بله، من حداقل موجودی رو حفظ کرده بودم ، خوب مگه نه اینکه می گفتند که هر زمان احتمال هست که پرینت 6 ماهه صورتحساب رو سفارت می خواهد؟!!
البته دیگه این موجودی بعد افزایش قیمت دلار ارزشش نصف شد و فقط ضرر نصیبم شد.... ) :
پس وحید جان یعنی خیالم راحت باشه دیگه ؟؟ بچه ها میگن به احتمال زیاد امسال رفتنی هستیما ااااااا
بنظر من حسابتون رو خالی نکنید بهتره، البته نه اینکه به اندازه 14 یا 15 میلیون توی حسابتون باشه، بلکه یک مقدار منطقی مانده داشته باشین (چون اگه بخواهید یک روزه مثلا 15 میلیون توی حسابتون بریزید مطمئنا جای کلی سوال براش پیش خواهد ماند.)
.
چند تا پیشناد:
- حتما با حسابتون کار کنید تا transaction داشته باشه،
- می تونید با پولتون دلار بخرید و بعد یک سپرده مدتدار دلاری مثلا 3 ماهه باز کنید که توی بانکهای خصوصی حدودا 4 درصد سود هم بهش تعلق می گیره (اینجوری از ریسک نوسان نرخ ارز هم در امان خواهید بود)
- به هیچ عنوان مبالغی که به حسابتون واریز می کنید خیلی سنگین نباشه (چون در کشورهای خارجی مسئله AML یا Anti Money Laundering یا همان پولشویی اهمیت زیادی داره)
- یادمه یک بار خودم هم سوالی مثل شما پرسیدم که اگه سند خونه یا ماشین رو بجای تمکن مالی ارائه بدیم قبوله که یکسری گفتن خونه و ماشین بدلیل اینکه دارایی با نقدینگی بالا نیستن نمی تونه معرف تمکن مالی جهت رفع نیازهای ما در بدو ورود باشه
.
موارد فوق صرفا یک پیشنهاده و نظر شخصی من، بهتره بقیه هم نظر بدن ولی من اگه جای شما بودم حسابم رو خالی نمی کردم
کد 4121 -امتیاز 70 - رسیدن مدارک به سیدنی 26 اکتبر 2009 - فایل نامبر 1 :8 ژانویه 2010 - رسیدن مدارک به دمشق می 2010 - فایل نامبر 2: با پیگیری سپتامبر 2010-ارسال به ورشو 12 دسامبر 2011 - وضعیت اینپراسس واقعی 6 فوریه
من فکر می کنم این گواهی در حالت کلی باید به نحوی باشد که براحتی قابل تبدیل به دلار کانادا باشد.
Indicate the amount (in Canadian dollars) of unencumbered, transferable and available funds that you have. This amount can include the value of any property that you own, but should not include jewellery, cars or other personal assets
حالا تسخیص این موضوع بستگی به آفیسر و همچنین ویزا آفیس مربوطه دارد. ظاهرا دمشق همیشه تراکنش 6 ماه می خواسته است ولی ورشو نه ولی جدیدا گاه گداری به لطف بعضی دوستان آنها هم تراکنش 6 ماه می خواهند. یعنی امکان دارد که اصلا از شما تراکنش 6 ماهه هم نخواهند. در واقع مرحله اصلی این قضیه در موقع لندینگ است که حتما این پول باید موقع لندینگ همراهتان باشد (به صورت چک مسافرتی و نشان دادن حساب در کانادا و...). در نهایت به نظر من اگر نامه درست و دقیق بگیرید و یک جورایی نشان دهید که این پول برای خودتان است و به علاوه می توانید سریع نقد کنید مشکلی ندارد.
من که اصلا کلا تو حسابی که دادم فکر کنم 10 هزار تومان دارم و اگر بخواهند خیلی راحت یک روزه می روم پول می ریزم و گواهی می گیرم.![]()
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
as_vender عزیز من پیشنهاد می دم که یک روزه کل پول رو نریزی، چون فکر کنم یکی از دلایل خواستن گردش 6 ماهه همینه که بفهمن گردش حسابتون چقدره و موجودی حسابتون چجوری جمع شده، فکر کنم حالا که تقریبا همه چیز داره خوب پیش می ره نباید بهانه بهشون بدید (شاید یک مانده کم مثلا حدود 4 یا 5 میلیون داشته باشید بهتر باشه)
موقع ارسال مدارک که تمکن فرستادم وکیکم چون دید یک مبلغ قابل توجه حدود 10 میلیون یکدفعه ای وارد حسابم شده بود یک توضیح نوشت و ضمیمه تمکنم کرد (گفت به گردشهای بالای 10 میلیون بعضی وقتها مشکوک می شن)
علاقه مندی ها (Bookmarks)