صفحه 2260 از 5471 نخستنخست ... 12601760216022102250225122522253225422552256225722582259226022612262226322642265226622672268226922702310236027603260 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,591 تا 22,600 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehf نمایش پست ها
    سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین. ما برای اضافه کردن بچه به پرونده براش پاسپورت گرفتیم چون وکیلمون گفته بود باید پاسپورت هم باشه حتما. حالا ما پاسپورت رو گرفتیم اما مشکل اینه که دیکته فامیلی بچه تو پاسپورتش با دیکته فامیلی پدرش یکم فرق داره ( ژ رو به جای j با zh) نوشته به نظرتون این بعدا مشکل ایجاد میکنه؟ استرس گرفتم میشه جواب بدین.
    سلام
    اگه من جای شما بودم پاسپورتشو عوض میکردم. شایدم مشکلی نباشه
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط basiri نمایش پست ها
    با عرض سلام و ادباحتراماً من يه سوال دارم كه اگه زحمتي نيست با پاسخ دادن به ان من را كمك نماييد چون در فروم خودم پاسخ درستي دريافت نكردم.من طبق قانون بعد از 26 جون 2010 (باnoc:0811) اقدام نمودم و فايل نامبر خودم رو در 22 نوامبر 2010 دريافت كردم و در ايكيس نيز وضعيت اين پراسس مشخص شد بدون اينكه قيد كنه كدام ويزا آفيز . در واقع من جزء نفرات اولي در فروم بعد از 26 جون (1000تايي) بودم كه فايل نامبر دريافت كردم. اما از همان تاريخ به بعد هيچ تغييري در ايكيس و يا هيچ خبري از وضعيت پرونده ام نشده و اين در وضعيتي هست كه مابقي كساني كه حتي مدتها بعد از من اقدام كردن حداقل مرحله مديكال را پشت سر گذاشتن . هر چه هم ايميل پيگيري زدم جوابهاي كپي شده دريافت كردم . فقط چندين ماه پيش كه ايميلي به ورشو زدم و پرسيدم آيا پرونده من اونجاست ايميل رو به دمشق ارسال كرده بودن و دمشق پاسخ داده بود كه صبر كنم و ديگه پيگيري نكنم و من از اين مورد حدس زدم پروندم دمشق هست .حتي به وزيرشون هم ايميل زدم كه گفت صبر كنم و روال هيچ دو پرونده اي قابل مقايسه نيست . در حال حاضر نمي دانم پرونده من گم شده و يا در پروسه اشتباهي هست يا نه ؟ لطفاً من رو راهنمايي فرماييد كه آلان چه كار كنم. ممنونم
    آقاي بصيري مدتها از شما خبري نيست.همه نگرانتون بودن ولي مدتيه شما توي قسمت 29 شغله cap 100 نيومدين.اميدوارم بتونيد خبري از پروندتون بگيرين.به نظرم حتما درخواست کيپس بدين.بعيد ميدونم پروندتون ورشو باشه.چون ورشو منظمه و جواب ايميلهارو ميده.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین. ما برای اضافه کردن بچه به پرونده براش پاسپورت گرفتیم چون وکیلمون گفته بود باید پاسپورت هم باشه حتما. حالا ما پاسپورت رو گرفتیم اما مشکل اینه که دیکته فامیلی بچه تو پاسپورتش با دیکته فامیلی پدرش یکم فرق داره ( ژ رو به جای j با zh) نوشته به نظرتون این بعدا مشکل ایجاد میکنه؟ استرس گرفتم میشه جواب بدین.
    بايد موقعي که فرمهاي درخواستو ميدادين چک ميکردين اگر چک کردين و اشتباه از اوناست که بايد براتون تصحيح کنن.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    بايد موقعي که فرمهاي درخواستو ميدادين چک ميکردين اگر چک کردين و اشتباه از اوناست که بايد براتون تصحيح کنن.
    تصحیح نمیکنن، پاس جدید هم نمیدن ...
    توی صفحه توضیحات مینویسن که درستش اینه ....
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

اطلاعیه قابل توجه متقاضیان آزمون آیلتس

http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=8NxGL4G_krZM_r
    ویرایش توسط sainaz : April 8th, 2012 در ساعت 03:55 PM
    دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری

منم وضعیتم مثل شماست و فقط با فایل اول یا یو سی آی میتونم چک کنم که هیچ فرقی ندارند
    ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    جدول رو Ghazallll تکمیل میکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط FH نمایش پست ها
    ممکنه لطفا به سوالات ذیل پاسخ بدید؟

1- با وجودی که به آنکارا منتق شدیم هنوز با فایل 2 نمی تونیم چک کنیم ولی فایل 1 کار می کنه. دوستان همزمان با ما همینجوری هستن؟
    2- ممکنه ایمیل آنکارا رو بدید تا add کنیم به contact list نره تو spam?
    3- هنوز RVO هستیم حالا باید منتظر بمونیم In process بشیم؟
    3- الان جدول رو چه کسی کامل می کنه، میشه لینکشو بذارید؟

با تشکر

طبق ایمیلی که من به ورشو زدم به هبچ وجه لازم نیست پاسپورت بفرستید.

In order to add your child to your application please provide us with the following items:
    1. Original birth certificate for your child along with English/French sworn translation;
    2. Updated Additional Family Info form for you and your spouse;
    3. 4 passport sized photos for your child;
    4. Processing fee in the amount of $150 CDN. For details please visit the following website: http://www.canadainternational.gc.ca....aspx?lang=eng .
    The above must be submitted within 30 days from the date of this correspondence.
    Sincerely,
    تاریخ فایل نامبر اول: 15 جون 2010
    تاریخ فایل نامبر دوم: 25 اکتبر 2010
    کد رشته : سوپروایزور صنایع نفت و گاز 9212

Junior Member

سلام به همه منتظران
    من 3 روزه فایلم دی ام شده و می خوام به ورشو ایمیل بزنم وضعیتم رو چک کنم . آیا کسی می دونه به چه آدرسی باید میل زد . ممنون می شم

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط saffari نمایش پست ها
    سلام به همه منتظران
    من 3 روزه فایلم دی ام شده و می خوام به ورشو ایمیل بزنم وضعیتم رو چک کنم . آیا کسی می دونه به چه آدرسی باید میل زد . ممنون می شم
    کلا الگوریتم آدرس دهی این است:

OFFICENAME-im-enquiry@international.gc.ca

حالا می تواند Ankara، Warsaw، ، Dubai، ... باشد.
    جواب هم از

re-OFFICENAME-im-enquiry@international.gc.ca

می آید که شما می توانید به هر تادوش هم بزنید.

Junior Member

سلام،
    اگه بخوام اطلاعاتم رو به دوستان بدم که در جدول 38 رشته ای ها اضافه کنند چکار باید بکنم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)