صفحه 2292 از 5471 نخستنخست ... 12921792219222422282228322842285228622872288228922902291229222932294229522962297229822992300230123022342239227923292 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,911 تا 22,920 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دوستان به عنوان يکي از اولين کساني که ازمون اصل ريز نمرات خواستن بايد بگم رشته و کارمون مرتبط بود و ليسانس و فوق من و همسرم هم در سه تا از بهترين دانشگاهها با معدل خوب بود و در ابتدا هم ترجمه ريز نمراتو مطابق با همون چيزي که سفارت ميخواست فرستاده بوديم.ما بعد از فرستادن اين آپديت، در حاليکه 9 ماه بود rbvo بوديم و با تاخير زياد نسبت به کسانيکه حتي بعد از ما فايل نامبر گرفته بودن، تازه اين پراسس شديم و يک هفته بعد از فرستادن اين آپديت دوباره ازمون گواهي تمکن و ع س پ خواستن.بنابراين داشتن چند تا آپديت و يا فرستادن ريز نمره اصلا نگراني نداره و دليلش هم به درستي معلوم نيست.در ضمن ما هيچ ربطي هم به اصفهان نداشتيم.
    سلام، ببخشيد ازتون گواهي تمكن خواستند؟! چون زمان ارسال مداركمون به سيدني در يك ماه هست يعني از شما يك سال پيش اپديت خواستند؟
    کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
    رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013
    /پ.ر: 29-10-2013

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دوستان به عنوان يکي از اولين کساني که ازمون اصل ريز نمرات خواستن بايد بگم رشته و کارمون مرتبط بود و ليسانس و فوق من و همسرم هم در سه تا از بهترين دانشگاهها با معدل خوب بود و در ابتدا هم ترجمه ريز نمراتو مطابق با همون چيزي که سفارت ميخواست فرستاده بوديم.ما بعد از فرستادن اين آپديت، در حاليکه 9 ماه بود rbvo بوديم و با تاخير زياد نسبت به کسانيکه حتي بعد از ما فايل نامبر گرفته بودن، تازه اين پراسس شديم و يک هفته بعد از فرستادن اين آپديت دوباره ازمون گواهي تمکن و ع س پ خواستن.بنابراين داشتن چند تا آپديت و يا فرستادن ريز نمره اصلا نگراني نداره و دليلش هم به درستي معلوم نيست.در ضمن ما هيچ ربطي هم به اصفهان نداشتيم.
    ممنون از اطلاع رسانیتون
    آپدیت اول رو دمشق خواسته بود و دومی رو ورشو؟ یا اینکه هر دو رو ورشو؟
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط BabayeSaba نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز، هيچ گاه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر وموم شده نخواستند بلكه ترجمه رسمي رو خواسته بودند كه فرستاده بودم و به نظرم هيچ مشكلي هم نداشت ولي اين بار اصل ريز نمرات رو خواستند كه اصل ريز نمراتم در ليسانسم رو چون فارسي بود با ترجمه اش واصل ريز نمرات ارشدم رو كه انگليسي بود براشون فرستادم
    منظورم موقع ارسال مدارك در مهلت 120 روزه به دمشق بود. تو بوكلت صراحتا خواسته بودند كه ترجمه مدارك دانشگاهي در پاكت دانشگاه و مهر و موم شده فرستاده بشه. شايد اين درخواست آپديت براي كساني كه قبلا ترجمه ريزنمرات و مدارك رو كامل فرستاده بودند به همين علت باشه. قبل از متوقف شدن روند پروسس 38 رشته اي ها (دو سال قبل) در اين مورد سختگيري نمي كردن ولي ممكنه روال عوض شده باشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط alir52 نمایش پست ها
    سلام علی جان شما وکیل دارید یا خودتون ایمیل زدید؟
    سلام دوست عزیز
    من وکیل ندارم، خودم ایمیل زدم بهشون و خیلی زود هم جواب دادند.
    رسیدن مدارک به سیدنی : 15 اپریل 2010 فایل نامبر اول : 5 جولای 2010
    رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    منظورم موقع ارسال مدارك در مهلت 120 روزه به دمشق بود. تو بوكلت صراحتا خواسته بودند كه ترجمه مدارك دانشگاهي در پاكت دانشگاه و مهر و موم شده فرستاده بشه. شايد اين درخواست آپديت براي كساني كه قبلا ترجمه ريزنمرات و مدارك رو كامل فرستاده بودند به همين علت باشه. قبل از متوقف شدن روند پروسس 38 رشته اي ها (دو سال قبل) در اين مورد سختگيري نمي كردن ولي ممكنه روال عوض شده باشه!
    ممکنه به همين دليل باشه اما من خودم ريز نمراتم رو نفرستاده بودم و بعد از اينکه پروندم رفت ورشو (2 هفته بعدش )وکيلم گفت ريز نمرات رو بفرست ورشو و منم اونی که از دارالترجمه گرفته بودم رو فرستادم ورشو که با DHL نگا کردم ديدم به دستشون رسيده ،يعنی ممکنه از ما هم دوباره اصل نمرات رو بخوان؟؟!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    ممکنه به همين دليل باشه اما من خودم ريز نمراتم رو نفرستاده بودم و بعد از اينکه پروندم رفت ورشو (2 هفته بعدش )وکيلم گفت ريز نمرات رو بفرست ورشو و منم اونی که از دارالترجمه گرفته بودم رو فرستادم ورشو که با DHL نگا کردم ديدم به دستشون رسيده ،يعنی ممکنه از ما هم دوباره اصل نمرات رو بخوان؟؟!
    اميدوارم كه نخوان چون خطر گم شدن و به دردسر افتادن داره. البته فكر نكنم همشون در اين مورد سختگير باشند.

Junior Member

سلام دوستان کسی می دونه برای سابقه بیمه کجا باید رفت؟ برای یکی از دوستانم 2 روز پیش از ورشو ایمیل اومده بیمه خواستن رفته اداره بیمه گفتن 2 سالشو بیشتر بهت نمی دیم! فکر می کنید کجا باید بره؟ ممنون اگه جواب بدید.

دوستان ما الان استرالیا هستیم و اگر ازمون ع س پ بخوان باید از سفارت ایران بخوایم که برامون انجامش بده و حدود 4 ماه طول میکشه ( در سایت سفارت نوشته که حداقل 4 ماه ) ، اونوقت ما باید جواب ورشو رو چی بدیم ؟
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی می دونه برای سابقه بیمه کجا باید رفت؟ برای یکی از دوستانم 2 روز پیش از ورشو ایمیل اومده بیمه خواستن رفته اداره بیمه گفتن 2 سالشو بیشتر بهت نمی دیم! فکر می کنید کجا باید بره؟ ممنون اگه جواب بدید.
    ابتدا توی این سایت http://savabegh.sso.ir/ سابقه را چک کنید و سابقه را از شعبه مورد نظر درخواست کنید.
    ویرایش توسط goodluck : April 14th, 2012 در ساعت 12:28 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها
    میشه بگید این دوستتون این - پ شده بوده یا نه ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)