کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
توی فروم کانادا ویزا هم چند روزه که هیچ خبر نشده
همه هم منتظر مدیکال هستند (مخصوصا دهلی و سنگاپور کا کاملا مثل ما هستند، حالا باز لندن و بوفالو و آنکارا یه کارایی کردن)
و خلاصه اونجا هم به قول معروف همه آچمز شدن و افتادن به همین حرفا (NOC و امتیاز و اولویت بندی های محرمانه و مرموز و رمز گشایی سخنرانی آقای وزیر و ....)
جالبه که این حال و هوا بین المللی هستش...
خواستم بگم که احساس تنهایی نکنید ....
Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
پیمان عزیز! ممنون از لطف شما و همچنین از اظهار نظر شما. من فکر کنم که در بالا اشاره کردم و بازهم می گویم که من اصلا منظورم شغل خاصی و یا رده شغلی خاصی نبود و قصد تایید و تخریب شغل خاصی را نداشتم. بحثم این است که به هر حال بین رشته های مختلف مثلا 4121 و 4131 که نزدیک هستند ممکن است برای یکی الویت قایل شوند و حالا اینکه 4121 است یا 4131 صرفا بر اساس مشاهدات جدول بود و نیز مورد تحصیلات را هم چون به ظاهر به نظرم آمد گفتم و اصلا حتی اصراری ندارم که لزوما تحصیلات است. ممکن است که تعداد پرونده ها باشد، تعداد موقعیت های شغلی در کانادا و یا هر معیار دیگری. به هر حال من فکر می کنم که این اولویت ها هرچند نادرست ممکن است وجود داشته باشد و زیاد دور از ذهن و غیر منطقی نیست که برخی دوستان به کل منکر این قضیه شدند. خوشبختانه امتیازمن یکی که به 80 نمی رسد و این مشمول من نمی شود که بخواهم از رفتارشان دفاع کنم و انشاا... که اینطوری نیست ولی به زبان آماری داده ها و اطلاعات ایشان را اطلاعات و داده های پرت نمی بینم.
کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
سلام بابا امید کارت درسته یه دونه ای دستت درد نکنه ،
من که دیروز آپدیت مدارک بالاخره فرستادم خدا آفیسر رو خیر بده که 60 روز مهلت داد چون سوپیشینه دقیقا 1 ماه طول کشید.
دوستان چند تا خبر روی سایتها این وکیل قشنگها اومده در مورد مدیکال گروه 38 تایی ، خلاصه هرکی خبر مدیکال اول بده
یه جایزه سفر کانادا با نرخ ویژه بهش میدیما![]()
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
من هم از شما و پستهای واقعا ارزشمندتون تشکر مجدد می کنم
بقول خود امید از این وزارت مهاجرت کانادا هر چیزی بر میاد که هر زمانی برای خودشون معیار در میارن و شاید باید انتظار هر برخوردی را ازشون داشته باشیم. الان داشتم جواب ایمیل پیگیری که پارسال به دمشق زده بودم رو می خوندم که کمی حرف شما توی ذهنم اومد که با استدلال غیر منطقیشون به پزشکهای 29 تایی نسبت به 38 تایی ها اولویت دادند!!!!
Federal Skilled Worker applications under the set of Ministerial Instructions effective as of June 26, 2010 are processed on a priority basis. By prioritizing Federal Skilled Worker applications received after this date, we are responding to the most urgent labour market needs first.
بقول آرام، وقتی ویزا آفیسها کم کار می شن باعث می شن بیایم اینجا دور هم جمع شیم و فقط از موضوعهای استرس زا صحبت کنیم، اصلا بیان به من بگن 2 سال دیگه حتما می رم مخلص همشون هم هستم و از اینکه بهم اولویت ندادن اعتراش هم نمی کنم
دوستان عزيز
چه فرقي ميكنه ؟ چرا در مورد مسئله اي كه زياد هم اهميت نداره اينقدر بحث ميشه ؟
امتياز بالا يا فايل اول يا دوم يا كد رشته ، هر كدوم اولويت داشته باشه ، زياد مهم نيست . فرقش دوماه تا 6 ماه اينور اونوره ديگه !!!
مهم اينه كه همه ما ميدونيم هيچ دو پرونده اي با همديگه ولو اينكه رشته هاشون يكي باشن ، زمان ارسالشون يكي باشن يا امتيازشون يكي باشن قابل مقايسه نيست. نميتونيد بگيد چرا اين يكي زود شد چرا اين يكي دير شد . مخصوصا كه مقيم كشوري هستيد كه زمان اتمام پروسه بك گراند چكش يا خيلي كمه يا خيلي خيلي زياده (نوسان داره)
پس زياد خودتونو براي گرفتن نتيجه گيري خسته نكنيد .
بنظر بنده همين كه اين دوستمون توونسته خودشو از درب ورودي سفارت داخل ببره و با يك موجود زنده در داخل سفارت حرف بزنه كار بزرگي كرده .حتي با كارمند درجه صفر سفارت هم صحبت كرده باشه جاي تشكر داره . به هر حال ايشون زحمت خودشو كشيده. ما كه همين بقل گوشمون اگه جلوي سفارت كانادا در تهران هم وايستيم نگهبان اونجا بهمون ميگه آقا اينجا كاري داري ؟ اينجا واينستا برو يكم اونورتر وايستا !!!!!
ايشون از قول كسي كه ازش سئوال كرده (حالا هرمقامي كه بوده ) نقل قول كرده . راست و دروغش رو كه ديگه نميتونه بياد اينجا تضمين بكنه .
امتیاز:67 نمره زبان:w:8.5 S:7.5 L:8 R:7 O:8تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14
کاملا شما درست میگین
ما همه میریم اگه کسی خودش از پرونده خودش مطمئنه و میدونه که مشکلی نداره پس میره!
بهتره تو این چند ماه کارای مثبت انجام بدیم.....من خودم گفتم آیین نامه رانندگی ایالت انتاریو رو برام فرستادن دارم میخونمش!...میدونم زوده شاید هم بهم بخندین اما هر کاری که باعث بشه لااقل وقتی رسیدیم کانادا چندین ماه جلو بیفتیم رو بهتره انجام بدین چون وقتمون به اندازه کافی تلف شده
به اونایی که مثل خودم آیلتس اکادمیک ندادن پبشنهاد میکنم تو این چند ماه این کارو بکنن چون واسه زندگی بهتر شاید مجبور شیم دوباره درس بخونیم....و میدونین این قضیه چقدر ما رو اونجا جلو میندازه
اونایی که دنبال university calender نرفتن حتما برن...مخصوصا رشته های مهندسی که میخوان در کانادا لایسنس بگیرن مثل نظام مهندسی خودمون در اینجا...من رفتم دانشگاهمون گفتم من university calender ده سال پیشو میخوام کلی بهم خندیدن.....آخر هم رفتن از تو انبار از زیر کلی خرت و پرت و گرد خاک کتابچه uni caelnder مربوط به اون سالها رو گیر آوردن!!....کسانی که مثل من خیلی از تحصیلشون میگذره این کار رو انجام بدن
هر کاری مربوط به PEO یا سایر انجمن های مهندسی یا رشته های دیگه اونجاست رو تو این چند ماه انجام بدین که یکی دو سال اونجا جلو بیفتین
رزومه هاتون که حتما آماده هست ولی هر کس هم مثل من باید پورتفلیو هم درست کنه الان زمانه خوبیه
احتمالا اکثر شما این کارا رو انجام دادین که خوش به حالتون...کسانی هم که مثل من انجام ندادن تو این فاصله انتظار تا مدیکال زمان خوبیه.....
هممون میریم اگه میخواستن تبعیضی بزارن همون 2009 توی راهنمای پر کردن فرم میگفتن هرکی امتیازش بیشتره یا تحصیلاتش بالاتره یا فامیل داره اونجا زودتر میره...از این حرفا خبری نبود
بهترین کار اینکه حسابی آماده باشیم ویزامون اومد زود بریم
بهتره موضوعاتو اینقدر پیچیده نکنیم
با سلام،
مدرك آيلتس مگه كلاً از زمان صدور چقدر اعتبار داره كه بايستي وقتي مدارك را فرستاديم يك سال اعتبار ميداشته؟
کد رشته:2145 ،اقدام: از طریق وکیل، فایل نامبر دوم :Jan 10, 2010 , ارسال به ورشو: December 12, 2011، اين پراسس: February 7, 2012، مدیکال بهمراه آپدیت: September 4, 2012، پاس ریکوئست: January 9, 2013 و بلاخره اخذ ویزا: January 21, 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)