتون کلی زرومه می آره که توشون مدل نوشتن "قبولی تو المپیادهای ایران" رو می تونید پیدا کنید.
تولستوی: همه می خواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند ...
ممنونم از لطفتون niloOfar و Mahdi Sh
من داور جشنواره ای بودم که تو سربرگ گواهی ای که بهم دادن نوشته Honorable Mention، میخوام این رو تو قسمت Honors وارد کنم. ولی نمیدونم ترجمش چی میشه، اگه کسی میتونه کمک کنه
مرسی
زندگی مثل دوچرخه سواری است. برای حفظ تعادل بایدحرکت کنید. EINSTEIN
سلام.1.این جمله برای نوشتن عنوان پروژه خوبه؟؟///////////؟؟؟ (Thesis title " Design of Industrial Intelligent Lighting Systems Networks"19.75/20)
2.تو قسمت research experience بنویسم یا education زیر مدرکه لیسانسم یا کلا یه قسمت جدا اختصاص بدم به این قضیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
3.اینکه teaching experience رو با work experience ادغام کنیم یا جدا باشند؟مرسی از راهنماییتون.........
سلام
1. کاملا درسته.
البته اگر که این نمره پایان نامتون هستش: اگر میخواین نمره پایان نامتونو بنویسید باید جوری باشه که با اصل معدل کلتون تداخل نداشته باشه. مثلا در عوض 19.75 میتونید بنویسید " A ".
بعنوان مثال:M.Sc., Food Science and Technology
College of Natural Resources, University of Tehran, Tehran, Iran
Thesis Title:
The effect of XXX
Supervisor:
Prof. X
GPA: 19.75 out of 20
2. توو قسمت Education باید باشه.
3. Teaching هم در واقع همون تجربه کاری شما حساب میشه.
پیروز باشید![]()
ویرایش توسط Mahdi Sh : March 30th, 2012 در ساعت 11:07 PM
با سلام.دوستان، من مدارکم رو فرستادم فنلاند، اما از اونجایی که توی Transcripts دانشگاه آزاد،فقط نمره ی پاس شده ی واحد ها،بدون ذکر افتاده ها رو مینویسه، الان که حساب میکنم میبینم اینطوری معدلم یک نمره بالاتر رفته.اما توی Resume معدل واقعی رو نوشتم.الان واسه بالاتر بردن شانس پذیرش،به نظرتون ایمیل بزنم و بگم اشتباه نوشتم معدل رو؟ در کل اونا به معدلی که توی رزومه زدیم نگاه میکنن یا خودشون ریزنمره ها رو جمع میزنن؟
سلام
اولا تا اونجایی که من میدونم اونا قطعا نمرات موجود در ریزنمراتتونو ملاک قرار میدن و در مورد افتاده ها هم که شما میفرمایید ذکر نمیکنن واسه دانشگاه آزاد باید بگم که چندماه پیش که دوستم گرفته بود (واسه لیسانسشو از آزاد) تووش تمام نمرات اعم از افتاده و نیافتاده ذکر شده بود.
والا به نظر من که یجورایی خیلی بعید بنظر میاد که تووی ریزنمرات یه همچین چیزی بخواد پیش بیاد و این اولین باریه که اینو میشنوم!
برای اثبات عرایضم حضرتعالی رو به اینجا ارجاع میدم.این نوشته های خود "ویکی" هست. دانشجویان ترم آخر آزاد ریز نمره شون فرق داره.
در کل ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)