صفحه 2289 از 5471 نخستنخست ... 12891789218922392279228022812282228322842285228622872288228922902291229222932294229522962297229822992339238927893289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,881 تا 22,890 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    نه ندیدم ظهر گفت بیا ببر . مدرک چون ما اصفهانیم می خوان حتما مشکلی نداره می فرستیم فقط اصلش را باید بدیم ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    رخساره جان شما مگه ريز نمرات رو قبلاً براشون نفرستاده بوديد؟؟(اگه فرستاده بوديد پس چرا دوباره بايد ازتون بخوان؟؟)
    اصل ريز نمره رو خواستن نه ترجمه هاشو که اول کار همه ميفرستن.
    رخساره جان اصلا نگراني نداره .مدارکيو که خواستن البته با ترجمه بفرست و بعدش منتظر مديکال باش.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahnamoon نمایش پست ها
    goodluck جان شما کی این پراسس شدین و کی ازتون آپدیت خواستن؟
    15 مارچ این - پ شدم و آپ دیت هم همان روز خواستند.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

با این شلوغی سر ورشو و حجم پرونده ها، ممکنه آفیسر در مرحله اول توجه به اسم اصفهان نکرده و الان که در تاریخ BFD اومده سر وقت چک بعدی پرونده متوجه این موضوع شده و درخواست مدارک کرده. اینم میتونه یه احتمال باشه. این روزها اشتباهات زیادی ازشون دیده میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    با این شلوغی سر ورشو و حجم پرونده ها، ممکنه آفیسر در مرحله اول توجه به اسم اصفهان نکرده و الان که در تاریخ BFD اومده سر وقت چک بعدی پرونده متوجه این موضوع شده و درخواست مدارک کرده. اینم میتونه یه احتمال باشه. این روزها اشتباهات زیادی ازشون دیده میشه.
    از این قابل قبول نیست که اصل مدرک و اصل ریزنمرات کسی رو بخوان شاید دوباره ترجمه اش رو میخوان ، آخه تو این شلوغ پلوغی کی حاضر میشه اصل مدارکش رو بده به این سفارت خونه ها؟
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    پانی جان من فکر نمی کنم ربطی به مکان اصفهان داشته باشه و این دور دوم درخواست آپ دیت هست .
    من هر دو مدرکم برای پلی تکنیک تهران است که اصلش را از من خواستند و من فرستادم.
    ولی خبر خوب اینه که ورشو مشغول کار روی پرونده هاست ....

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    پانی جان من فکر نمی کنم ربطی به مکان اصفهان داشته باشه و این دور دوم درخواست آپ دیت هست .
    شما وقتی اصل مدرکاتون رو فرستادین نگران نبودین؟
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

Junior Member

یه سوال از تمام این دوستانی که ازشون آپدیت مدارک خواسته اند:
    شما مگه مدارک تحصیلی و ریز نمراتتون رو ترجمه شده نفرستاده بودید؟ چرا ازتون اصل مدارک رو خواسته اند؟ مگه دانشگاه هاتون از اعتبار خارج شده اند یا مشکل خاص دیگه ای دارند؟
    - من در تاریخ 15 مارچ این-پ شدم ولی تا حالا که هیچ آپدیتی از من نخواسته اند. این یعنی چی؟ یعنی پرونده ام هیچ آپدیتی نیاز نداره یا اینکه به زودی قراره دی-ام بشه؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    میگم این یه احتماله ولی اینکه با وجود محل اخذ مدرک شما ازتون خواستن یه کم عجیبه! نوع رشته و شغلتون چقدر مرتبطه؟ ولی درست میفرمائین این خبر امروز یه موج جدید هم امید و هم نگرانی دوباره ایجاد کرده. به امید موفقیت همگی

Junior Member

سلام دوستان.
    برای درخواست کیپس در فرم IMM5563E در قسمت visa file number همان فایل نابر دمشق را باید بنویسم ؟(منظور فایل نامبر دوم)

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahnamoon نمایش پست ها
    شما وقتی اصل مدرکاتون رو فرستادین نگران نبودین؟
    هر لحظه DHL را چک می کردم تا ببینم تحویل داده یا نه که خدا رو شکر تحویل داد . ورشو به صراحت تو ایمیلش گفته پس از بررسی برگردانده می شود.
    فوقش اینه که می رویم دانشگاه المثنی می گیریم ... اینا مدیکال بدن اصل مدرکم مال خودشون ...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)