صفحه 2259 از 5471 نخستنخست ... 12591759215922092249225022512252225322542255225622572258225922602261226222632264226522662267226822692309235927593259 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,581 تا 22,590 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

با عرض سلام و ادباحتراماً من يه سوال دارم كه اگه زحمتي نيست با پاسخ دادن به ان من را كمك نماييد چون در فروم خودم پاسخ درستي دريافت نكردم.من طبق قانون بعد از 26 جون 2010 (باnoc:0811) اقدام نمودم و فايل نامبر خودم رو در 22 نوامبر 2010 دريافت كردم و در ايكيس نيز وضعيت اين پراسس مشخص شد بدون اينكه قيد كنه كدام ويزا آفيز . در واقع من جزء نفرات اولي در فروم بعد از 26 جون (1000تايي) بودم كه فايل نامبر دريافت كردم. اما از همان تاريخ به بعد هيچ تغييري در ايكيس و يا هيچ خبري از وضعيت پرونده ام نشده و اين در وضعيتي هست كه مابقي كساني كه حتي مدتها بعد از من اقدام كردن حداقل مرحله مديكال را پشت سر گذاشتن . هر چه هم ايميل پيگيري زدم جوابهاي كپي شده دريافت كردم . فقط چندين ماه پيش كه ايميلي به ورشو زدم و پرسيدم آيا پرونده من اونجاست ايميل رو به دمشق ارسال كرده بودن و دمشق پاسخ داده بود كه صبر كنم و ديگه پيگيري نكنم و من از اين مورد حدس زدم پروندم دمشق هست .حتي به وزيرشون هم ايميل زدم كه گفت صبر كنم و روال هيچ دو پرونده اي قابل مقايسه نيست . در حال حاضر نمي دانم پرونده من گم شده و يا در پروسه اشتباهي هست يا نه ؟ لطفاً من رو راهنمايي فرماييد كه آلان چه كار كنم. ممنونم

Member katyspring آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    داروسازی-شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط basiri نمایش پست ها
    با عرض سلام و ادباحتراماً من يه سوال دارم كه اگه زحمتي نيست با پاسخ دادن به ان من را كمك نماييد چون در فروم خودم پاسخ درستي دريافت نكردم.من طبق قانون بعد از 26 جون 2010 (باnoc:0811) اقدام نمودم و فايل نامبر خودم رو در 22 نوامبر 2010 دريافت كردم و در ايكيس نيز وضعيت اين پراسس مشخص شد بدون اينكه قيد كنه كدام ويزا آفيز . در واقع من جزء نفرات اولي در فروم بعد از 26 جون (1000تايي) بودم كه فايل نامبر دريافت كردم. اما از همان تاريخ به بعد هيچ تغييري در ايكيس و يا هيچ خبري از وضعيت پرونده ام نشده و اين در وضعيتي هست كه مابقي كساني كه حتي مدتها بعد از من اقدام كردن حداقل مرحله مديكال را پشت سر گذاشتن . هر چه هم ايميل پيگيري زدم جوابهاي كپي شده دريافت كردم . فقط چندين ماه پيش كه ايميلي به ورشو زدم و پرسيدم آيا پرونده من اونجاست ايميل رو به دمشق ارسال كرده بودن و دمشق پاسخ داده بود كه صبر كنم و ديگه پيگيري نكنم و من از اين مورد حدس زدم پروندم دمشق هست .حتي به وزيرشون هم ايميل زدم كه گفت صبر كنم و روال هيچ دو پرونده اي قابل مقايسه نيست . در حال حاضر نمي دانم پرونده من گم شده و يا در پروسه اشتباهي هست يا نه ؟ لطفاً من رو راهنمايي فرماييد كه آلان چه كار كنم. ممنونم
    سلام دوست عزیز

به نظر من هم از CIO پیگیری کنید که از اول پرونده شما رو کجا فرستادن و هم یک ایمیل با شرح کامل ماوقع به انکارا بفرستید و انرا برای ورشو هم CC کنید و در این ایمیلها خیلی مودبانه نسبت به اینکه این همه مدت در بی خبری هستید اظهار گله کنید و بخواهید که با یک جواب دقیق به نگرانیهاتون پایان بدن. در کنار اینها درخواست کیپس هم بدین که ببینین چه کاری تا بحال روی پرونده تون انجام شده. موفق باشید.
    NOC:3131**Points:72**Language:16**CIO Received: Dec 21st, 2010**PER:Mar 9th,2011**Transfer to Warsaw:Mar 30th,2011**In Process: Jun 15th,2011**Meds email: Sep 29th,2011**Meds done:Oct 6th,2011**Meds rcvd by London:Oct 14th,2011**ECAS(Meds results rcvd):Nov 7th,2011**Passport request: Dec 16th,2011**Decision Made: Dec 17th,2011**Passports submitted to Teh.embassy: Dec 22nd,2011** Visa issued:Jan15th & Received by DHL: Jan 23rd,2012

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط basiri نمایش پست ها

من هم فكر ميكنم درخواست كيپس بهترين كاري هست كه تو اين شرايط ميتونيد انجام ميدهيد. حداقل معلوم ميشه پرونده كجا هست و اصلا بررسي شده نشده و چه موقعي آفيسر مياد سراغ پرونده تون

سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین. ما برای اضافه کردن بچه به پرونده براش پاسپورت گرفتیم چون وکیلمون گفته بود باید پاسپورت هم باشه حتما. حالا ما پاسپورت رو گرفتیم اما مشکل اینه که دیکته فامیلی بچه تو پاسپورتش با دیکته فامیلی پدرش یکم فرق داره ( ژ رو به جای j با zh) نوشته به نظرتون این بعدا مشکل ایجاد میکنه؟ استرس گرفتم میشه جواب بدین.
    پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
    پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehf نمایش پست ها
    سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین. ما برای اضافه کردن بچه به پرونده براش پاسپورت گرفتیم چون وکیلمون گفته بود باید پاسپورت هم باشه حتما. حالا ما پاسپورت رو گرفتیم اما مشکل اینه که دیکته فامیلی بچه تو پاسپورتش با دیکته فامیلی پدرش یکم فرق داره ( ژ رو به جای j با zh) نوشته به نظرتون این بعدا مشکل ایجاد میکنه؟ استرس گرفتم میشه جواب بدین.
    من که اطلاعی ندارم چرا از وکیلتون نمی پرسید؟

Junior Member

پاسپورت من و پدرم و يا با مال برادرو كه كاناداست و 5 امتياز ازش ميگيرم در حد e و i اينور اونور و كم و زياد داره ولي اين كه شما ميگيد اصلا به كل يه چيز ديگه ميشه ظاهر فاميل. اول كه غير از پاسپورت شما گواهي تولد و شناسنامه و اينها رو داريد كه موقع ترجمه ميتونيد ديكته اش رو چك كنيد ولي باز هم براي اينكه روز آخر موجب وقت كشي نشه و يه اين موضوع حساس نشن. همون موقع كه داريد مدارك رو ميديد شناسنامه و گواهي تولدش رو هم بديد و ماجراي تلفظ اينها تو فارسي رو براشون بنويسيد. وكيل درست حسابي كه مسئوليت قبول كنه و به شما جواب 100% بده كه بعدا سر اين ماجرا گرفتار نميشيد من كه سراغ ندارم.

من اینو زنگ زدم به اداره گذرنامه گفتند که اگه اون روز شما متوجه اشتباه تایپی شده بودین و غلط گیری کردین و اونا اصلاح نکردند خب پولی نمیدین و براتون همونجا اصلاح میکنند در غیر اینصورت مبلغ کل گذرنامه از شما گرفته میشه و تصحیح میشه. یه ایمیل هم بزنید به سقارت البته اگه کپی پاسپورت رو براشون فرستادین... و توضیح بدین که اینو درستش میکنید.
    کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012

Junior Member

سلام
    لطفا اطلاعات من رو هم وارد جدول كنيد.

دريافت فايل نامبر از سيدني feb 2010 دريافت فايل از دمشق aug 2010 انتقال به ورشو 20dec 2011 شروع بررسي پرونده 16 مارس 2012

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

نمی دونم چه تاریخی منتقل شده، چون خیلی وقت بود که ecase چک نمی کردم.
    NOC: 9212** تاریخ رسیدن مدارک به سیدنی: May 5, 2010 ** فایل نامبر اول: October 28, 2010** ارسال اسناد به دمشق: January 10, 2011 **رسیدن اسناد به دمشق: January 12, 2011 ** فایل نامبر دوم: March 06, 2011 ** ارسال به آنکارا: احتمالاً 3 اپریل**

ممکنه لطفا به سوالات ذیل پاسخ بدید؟

1- با وجودی که به آنکارا منتق شدیم هنوز با فایل 2 نمی تونیم چک کنیم ولی فایل 1 کار می کنه. دوستان همزمان با ما همینجوری هستن؟
    2- ممکنه ایمیل آنکارا رو بدید تا add کنیم به contact list نره تو spam?
    3- هنوز RVO هستیم حالا باید منتظر بمونیم In process بشیم؟
    3- الان جدول رو چه کسی کامل می کنه، میشه لینکشو بذارید؟

با تشکر
    NOC: 9212** تاریخ رسیدن مدارک به سیدنی: May 5, 2010 ** فایل نامبر اول: October 28, 2010** ارسال اسناد به دمشق: January 10, 2011 **رسیدن اسناد به دمشق: January 12, 2011 ** فایل نامبر دوم: March 06, 2011 ** ارسال به آنکارا: احتمالاً 3 اپریل**

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)