اینجا رو لطفا ببینید.راستی یه سوال دیگه، پس مطمئنن با معدلی که توی رزومه نوشتم کاری ندارن؟
اینجا رو لطفا ببینید.راستی یه سوال دیگه، پس مطمئنن با معدلی که توی رزومه نوشتم کاری ندارن؟
با بررسی ریزنمرات خودم و چند تا از دوستام باید بگم که در ریزنمراتی که بعد از فارغ التحصیلی میدن تمام درسهای پاس شده ,افتاده و ... بدون هیچ کم و کاستی ذکر میشه ولی گویا در ریزنمرات دانشجویان ترم اخر واحدهای افتاده نیست.اونا دانشجویان ایرانی زیادی مثل شمارو دیدن و با تمام موارد اشنا هستن.با این کار صداقت خودتون رو زیر سوال نبرید.انشالله اگه پذیرش گرفتید و رفتید چی؟اون موقع همه چیز مشخص میشه و ممکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد
سلام
من رزومم 2 صفحه شده و توی صفحه ی دوم فقط Extracurricular Activities رو نوشتم.
1) اگه بخوام دو صفحه رو بفرستم باید منگنه کنم یا چسب برنم؟ یا نه همینجوری جدا باشن؟
2) رزومه پاکت نمیخواد درسته؟
3) بهتره صفحه دوم که فقط Activity رو حذف کنم یا باشه؟
مرسی
1. خیلی مانور ندید روی اینها چون چیزی نیست که اونها دنبالش باشند. دو صفحه رو پشت و رو پرینت کنید اگه قراره روی کاغذ تحویل بدید.
2. ببینید مقصد دقیقا چه توضیحی داده.
3. کمی بیشتر درباره پروژه ها و تجربیاتتون توضیح بدید رزومه یک صفحه کاربرد آکادمیک نداره با اینکه برای کار فکر خوبیه.
سلام،
یه سوال برام پیش اومده که به کسایی که در ایران دانشگاه سراسری رفتن مربوط میشه. تا اونجا که من دیدم دانشگاه های خارج از ایران اطلاع درستی از وضعیت کنکور ایران و فلسفه اون ندارم. پس اگه براشون بنویسیم امتحان ورودی دانشگاه فکر نکنم خیلی براشون جالب باشه. فکر میکنید میتونیم به جای قبولی در کنکور سراسری، از گرفتن فاند از دانشگاه استفاده کنیم؟ چون در حقیقت شهریه دانشگاه و قسمت زیادی از هزینه زندگی و غذا رو پرداخت نمیکردیم.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
با سلام. بخش ریسرش اینترست سی وی ذو باید برا اساس علایق مشترک خودمون و یک استاد تنظیم کنیم یا برای همه استا باید یک ریسرش اینترست داشته باشیم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
این تصمیم خودتونه، بعضیها برای هر استاد CV رو عوض می کنن و با استاد وفق می دن که تاثیرگذاری بیشتری رو استاد داشته باشه، ولی من برای همه یجور فرستادم ! مثلن زیاد پیش میاد که استادای یه دانشگه برای کمک به شما ایمیل شما رو به هم فوروارد کنن و انجا اگه احیانن تناقضه معلوم بشه حالت خوبی نداره..
ویرایش توسط Armik : April 26th, 2012 در ساعت 12:03 AM
هر وقت به چیزی که آرزوت بوده می رسی، تازه می فهمی آرزوش از داشتنش بهتر بوده!!
البته من با این حرف موافق هستم اما این قضیه به امور خیلی مهمتر از روزمه برمیگرده مثل sop. اگه استادهایی که شما برای اونها اپلای میکنید اینقدر به هم نردیک هستن (مثلا در یک دانشکده) که ممکنه از هم نظر بخوان اصلا نباید همزمان اپلای کنید. بالاخره بعدا قراره براشون sop هم ارسال کنید. البته این بحث اپلای کردن یا نکردن در این جور تاپیک خودش رو انجمن داره .
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)