صفحه 2287 از 5471 نخستنخست ... 12871787218722372277227822792280228122822283228422852286228722882289229022912292229322942295229622972337238727873287 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,861 تا 22,870 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

من با توجه به مطالب گفته شده توسط دوستان و جوابهاي ايكيس اونها يك نموداري از فرايندي كه براي پرونده هامون اتفاق ميوفته رو تهيه كردم كه شايد بتونه ديدي كلي راجع به مراحل كار به ما بده. خوشحال مي شم نظر دوستان رو بدونم. فقط چند نكته هست كه قبلش بايد بگم:

1- اين صرفا برداشت شخصي من از اطلاعات فروم، حدسهاي خودم و شما و مطالب سايت مهاجرت هست.
    2- از اونجا كه فرايند بررسي مدارك يك black box هست (حداقل از نظر من)، فعلا تنها راه فهميدن اونچه درونش ميگذره ديدن اتفاقات بيروني و خروجيهاشه
    3- نمودار ساده شده و خيلي از اتفاقات در اون ديده نشده. مثلا چون از بيشتر افراد مصاحبه به عمل نيامده توي نمودار آورده نشده.
    4- باگهاي احتمالي (يا اونچه ما باگ فرض مي كنيم) در اون ديده نشده. مثلا طبق گفته اداره مهاجرت قرار بوده اين پ به معني بررسي پرونده و بي عيب بودن اون باشه ولي در عمل ديديم كه صرفا مراجعه ساده به پرونده هم وضعيت رو به اين پ تغيير مي داده. البته در نمودار هم مراجعه به پرونده باعث تغيير وضعيت رو به اين پ مي شه.
    5- خروجي اي كيس دو بخش داره: يكي وضعيت عمومي كه در نمودار آبي هست و ديگري توضيحات كه مشكي هست.
    6- همونطور كه ديده مي شه تنها دي ام مثبت و دوست داشتني مرحله آخر و بعد از مديكال هست و بقيه اونها كه تعدادشون كم هم نيست! بعد از رد پرونده به دلايل مختلف اتفاق ميفته (مگر اينكه اشتباهي پيش اومده باشه)

اگر واقعا اونچه داره اتفاق ميوفته تا حدي هم شبيه اين نمودار باشه ميشه به راحتي ديد كه حتي براي دو پرونده كه تقريبا همزمان شروع شده اند به علت وجود مسيرهاي احتمالي بسيار متفاوت خيلي احتمال داره در زمانهاي مختلف به مرحله نهايي برسند.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

سلام دوستان امروز وکیلمون زنگ زد گفت از ما آپدیت خواستن سو پیشینه دوتا فرم که گفت ار همه می خوان و مدارک تحصیلی و ریز نمره فکر کنم چون ما اصفهانی هستیم من نگرانم امروز دقیقا 2 ماه هستش که این پرسسیم تا حالا همچین موردی نبوده درسته؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام دوستان امروز وکیلمون زنگ زد گفت از ما آپدیت خواستن سو پیشینه دوتا فرم که گفت ار همه می خوان و مدارک تحصیلی و ریز نمره فکر کنم چون ما اصفهانی هستیم من نگرانم امروز دقیقا 2 ماه هستش که این پرسسیم تا حالا همچین موردی نبوده درسته؟
    مشکلی که نیست. بفرستید حتما قبول میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi059 نمایش پست ها
    مشکلی که نیست. بفرستید حتما قبول میشه
    می دونم مشکلی نداریم اما از کسی این طوری نبوده کسایی را که می خوان رد کنن آپدیت می خوان ایا ؟ من و همسری هر دو دانشگاه صنعتی بودیم و هر دو با معدلای بسیار درخشان دانشگاه صنعتی اخه به چی شک کردن که ریز نمرات درخشانمونو دوباره خواستن آیا؟

ApplyAbroad Hero

می دونم مشکلی نداریم اما از کسی این طوری نبوده کسایی را که می خوان رد کنن آپدیت می خوان ایا ؟ من و همسری هر دو دانشگاه صنعتی بودیم و هر دو با معدلای بسیار درخشان دانشگاه صنعتی اخه به چی شک کردن که ریز نمرات درخشانمونو دوباره خواستن آیا؟
    نگران نباشین از یکی از دوستای من هم تو آپدیت ریزنمرات رو خواستن و سوء پیشینه......اون هم فرستاد قبل ار عید

سلام دوست عزیز ، این اولین مورد است که بعد از دو ماه از این-پ آپ دیت خواستند - تا حالا تاریخ این پ و آپ دیت توی یک روز بوده . احتمالا از همون آپ دیت هایی است که توی کیپس دوستان درج شده و بعدش می ره برای مدیکال .

رخساره جان مطمئنيد که الان ازتون آپديت خواستن يا وکيلتون دير به شما اطلاع داده؟؟
    آخه تا حالا فکر نکنم همچين موردی بوده باشه که بعد از 2 ماه از اين پراسس آپديت بخوان!!شما کيپس گرفته بوديد اگه گرفته بوديد تاريخ BFD شما کی بوده؟؟

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

من هم فکر میکنم این آپدیت که برای رخساره اومده برای دور دوم مرور باشه، احتمالا برای کسایی مثل من هم که توی cais چیزایی نوشته همین روزا خبرایی بشه ...
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    رخساره جان مطمئنيد که الان ازتون آپديت خواستن يا وکيلتون دير به شما اطلاع داده؟؟
    آخه تا حالا فکر نکنم همچين موردی بوده باشه که بعد از 2 ماه از اين پراسس آپديت بخوان!!شما کيپس گرفته بوديد اگه گرفته بوديد تاريخ BFD شما کی بوده؟؟
    نه بابا این قدرا هم گیج نیست منم هی پیگیری می کردم ازش که یه وقت یادش نره تازه هستش اپدیتمون .من که مثل همیشه نگرانم

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

انگار اینها دور اول میخواستن سریع تکلیف شسته رفته ها رو با ریجکتی ها مشخص کنن، در دور بعدی هم که عملا مرحله بک گراند چک هستش میان کنترل های دقیق تری انجام میدن. ممکنه حتی از سفارت کانادا در ایران هم برای کنترل های بیشتر و خبر گرفتن از محل کار استفاده بشه. اگه از قبل آمادگیش رو داشته باشیم بد نیست.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)