صفحه 15 از 171 نخستنخست ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 1708

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال ۲۰۱۲

کسی میدونه چرا فرم گرفتن وقت ملاقات ساعت 9 را غیر فعال کرده چون ساعت 2 برای عشق ابادی هاست .

نقل قول نوشته اصلی توسط 8654039 نمایش پست ها
    اگه خوب بتونی صحبت کنی اصلا آفیسر حرفی از امتحان زبانت نمیزنه و تو هم لازم نیست چیزی بگی. بین تافل و آیلتسم فرقی نیس
    موفق باشی
    تشکر از پاسختان . من البته مدرک تافل دارم اما چند ماه است که اکسپایر شده و می خواستم دوباره برای آیلتس ثبت نام کنم . چون هزینه آیلتس ناگهانی 450000 شد خواستم بدانم مدرک زبان برای مصاحبه سفارت اجباری است یا فقط شانس گرفتن ویزا را بالا می برد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sempiternity نمایش پست ها
    کسی میدونه چرا فرم گرفتن وقت ملاقات ساعت 9 را غیر فعال کرده چون ساعت 2 برای عشق ابادی هاست .
    چون وقتهای می تمام شده مگه بعدا کنسلی بیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed2 نمایش پست ها
    چون وقتهای می تمام شده مگه بعدا کنسلی بیاد.
    ممنونم . این شرایط منه میتونید بگید از کجا باید وقت ملاقات بگیرم . ایا شرکتهای این کار را انجام میدن .

http://www.applyabroad.org/forum/sho...B1%DB%B2/page2

Junior Member

ممنونم . این شرایط منه میتونید بگید از کجا باید وقت ملاقات بگیرم . ایا شرکتهای این کار را انجام میدن .

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?36759-نتایج-و-تجربیات-مصاحبه‌ی-ویزای-آمریکا-در-سایر-کشورها-در-سال-۲۰۱۲/page2
    بهتره مطالب سایت را با دقت بخوانید و از دوستانی که شرایط مشابه داشتند و بعد از چند بار ویزا گرفتن بپرسید.

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?36759-نتایج-و-تجربیات-مصاحبه‌ی-ویزای-آمریکا-در-سایر-کشورها-در-سال-۲۰۱۲/page2
    از فرانکفورت يا اتريش اقدام کنيد،
    Power Start

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط notorious نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    برای همراهاتون دعوت نامه نگیرید...چون اولا هزینه اش زیاده در حد نا جوانمردانه دوما اینکه اگر از آژانس ها اقدام کنند برای دعوت نامه ریجکت میشن نمیدونم چرا . فکر کنم دولت ترکمنستان فهمیده که آژانس ها دعوت نامه می فروشن و دو هفته بعد که پولو گرفتن میگن متاسفانه ریجکت شد و پولم پس نمیدن من خودم یه دختر تنهام که خواستم همراه پدرم برم که دعوت نامه اش ریجکت شد و مجبور شدم تنها برم. هفته ی زیگه هم مصاحبه دارم و سرشار از استرسم!!!!
    شاید دعوت نامتون اعتبار نداشته. اگه معتبر بود حتی سر مرز هم (طبق گفته دوستان) میتونستید باهاش ویزا بگیرید.
    یکی از آشنایان من هم قصد گرفتن دعوت نامه واسه همراه داره اگه در این زمینه کسی اطلاعات بیشتری داره بده که بقیه ضرر نکنن.
    پروسه ویزا هم خیلی ساده هست حتی تنها هم باشین نیازی به استرس نیس چون وقتی میرین عشق آباد (که فقط نیم ساعت با ایران فاصله داره) به هیچ وجه احساس غریبی نمیکنید!

Cool پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال ۲۰۱۲

نقل قول نوشته اصلی توسط SHAHIN_TTFU نمایش پست ها
    از فرانکفورت يا اتريش اقدام کنيد،
    اگه برم فرانکفورت باید بانک استیتمنت من دلار باشه یا همان ریال را قبول میکنند (در ضمن ممنونم ) منهم ایران نمیمونم

Junior Member

اگر کسی برای 3 MAY عازم عشق آباده پیغام خصوی بده

اگه برم فرانکفورت باید بانک استیتمنت من دلار باشه یا همان ریال را قبول میکنند (در ضمن ممنونم ) منهم ایران نمیمونم
    به ريال قبول ميکنن
    Power Start

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)