مثل اینکه قراره آزمون آیلتس هم تحریم بشه (لینک خبر)
مثل اینکه قراره آزمون آیلتس هم تحریم بشه (لینک خبر)
نه دوست عزیز خبری از تحریم نیست این شیطنت روزنامه هاست در پاسخ به اعتراض بچه ها به کلاهبرداری سنجش در افزایش نرخ ازمون وپس ندادن پول بچه ها .اینطور تیتر زدن که خودشون پاسخگو نباشن .یک سری به قسمت اعتراض ایلتس در همین فروم بزنید همه چیز دستتون میاد.رقم کلاهبرداری خیلی بالاست.
فایل نامبر اول :اگوست2009
ارسال به ورشو:1 دسامبر2011
اینپراسس واپدیت25ژانویه 2012. مدیکال 7 مارس2013.
دریافت ویزا 7می2013.
دوستان لطفا لینک جدول رو بزارید مال خانوم ارام باز نمیشه.
فایل نامبر اول :اگوست2009
ارسال به ورشو:1 دسامبر2011
اینپراسس واپدیت25ژانویه 2012. مدیکال 7 مارس2013.
دریافت ویزا 7می2013.
ممنون از پاسختون
تا اونجایی که من هم از روند گروه های 29 تایی می دونم (که خیلی از پروندهاشون به سرانجام هم رسیده) تبعیضی از لحاظ میزان امتیاز یا کد شغلی خاص قائل نشدن
تنها موردی که در رابطه با اولویت دهی پرونده ها بر طبق کد شغلی در کانادا دیدم مربوط به متقاضیان کبک هست که در اون از قبل رشته ها رو به Demand و غیر Demand تفکیک کردن و بصراحت اعلام کردن که این پرونده ها سریعتر بررسی می شه، ولی در مورد فدرال هیچ وقت چنین چیزی مطرح نبوده
کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
با سلام و احترام خدمت پیمان عزیز و تبریک سال نو
در خصوص پرونده 29 تایی ها تا جایی که من یادمه (البته 1000 شغله ها یعنی اونایی که از فاصله 26 جون 2010 تا تقریبا آخر سال 2010 پروندشون رو فرستاده بودن دمشق) به این صورت پیشرفت که تقریبا اونایی که تا اواسط سپتامبر 2010 از سیدنی فایل نامبر گرفته بودن همون دمشق کارشون رو انجام داد، ولی ما بقی پرونده ها که به ورشو رفتند تا صدور مدیکال تقریبا پیشرفتشان بر اساس ترتیب فایل نامبر اولشون بود و حتی بین مجرد و متاهل هم فرقی نبود و این پروسه تا زمان رو شدن الطاف دوستان اصفهانی ادامه داشت و از آن به بعد ورشو کلا از این رو به آن رو شد
به نظرم اگر ورشو داره این سخت گیری رو قبل صدور مدیکال میکنه کاملا طبیعی چون اون زمان برای بعضی از دوستان مدیکال صادر شده بود ولی در ادامه پرونده هایشان به مشکل خورد
با تشکر
من امروز هم تغییری نداشتم . ظاهرا پرونده من از اما و اگر به دره . من 4131 هستم و 67 امتیاز با 14 تا از آیلتس. مدرس رشته بیولوژی توی موسسه آموزش عالی فاضل به بچه های کارشناسی به ارشد ناپیوسته بودم . آیلتسم هم نو بوده . البته با توجه به رشته تحصیلیم که دکترای دامپزشکی هست و سوابق شغلی مختلفی که دارم شاید از نظر اونها فرق باشه . چون تو سابقه ام از کلینیک تا مسئول فنی آزمایشگاه صنایع غذایی و مدرسی کالج بوده
میفرماید : ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد / در دام مانده باشد صیاد رفته باشد
کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
من فکر نميکنم اصطلاح ديمندتر براي مهاجرت فدرال معنايي داشته باشه.وقتي خود دولت يک ليست رشته مورد نياز اعلام ميکنه يعني به همه اونا نياز هست و رشته اي به رشته ديگه از لحاظ امتياز برتري نداره. اگر ميخواستن ميتونستن مثل مهاجرت کبک يک امتياز مشخص به هر رشته تعلق بدن و نيازي نبود پشت پرده اين کارو کنن.
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
صحبت های اين دوستمون مجبورم کرد که به وکيلم زنگ بزنم الان(الان کانادا کله صبحه!!) اما ميخواستم مطمئن بشم که واقعاً امتياز تاثير داره يا نه!!وکيل من به شدت اين قضيه رو نفی کرد و گفت به هيچ عنوان همچين چيزی درست نيست و اگه شخصی داخل سفارت همچين صحبتی کرده باشه ميشه ازش شکايت کرد و هر کسی که بالای 67 امتياز آورده واجد شرايط هستش و هيچ فرقی نداره اما راجب ديمند شغلی گفت بله همچين چيزی هست و ممکنه بنا به شغل هايی که بيشتر يا کمتر در حال حاضر نياز دارن مديکال بدن اما با يه اختلاف زمانی کم و گرنه اصول کليشون برای ارسال مديکال ها بر اساس همون دريافت مدارک به سيدنی هستش
علاقه مندی ها (Bookmarks)