فکر کنم کد آفيسر يا اسم اختصاريش يا يک چيزي تو اين مايه ها باشه.چون نامه هاي مختلفي که از ورشو ميگرفتيم پشت سابجکت ايميل اين حروف بود.مثلا اين بار آخر که آپديت گرفتيم همينPK بود و براي بعضي از دوستان حروف ديگه.و يکبار يکي از دوستان از ورشو پرسيده بود و در جواب بهش گفتن اين کدگذاري داخلي خودمونه.اما ما حدس ميزديم اسم اختصاري يا کد آفيسر هست.
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
خیلی ممنون که اطلاع دادید مخصوصا در مورد کلمه ویو کمی نگران بودم که ما تک مونده باشیم - در مورد عدم درج فاند بعید می دونم جای نگرانی باشه ولی احتمالا بین 2 کلمه ویو و اپروو ؛ تفاوت وجود داره ولی من نمی دونم چیه ؟
آیا شما ساکن خارج از ایران هستید ؟ یا جاب آفر دارید ؟ (چون دوستان اشاره کردند ممکنه استفاده از کلمه ویو به این دلایل بوده باشه)
به هر شکل پیدا کردن تشابهات بین پرونده ها شاید بتونه کمک کنه
مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec
مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec
سلام دوستان عزیز
بعد از اینکه وضعیتم تو سایت decision made شد یه نامه به ورشو زدم و ازشون خواستم که دلیل رد شدنم رو بهم بگن و خودم هم امتیازمو براشون حساب کردم تو نامه ،و ازشون خواستم که اگه هم جای مبهمی تو پروندم وجود داره یا مدارک تکمیلی میخوان بهم بگن که سریع براشون بفرستم که امروز این ایمیل رو دریافت کردم.
Dear Applicant,
Your request for reconsideration has been
received and has been sent to an officer for review.
If the
officer finds sufficient ground for review, we will contact you within a month.
You will not receive further coorespondence if the officer is satisfied the
decision is correct.
Regards,
Immigration section - Warsaw
رسیدن مدارک به سیدنی : 15 اپریل 2010 فایل نامبر اول : 5 جولای 2010
رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)
در صورتی که یکبار ویزای دانشجویی به المان رد شده باشه و دوباره برای ویزای توریستی اروپا اقدام کرده و به احتمال قریب اونم رد شه ایا چه تاثیر منفی روی نظر افسر خواهد گذاشت؟
درخواست هر نوع ویزا از بخش های کنسولی سفارت خانه ها (مانند ویزای کوتاه مدت یا اقامت دایم) به صورت مستقل بررسی می شه. اگر افسر رسیدگی کننده به اطلاعات پرونده درخواست های قبلی شما دسترسی داشته باشه، احتمالا یه نگاه اجمالی به اون مطالب هم می ندازه ولی معیار تصمیم گیریش باید مدارک به روزی باشه که در حال حاضر از شما دریافت کرده. بنابراین برخلاف تصور عامه مردم، ریجکتی ویزا لزوما به معنی یک نکته منفی در درخواستهای بعدی ویزا تلقی نمی شه. شما ممکنه 100 بار واجد شرایط اخذ ویزا نباشی و درخواستتون رد بشه و یک بار که همه معیارها رو داشتی ویزا رو دریافت کنی.
آفسیر کنسولی کانادا هم نمی افته دوره که ببینه شما رو چرا سفارت آلمان رد کرده و نمی تونه هم به این اتکا کنه چون اونها شما رو رد کردن پس من هم نظر منفی دارم.
ویرایش توسط sara56 : April 13th, 2012 در ساعت 11:39 PM
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
جواب که به شما دادند نشون می ده که Decision Made بدون دریافت نامه و قبل از این پراسس واقعی رو به معنی رد شدن تلقی نمودن و واژه reconsideration رو که استفاده نمودید رو لحاظ کردند، پس بنظر می یاد اون تصوری که برخی در رابطه با باگ سیستم و د.م های مکرر داشتن درست نبوده و د.م قبل از مدیکال معنی ردی می دهجای خوشحالی داره که قبول کردن در صورت امکان دوباره بررسی کنن و امیدوارم دوباره پروندتون به جریان بیافته
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)