ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
دوستان من که وکیل دارم میتونم خودم درخواست کیپس بدم یا حتما باید وکیلم درخواست بده؟ آخه ایشون قبول نمیکنه و میگه نیاز نیست و پروندم داره عادی پیش میره! اما من میخوام از مدارکی که تو اپدیت بعدی ازم میخوان خبردار بشم و امتیازم رو دقیق بدونم.
مهندس ، میشه بگی از چه مبلغ بیشتر گیر میدن ،، "منظورم بانک کانادائیه " ؟؟؟؟؟
ضمناً 1 ماه پیش halk Bank ترکیه همه حسابهای ایرانیها رو "block"بسته و پولاشون و پس میداد. فقط VAKIF بانک هستش که برای ایرانیها از 50000 دلار به بالا با نرخ 4 درصد سود میداد و حساب باز میکرد،،،، البته اگه پول کم باشه مثلاً 2000 دلار ، باز هم حساب باز میکنن ولی سودش پائینه .... جالب اینکه با چونه زدن میتونین سود ارزی تون و تا جائیکه می تونین بالا ببرین .. مثل ما fix نیستن.
سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
NOC= 0213 Network Manager
IELTS= 14 points
ممنون که من را تحویل گرفتید و مهندس خطاب کردید ولی من سه سال پیش دکترام را گرفتم
من دقیق مبلغش را نمی دانم اما من چون برای آزمایشگاه دانشگاه داشتیم از طریق کردیت کارت یک دستگاه می خریدیم و مبلغی حدود 12000 دلار خرج کردیم و هقته قبل هم برای ثبت نام کنفرانس و مقاله حدود 2000 دلار خرج کرده بودیم و بعد از طریق صرافی ایران واریز کردیم ایمیل زدند که با این شماره تماس بگیر و در مورد واریز مبالغ فوق در زمان کم توضیح بده و... که رییس بانک گفت که بخاطر پول شویی است و طبق توضیحات من فرمی را تلفنی پر کرد و گفت که باید ارسال کنم شعبه مرکزی و اگر مشکلی بود باز هم تماس می گیریم که دیگر خبری نشد.
در مورد هالک بانک تجربه من برای فروردین 90 است که من در استانبول در دانشگاهی کار می کردم و حقوقم را در بانک GARANTI می گرفتم و بعد هم که به هالک منتقل شد، چون من چندماه بعد برگشتم ایران تقریبا تمام پولهایم را برداشتم و الان تنها یک کارت ATM دارم که پول چندانی ندارم و نمی دانم که اصلا الان هم کار می کند یا نه. تجربه شما به هر حال جدیدتر است و برای ماه گذشته است. در واقع
من کارم پژوهشی و آکادمیک است و تجربیات من هم بیشتر با شعبه های بانک هایی که با دانشگاه قرارداد دارند و یا در آنجا شعبه دارند است و در مورد کارهای بیزینس که مبالغ بالاست و سودهای مختلف اطلاعی ندارم
دوستان قولنامه منزل كار حساب بانكي رو انجام ميده؟ مثلا من بگم پولم را بجاي بانك در ملك سرمايه گذاري كردم؟
متاسفانه فرهنگ اعتماد رخت بر بسته. حتی اگر 99 درصد شک داریم نباید کسی را متهم کنیم. البته جدیدا به این نتیجه رسیدم که همه جای دنیا آسمونش آبیه از ما یکم آبیتر. فکر کنید کسی که مثلا سال 2006 اقدام کرده برای کانادا و الان حذفش میکنند چه حالی داره. ما 38 رشته ایها وقتی مدارکمون فرستادیم سیدنی امتیازمون رو حساب کردند که امیدوار شدیم حالا بعد از سه سال دنبال یک بهانه میگردنند د.م بشی. سه سال طرف رو کاشتند بعد مدارک بجای 120 روز 121 روز میرسه ریجکت میشه. بنده خدا پرستار 38 رشته ای است بعد یک پرستار 29 رشته ای دو سال بعد اقدام کرده ویزاد در خونش هست ! حالا ما هم صبح تا شب باید فکر کنیم آینده مون چی میشه ! البته اینا حرفهای دل من نبود چون زندگی رو خیلی وقته ساده گرفتم فقط میخواستم بگم این چیزها همه رو بدبین کرده و وقتی یکی سعی میکنه کمک کنه بعضی ها اعتماد نمیکنند .خوش باشید دوستان عزیز
ویرایش توسط armin54 : April 13th, 2012 در ساعت 01:21 AM
کاربران گرامی، لطفا از فروم جهت مکالمات شخصی خود و تمسخر سایر دوستان استفاده نکنید. در همین راستا پستهای غیرمرتبط حذف گردید.
به خاطر شرایط جدید پیش آمده برای مهاجران طبیعی به نظر میرسه که دوستان مضطرب باشند، اما سعی کنید که نظم فروم رو حفظ کنید تا همچنان بتوانیم در اطلاع رسانی موفق باشیم.
شاد باشید
ویرایش توسط mo_eini : April 13th, 2012 در ساعت 10:45 AM
USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
بچه ها اخیرا بانک هالک ترکیه خدمات بانکی بسیار محدودی به افراد ایرانی و بانکهای ایرانی می ده و احتمال میره تا جولای روابطش رو با ایران خیلی محدودتر کنه. بانک خیلی کوچیک AKTIF هم تقریبا رابطش رو با ایران قطع کرده و به هیچ عنوان نمی تونیم بصورت عادی و شخصی حساب باز کنیم، اگه کسی در ترکیه بفکر باز کردن حساب باشه فقط می تونه روی ملت استانبول حساب کنه که اون هم به خاطر تحریمی بودنش امکان انتقال از ترکیه به کشورهای اروپایی یا کانادا رو نداره.
.
بنظر من اگه شرایط رفتنمون قطعی شد، مثلا نزدیکای پاس ریکوئست، شاید بهترین کار این باشه که همونطوری که غزال و شما هم گفتید باز کردن حساب در RBC یا همون رویال بانک کانادا باشه
.
مطمئناً با محدودیتهای ارزی که داریم و خواهیم داشت، در صورتی که رفتنی بشیم در رابطه با انتقال پول خیلی مشکل خواهیم داشت و باید از همین الان بفکر راه کار باشیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)