در صورتي كه امتياز به 67 رسيده باشه امتياز آيلتس ميزانش مهم نيست؟ منظور اينكه در اين صورت آپ ديت آيلتس نميخوان؟
ویرایش توسط farhads : April 10th, 2012 در ساعت 06:30 PM
کد رشته:2145 ،اقدام: از طریق وکیل، فایل نامبر دوم :Jan 10, 2010 , ارسال به ورشو: December 12, 2011، اين پراسس: February 7, 2012، مدیکال بهمراه آپدیت: September 4, 2012، پاس ریکوئست: January 9, 2013 و بلاخره اخذ ویزا: January 21, 2013
من هم به نوبه خودم فکر می کنم هر جا امتیازی باشه پس حتما اولویت هایی هم هست. هر چند به قول as_vender عزیز نانوشته.
مثلا در مورد خودم (با کد 4131) با اختلاف 2 هفته از دوستان 4121 و حتی یکی از دوستان 4131 دیگه این پ شدم. حالا دلیلش هر چیزی می تونه باشه...
ولی خب امیدارم این سکوت پیش از طوفان باشه و یهو موج مدیکالها شروع بشه!
خیلی هم اهمیتی نداره چند ماه این ور و اون ورش. من هم توی این مدت می رم دنبال زبان خوندن و سرچ در مورد دانشگاههای کانادا و شغلهای مرتبط ...
NOC 4131- CIO 11/2009 - First AOR 1/2010 - Sent DOC to visa Office 2/2010 - Second AOR 4/2010 - Status: In - Process 14 Feb - File Transfer to Warsaw 12/12/2011-Medical : Jun 19, 2013- Medical Received: Jun 28, 2013- P.R. : 5 Sep.
با توجه به ابراز نگرانی برخی از دوستان که هنوز Process Started نشدند یا با تاخیر به این مرحله رسیدن و همچنین برداشتهایی که از اطلاعات امیدجان شده، روند بررسی پرونده ها تا تعیین امتیازات را که مدتی پیش از دستور العمل استخراج کرده بودم براتون میذارم. بر اساس این روند کاملا منطقی هست که پرونده ها با فاصله های زمانی مختلف و بصورت منحصر بفرد (از نظر زمانی) Process بشن.
الف) رسیدن پرونده به CIO
Initial Determination of Eligibility for Processing شامل:
1- بررسی کامل بودن فرمها، هزینه، اطلاعات و مدارک
2- تشخیص ویزا آفیس
3- ارزیابی تطابق تقاضا بر اساس MI:
- داشتن یک سال سابقه کار تمام وقت و دارای دستمزد طی 10 سال گذشته
- داشتن پیشنهاد کار
- حداقل یک سال زندگی در کانادا بعنوان دانشجوی بین المللی یا فرد دارای کار موقت
ب) ارسال فایل الکترونیکی به ویزا آفیس
مطلع نمودن متقاضی از:
1- انتقال پرونده برای Final Determination of Eligibility for Processing
2- ضرورت ارسال تقاضای کامل شامل فرمها و مدارک تکمیلی طی مدت 120 روز به ویزا آفیس
3- چگونگی تماس با ویزا آفیس
ج)رسیدن پرونده به ویزا آفیس
1- جایگزین نمودن فایل نامبر ویزا آفیس با فایل نامبر CIO. (در صورت ارسال درخواست کامل بهمراه مدارک تکمیلی به ویزا آفیس)
2- بازبینی اطلاعات پرونده جهت تصمیم گیری مبنی بر اینکه پرونده با MI مطابقت دارد. Review
3- تشخیص اینکه پرونده برای بررسی واجد شرایط هست. در این مرحله درصورتیکه کلیه مدارک قابل استناد باشند و کلیه اطلاعات شفاف، نامتناقض و تضمین شده باشند،تصمیم گیری نهایی در مورد واجد شرایط بودن پرونده برای بررسی صورت می پذیرد.
Final Determination of Eligibility for Processing
4- آغاز بررسی. Processing
آفیسر پرونده را بر اساس حداقل الزامات و معیارهای انتخاب (سن، سابقه کار، مدرک تحصیلی، تسلط به زبان خارجی، انطباق پذیری و پیشنهاد کار) بررسی و امتیازدهی می نماید.
اقداماتی از قبیل مصاحبه، تحقیق در مورد اصالت مدارک، بررسی سایت، تجسس یا واکاوی جهت شفاف سازی ممکن است توسط آفیسر برای تصمیم گیری و تخصیص امتیاز صورت پذیرد.
5- کسب حدنصاب امتیاز و تایید شدن احتمالی پرونده. Selection Decision
6- درخواست هرگونه مدارک یا اطلاعات مورد نیاز جهت تکمیل شدن بررسی مقبولیت، به محض احراز Update .Selection Decision
7- مصاحبه در صورت نیاز. Inteview
MI1: کد:7242، سیدنی:Mar. 23, 2010، فایل نامبر1:May 20, 2010، شروع بررسی: 2012 ,Mar. 2، امتیاز: 70
MI3: کد:7242، سیدنی:Dec. 19, 2011، فایل نامبر1:Feb. 21،
مرسی غزال جان . اما این که استرس اونایی که هنوز شروع پروسس نشدن بیشتر میکن . پس هنوز معیار اصلی جهت واجد شرایط بودن واسه این گروه محرز نیست و یا از ارزش لازم از نظر آفیسر برخوردار نیستن دیگه ؟!
آخه اگه از نظر آفیسر ابهامی باشه و پرونده واجد شرایط نباشه که باید یا توضیح بخواند یا آپدیت یا دی ام کنند. پس این تاخیر چیه؟!
اصلن من با این پراسس نشدن مشکلی ندارم. برام جای سواله که چرا حدود 20 روزه که سایت بدون تغییره و هیچ کس این پراسس نشده!
سلام
در ابتدا باید اظهار تاسف خودم رو از عمل بعضی از دوستان که کار دوست عزیزمون رو به این صورت به سخره گرفتن عرض کنم . خبلی متاسفم
دوم اینکه من هم پروندم 12 دسامبر منتقل شده به ورشو اما هنوز این پراسس واقعی نشدم خیلی نگرانم
دوستان عزیز خواهش می کنم دعوا راه نندازید و کل کل نکنید. بحث های مهم تری داریم.
.
به نظر من اصلا روند 38 تایی ها با 29 تایی ها قابل مقایسه نیست. هر کدوم دارن توی یک اشل مجزا بررسی می شن. به این ترتیب که هر پرونده به نتیجه رسید یک سهمیه ویزا (یا چندتا) رو می گیره. تفاوتش اینه که 29 تایی ها سریع تر بررسی می شن و اولویت دارن. همونطور که اون اوایل 2008 بچه های 38 رشته ای به قبلی ها اولویت داشتن. شک ندارم که به محض اعلام لیست جدید افراد انتهایی 29 شغله هم به سرنوشت ما دچار میشن.
نکته دیگه اینکه به نظر من اولویت هایی برای 38 شغله ها با NOC های مختلف در نظر گرفته نشده. مساله اینه که پرونده هایی که بدون مشکل بودن و یا هر چیز دیگه ای که امتیاز مثبت به پرونده میده داشتن سریع تر جواب گرفتن. که منطقیه.
به هر حال کارشون اصلا خطی نیست!
می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی
با سلام
میشه لطفا وضعیت پرونده من رو هم به جدول اضافه کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
کد 0711
We received your application for permanent residence on April 9, 2009. We reviewed your application and sent you a letter on April 29, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
Your application and supporting documents were received by the Warsaw office. They are pending review.
We transferred your application to the Warsaw office on May 5, 2009. The Warsaw office may contact you.
We transferred your application to the Warsaw office on December 1, 2011. The Warsaw office may contact you.
Your application was reviewed and we started processing on December 15, 2011.
ویرایش توسط Reza1355 : April 11th, 2012 در ساعت 02:23 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)