من با توجه به مطالب گفته شده توسط دوستان و جوابهاي ايكيس اونها يك نموداري از فرايندي كه براي پرونده هامون اتفاق ميوفته رو تهيه كردم كه شايد بتونه ديدي كلي راجع به مراحل كار به ما بده. خوشحال مي شم نظر دوستان رو بدونم. فقط چند نكته هست كه قبلش بايد بگم:
1- اين صرفا برداشت شخصي من از اطلاعات فروم، حدسهاي خودم و شما و مطالب سايت مهاجرت هست.
2- از اونجا كه فرايند بررسي مدارك يك black box هست (حداقل از نظر من)، فعلا تنها راه فهميدن اونچه درونش ميگذره ديدن اتفاقات بيروني و خروجيهاشه
3- نمودار ساده شده و خيلي از اتفاقات در اون ديده نشده. مثلا چون از بيشتر افراد مصاحبه به عمل نيامده توي نمودار آورده نشده.
4- باگهاي احتمالي (يا اونچه ما باگ فرض مي كنيم) در اون ديده نشده. مثلا طبق گفته اداره مهاجرت قرار بوده اين پ به معني بررسي پرونده و بي عيب بودن اون باشه ولي در عمل ديديم كه صرفا مراجعه ساده به پرونده هم وضعيت رو به اين پ تغيير مي داده. البته در نمودار هم مراجعه به پرونده باعث تغيير وضعيت رو به اين پ مي شه.
5- خروجي اي كيس دو بخش داره: يكي وضعيت عمومي كه در نمودار آبي هست و ديگري توضيحات كه مشكي هست.
6- همونطور كه ديده مي شه تنها دي ام مثبت و دوست داشتني مرحله آخر و بعد از مديكال هست و بقيه اونها كه تعدادشون كم هم نيست! بعد از رد پرونده به دلايل مختلف اتفاق ميفته (مگر اينكه اشتباهي پيش اومده باشه)
اگر واقعا اونچه داره اتفاق ميوفته تا حدي هم شبيه اين نمودار باشه ميشه به راحتي ديد كه حتي براي دو پرونده كه تقريبا همزمان شروع شده اند به علت وجود مسيرهاي احتمالي بسيار متفاوت خيلي احتمال داره در زمانهاي مختلف به مرحله نهايي برسند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)