با عرض سلام و ادباحتراماً من يه سوال دارم كه اگه زحمتي نيست با پاسخ دادن به ان من را كمك نماييد چون در فروم خودم پاسخ درستي دريافت نكردم.من طبق قانون بعد از 26 جون 2010 (باnoc:0811) اقدام نمودم و فايل نامبر خودم رو در 22 نوامبر 2010 دريافت كردم و در ايكيس نيز وضعيت اين پراسس مشخص شد بدون اينكه قيد كنه كدام ويزا آفيز . در واقع من جزء نفرات اولي در فروم بعد از 26 جون (1000تايي) بودم كه فايل نامبر دريافت كردم. اما از همان تاريخ به بعد هيچ تغييري در ايكيس و يا هيچ خبري از وضعيت پرونده ام نشده و اين در وضعيتي هست كه مابقي كساني كه حتي مدتها بعد از من اقدام كردن حداقل مرحله مديكال را پشت سر گذاشتن . هر چه هم ايميل پيگيري زدم جوابهاي كپي شده دريافت كردم . فقط چندين ماه پيش كه ايميلي به ورشو زدم و پرسيدم آيا پرونده من اونجاست ايميل رو به دمشق ارسال كرده بودن و دمشق پاسخ داده بود كه صبر كنم و ديگه پيگيري نكنم و من از اين مورد حدس زدم پروندم دمشق هست .حتي به وزيرشون هم ايميل زدم كه گفت صبر كنم و روال هيچ دو پرونده اي قابل مقايسه نيست . در حال حاضر نمي دانم پرونده من گم شده و يا در پروسه اشتباهي هست يا نه ؟ لطفاً من رو راهنمايي فرماييد كه آلان چه كار كنم. ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)