صفحه 2285 از 5471 نخستنخست ... 12851785218522352275227622772278227922802281228222832284228522862287228822892290229122922293229422952335238527853285 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,841 تا 22,850 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط Koolebaar نمایش پست ها
    با سپاس از اطلاع رسانیتون - جهت مقایسه من هم مجددا نتیجه کیپسمون رو می گذارم :
    BFD : 20-3-2012
    امتیاز فامیل و تحصیلات من (همسر متقاضی) رو 0 دادن و بدون اون شدیم 68 (آیا به نظر دوستان پیگیری بشه یا نه ؟ مدارک مربوطه رو دقیق ارسال کرده بودیم )

در مورد آپدیت هم نوشته:
    MD
    UPDATED SCHEDULE 1'S
    UPDATED PC'S
    FUNDS
    RPRF
    که هنوز خبری ازشون نیست
    چند مورد تفاوت هم در فایل ضمیمه پیدا کردم :
    به جای APPROVED ON SELDEC برای ما نوشته WAIVED ON SELDEC که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    به جای PAPER FILE SENT TO PK نوشته PAPER FILE SENT TO PA که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    ضمنا در ستون های امتیاز دهی جلوی TOTAL FUNDS رقمی که ادعا کرده بودیم رو وارد کردند و خالی نیست
    ضمناً مورد
    PAPER FILE SENT TO PK شاید برای افرادی باشد که وکیل یا نماینده دارند
    نظر دوستان چیست؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    آرام جان سلام

منظور از PK در کایپس شما چیست؟ PA بنظر خودمان هستیم.

دوستان قدیمی نظری ندارند؟
    برای منه کایپس آمده که مشابه مال شماست ولی برای من بجای PK حروف PA درج شده است.
    تاریخ مراجعه بعدی هم چهار روز قبل از دریاف CAIPS میباشد. آیا برای شما هم همینطور بوده؟
    به امید خبرهای خوب برای همه دوستان

ممنون بابت پاسخ
    فکر کنم کد آفيسر يا اسم اختصاريش يا يک چيزي تو اين مايه ها باشه.چون نامه هاي مختلفي که از ورشو ميگرفتيم پشت سابجکت ايميل اين حروف بود.مثلا اين بار آخر که آپديت گرفتيم همينPK بود و براي بعضي از دوستان حروف ديگه.و يکبار يکي از دوستان از ورشو پرسيده بود و در جواب بهش گفتن اين کدگذاري داخلي خودمونه.اما ما حدس ميزديم اسم اختصاري يا کد آفيسر هست.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

خیلی ممنون که اطلاع دادید مخصوصا در مورد کلمه ویو کمی نگران بودم که ما تک مونده باشیم - در مورد عدم درج فاند بعید می دونم جای نگرانی باشه ولی احتمالا بین 2 کلمه ویو و اپروو ؛ تفاوت وجود داره ولی من نمی دونم چیه ؟
    آیا شما ساکن خارج از ایران هستید ؟ یا جاب آفر دارید ؟ (چون دوستان اشاره کردند ممکنه استفاده از کلمه ویو به این دلایل بوده باشه)
    به هر شکل پیدا کردن تشابهات بین پرونده ها شاید بتونه کمک کنه
    مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    فکر کنم کد آفيسر يا اسم اختصاريش يا يک چيزي تو اين مايه ها باشه.چون نامه هاي مختلفي که از ورشو ميگرفتيم پشت سابجکت ايميل اين حروف بود.مثلا اين بار آخر که آپديت گرفتيم همينPK بود و براي بعضي از دوستان حروف ديگه.و يکبار يکي از دوستان از ورشو پرسيده بود و در جواب بهش گفتن اين کدگذاري داخلي خودمونه.اما ما حدس ميزديم اسم اختصاري يا کد آفيسر هست.
    تا جایی که من تجربه دارم اسامی افسران از 3 حرف تشکیل شده - من فکر می کنم اسامی داخلیشون جهت آدرسی دهی مکان نگهداری فایلها هست
    مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec

سلام دوستان عزیز
    بعد از اینکه وضعیتم تو سایت decision made شد یه نامه به ورشو زدم و ازشون خواستم که دلیل رد شدنم رو بهم بگن و خودم هم امتیازمو براشون حساب کردم تو نامه ،و ازشون خواستم که اگه هم جای مبهمی تو پروندم وجود داره یا مدارک تکمیلی میخوان بهم بگن که سریع براشون بفرستم که امروز این ایمیل رو دریافت کردم.

Dear Applicant,
    Your request for reconsideration has been
    received and has been sent to an officer for review.

If the
    officer finds sufficient ground for review, we will contact you within a month.
    You will not receive further coorespondence if the officer is satisfied the
    decision is correct.

Regards,
    Immigration section - Warsaw
    رسیدن مدارک به سیدنی : 15 اپریل 2010 فایل نامبر اول : 5 جولای 2010
    رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)

Member Islandsofhappy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

در صورتی که یکبار ویزای دانشجویی به المان رد شده باشه و دوباره برای ویزای توریستی اروپا اقدام کرده و به احتمال قریب اونم رد شه ایا چه تاثیر منفی روی نظر افسر خواهد گذاشت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Islandsofhappy نمایش پست ها
    در صورتی که یکبار ویزای دانشجویی به المان رد شده باشه و دوباره برای ویزای توریستی اروپا اقدام کرده و به احتمال قریب اونم رد شه ایا چه تاثیر منفی روی نظر افسر خواهد گذاشت؟
    درخواست هر نوع ویزا از بخش های کنسولی سفارت خانه ها (مانند ویزای کوتاه مدت یا اقامت دایم) به صورت مستقل بررسی می شه. اگر افسر رسیدگی کننده به اطلاعات پرونده درخواست های قبلی شما دسترسی داشته باشه، احتمالا یه نگاه اجمالی به اون مطالب هم می ندازه ولی معیار تصمیم گیریش باید مدارک به روزی باشه که در حال حاضر از شما دریافت کرده. بنابراین برخلاف تصور عامه مردم، ریجکتی ویزا لزوما به معنی یک نکته منفی در درخواستهای بعدی ویزا تلقی نمی شه. شما ممکنه 100 بار واجد شرایط اخذ ویزا نباشی و درخواستتون رد بشه و یک بار که همه معیارها رو داشتی ویزا رو دریافت کنی.
    آفسیر کنسولی کانادا هم نمی افته دوره که ببینه شما رو چرا سفارت آلمان رد کرده و نمی تونه هم به این اتکا کنه چون اونها شما رو رد کردن پس من هم نظر منفی دارم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Koolebaar نمایش پست ها
    تا جایی که من تجربه دارم اسامی افسران از 3 حرف تشکیل شده - من فکر می کنم اسامی داخلیشون جهت آدرسی دهی مکان نگهداری فایلها هست
    ممکنه.البته من درست متوجه منظورتون از محل نگه داري نشدم. جهت اطلاع ايميل انتقال به ورشو که اومد براي همه سه حرفي بود اما براي آپديت و مديکال فکر کنم تقريبا براي همه دو حرفي بود
    ویرایش توسط sara56 : April 13th, 2012 در ساعت 11:39 PM
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    بعد از اینکه وضعیتم تو سایت decision made شد یه نامه به ورشو زدم و ازشون خواستم که دلیل رد شدنم رو بهم بگن و خودم هم امتیازمو براشون حساب کردم تو نامه ،و ازشون خواستم که اگه هم جای مبهمی تو پروندم وجود داره یا مدارک تکمیلی میخوان بهم بگن که سریع براشون بفرستم که امروز این ایمیل رو دریافت کردم.

Dear Applicant,

If the
    decision is correct.

Regards,
    سلام دوست گرامی
    د.م شما با تغییر در e-case بود یا نه؟
    آیا این پروسس واقعی شده بودین؟
    چقدر طول کشید تا جواب دادند؟
    درخواست کیپس نکردید؟
    سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

Dear Applicant,

If the
    decision is correct.

Regards,
    جواب که به شما دادند نشون می ده که Decision Made بدون دریافت نامه و قبل از این پراسس واقعی رو به معنی رد شدن تلقی نمودن و واژه reconsideration رو که استفاده نمودید رو لحاظ کردند، پس بنظر می یاد اون تصوری که برخی در رابطه با باگ سیستم و د.م های مکرر داشتن درست نبوده و د.م قبل از مدیکال معنی ردی می ده
    جای خوشحالی داره که قبول کردن در صورت امکان دوباره بررسی کنن و امیدوارم دوباره پروندتون به جریان بیافته
    .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)