صفحه 2278 از 5471 نخستنخست ... 12781778217822282268226922702271227222732274227522762277227822792280228122822283228422852286228722882328237827783278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,771 تا 22,780 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    آرام جان آخه چرا از شما بيمه خواستند؟؟
    نظری ندارم، شاید به خاطر همزمانی بخشی از سابقه پاره وقتم با سربازی باشه یا همچین چیزایی . البته من بیه دارم و مشکلی نیست ..
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    آرام مشکوک میزنی ؟؟؟!!!(شوخی می کنم)
    پس چرا به من 5563 رو گفتی؟؟؟
    Consent included چیه داستانش؟
    بعد تو اون CAIPS رو تیک زدم و Embassy شد ورشو ولی Visa file number چی میشه؟
    Permanent resident card application رو تیک زدم.درسته؟

تو امیلی گرفتی؟؟
    EMail آپدیت اگر منظورته، نه چیزی نگرفتم
    از ورشو قضیه رو پیگیر شدم، خبرشو میدم بهتون
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    نظری ندارم، شاید به خاطر همزمانی بخشی از سابقه پاره وقتم با سربازی باشه یا همچین چیزایی . البته من بیه دارم و مشکلی نیست ..
    سربازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای من تا حالا فکر می کردم...................................

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sh58 نمایش پست ها
    میشه لطفا بگید واسه اثبات فامیلتون در کانادا چه مدارکی فرستادید. چون من واسه خودم خیلی نگران شدم .
    ورشو بيجهت امتيازي از کسي کسر نميکنه.تا الان که روندشون اينو ميگه. اگر هم مدارک کافي نبود ازتون آپديت ميخوان. مثلا از يکي از دوستان 29 تايي چند ماه پيش مدارک تکميلي جهت اثبات داشتن فاميل تو کانادا رو خواستن که البته به گفته خود دوستمون فاميلشون براي کار مدتي رفته بودن آمريکا و احتمالا تو چک فاميل آفيسر متوجه شده بود ولي با اين وجود ازشون آپديت خواستن و حتي دوستمون بعد از فرستادن آپديت اين پراسس شد.من فکر کنم براي آرام هنوز بک گراند چک در مورد فاميل نشده و به موقع امتيازشو ميگيره.البته بعد از جوابي که از ورشو بگيره دليل اصلي روشن ميشه
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Banned

سربازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای من تا حالا فکر می کردم...................................! تو عکسش که قسمتی از ریشش هم معلومه؟!! در مورد فامیل من فکر کنم جز امتیازهایی هست که گذاشتند، ولی دوست ندارند زیاد این امتیاز را بدهند و خیلی از موارد هم شاید حق داشته باشند و واقعا فامیل در کانادا نباشد و لذا امتیاز تعلق نمی گیرد. خیلی ار موارد هم که دیسیژن مید شدند من فکرکنم با فامیل امتیاز لازم را می آوردند که الان به هر دلیل درست و اشتباهی این امتیاز داده نشده است.

Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    ورشو بيجهت امتيازي از کسي کسر نميکنه.تا الان که روندشون اينو ميگه. اگر هم مدارک کافي نبود ازتون آپديت ميخوان. مثلا از يکي از دوستان 29 تايي چند ماه پيش مدارک تکميلي جهت اثبات داشتن فاميل تو کانادا رو خواستن که البته به گفته خود دوستمون فاميلشون براي کار مدتي رفته بودن آمريکا و احتمالا تو چک فاميل آفيسر متوجه شده بود ولي با اين وجود ازشون آپديت خواستن و حتي دوستمون بعد از فرستادن آپديت اين پراسس شد.من فکر کنم براي آرام هنوز بک گراند چک در مورد فاميل نشده و به موقع امتيازشو ميگيره.البته بعد از جوابي که از ورشو بگيره دليل اصلي روشن ميشه

خیلی ممنون از راههنماییتون ، من که هنوز استارت پروسس نشدم با هر خبری خیلی نگران میشم.
    Noc :0213 ،ارسال به سیدنی:19 آوریل 2010 , فايل نامبر اول : 14/7/2010 ، فايل نامبر دوم : 20/11/2010 ، ارسال به ورشو : 3/2/2012 ، وضعيت : اين پراسس March 21, 2012 مدیکال :25 /2014/6 رسیدن آپدیت به ورشو : 2014/07/24

ضمن عرض سلام ممنون میشم اگه افراد مطلع جواب این سوال من رو بدن

پرونده من تو مرحله انپروسس هست با رشته زمین شناسی میخواستم بدونم چطور می تونم یه جاب آفر بگیرم چون برادرم سال قبل شرکتی رو در زمینه پروژه های نفت و گاز تو کانادا ثبت کرده و الان هم با شرکتهای بزرگ اونجا پروژه گرفته .آیا این رابطه فامیلی اثر منفی نداره اگر بخوام از این شرکت جاب آفر بگیرم؟ ضمنا برادرم را به عنوان مهاجر موفق که کمتر از یک سال به رده اول شغلی اونجا رسیده قراره که رو سایت به عنوان نمونه موفق بزارن آیا ریفر کردن به سوابق اون می تونه تاثیری رو ارزیابی من و جاب آفر بذاره ؟
    دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری

مرسی آرام جان،
    نتایج کیپست خیلی چیزها رو برای من روشن کرد:
    1- این که تاریخ این پراسس واقعیت (2012/02/17) با تاریخ Selection Decision یکی هست، بنظر من صد در صد تائید می کنه که این پراسس واقعی (البته بدون آپدیت همزمان!) یعنی پرونده از لحاظ مدارک بررسی و شخص قبوله

2- این که امتیازها را نوشته و همچنین نوشته Meets Minimum Points requirements نیز مثل بالا تائید می کنه که در مرحله این پراسس واقعی امتیاز شماری تمام و شخص واجد شرایط شده

3- این که نوشته Approved on Selection هم که آخرشه یعنی همه چیز آرومه و...

4- از همه چیز جالبتر کیپس اینه که چه مدارکی رو در آپ دیت خواهند خواست و فکر کنم با درخواست کیپس حداقل چیزی که بدست خواهیم اورد اینه که می تونیم خودمون رو برای آپ دیت آینده آماده کنیم
    * نکته دیگه آپ دیتهای آرام اینه که فکر کنم مثل عادله همراه با فرمهای مدیکال آپ دیتها را درخواست کنن (تا اونجایی که یادمه برای عادله هم عدم سوء پیشینه و اسکجول 1 و سابقه کار خواسته بودند)

فقط چند تا مسئله:
    - کاش یک جوری می فهمیدیم چرا تاریخ PS DECISION را با تاریخ Selection Decision یکی زده!!!! بنظر می یاد تاریخ PS باید تقدم داشته باشه! ولی یکیه!!!
    - و اینکه این Priority و اون اعداد 1 تا 5 چی رو نشون می ده؟!!

- راستی من هم مثل helensalon اولش فکر می کردم آرام اسم ...
    ویرایش توسط peymanrs : April 12th, 2012 در ساعت 12:18 PM

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sh58 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راههنماییتون ، من که هنوز استارت پروسس نشدم با هر خبری خیلی نگران میشم.
    ايشالا دليلش اينه که دارن بک گراند چک ميکنن که فاميلتون تو کانادا هستن يا نه. و بزودي با معلوم شدن نتيجه اين پراسس ميشين.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

از عادله بيمه نخواسته بودند
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)