صفحه 2293 از 5471 نخستنخست ... 12931793219322432283228422852286228722882289229022912292229322942295229622972298229923002301230223032343239327933293 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,921 تا 22,930 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

ای وای!! اینقدر بعضی ها بیخودی مدارک اضافی میفرستند که باعث میشن سطح توقع آفیسرها بالا بره... آخه چرا سابقه بیمه میفرستید که از این به بعد همه رو مجبور کنند سابقه بیمه بفرستند؟؟!! تا حالا از هیچکس سابقه بیمه نخواسته بودند حالا چی شده یهو سابقه بیمه خواستند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kalampich نمایش پست ها
    ای وای!! اینقدر بعضی ها بیخودی مدارک اضافی میفرستند که باعث میشن سطح توقع آفیسرها بالا بره... آخه چرا سابقه بیمه میفرستید که از این به بعد همه رو مجبور کنند سابقه بیمه بفرستند؟؟!! تا حالا از هیچکس سابقه بیمه نخواسته بودند حالا چی شده یهو سابقه بیمه خواستند؟
    قبلا هم از تعدادی از افراد بیمه خواسته بودند و این اولین بار نیست.
    اگر این دوستمون جواب بدن مشخص می شود که تو مرحله بک گراند چک این مدرک را خواستند یا تو آپ دیت اولیه ؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی می دونه برای سابقه بیمه کجا باید رفت؟ برای یکی از دوستانم 2 روز پیش از ورشو ایمیل اومده بیمه خواستن رفته اداره بیمه گفتن 2 سالشو بیشتر بهت نمی دیم! فکر می کنید کجا باید بره؟ ممنون اگه جواب بدید.

باید بره شعبه های دفتر بیمه که قبلا براشون سابقه بیمه رد میکردن درخواست انتقال سابقه بدن به شعبه ای که الان ازش واسشون بیمه رد میشه. این پروسه حدود ۴۰ روز وقت میبره که البته بخاطر کاغذ بازی هست و میتونید دستی هم خودتون اقدام کنید که وقت کمتر بگیره. بعدش که همه سوابق بیمه تو شعبه ای که الان توش بیمه هستن فرستاده شد میرن درخواست نامه بیمه میدن.

سلام به همگی من الان ایمیل را از وکیلمون گرفتم. اصل مدارک دانشگاهمون و اصل ریز نمره را می خوان .ما ترجمه خود دانشگاه صنعتی را برای ریز نمره فرستادیم و این که مدرکمون ترجمه بود از بیرون نه دانشگاه و لاک و مهر هم نبود حالا لاک و مهر شده بفرستیم براشون ؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

امیدوارم بعضی از کامنت ها بر اساس اطلاع رسانی و یا درخواست کسب اطلاعات باشه و نه در پی تشویش افکار بچه ها در این فروم ( مانند درخواست بعضی از مدارک مثل بیمه .... )

گود لاک عزیز شما لک ومهر شده فرستادین این دفعه مدارک را

Junior Member

در مورد مشکل بودن انتقال پول و فکر راجع به اون با شما کاملا موافقم. آیا میدونید که صرافیها برای حواله دلار از ایران به کانادا چه قدر کارمزد می گیرند؟ با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    بچه ها اخیرا بانک هالک ترکیه خدمات بانکی بسیار محدودی به افراد ایرانی و بانکهای ایرانی می ده و احتمال میره تا جولای روابطش رو با ایران خیلی محدودتر کنه. بانک خیلی کوچیک AKTIF هم تقریبا رابطش رو با ایران قطع کرده و به هیچ عنوان نمی تونیم بصورت عادی و شخصی حساب باز کنیم، اگه کسی در ترکیه بفکر باز کردن حساب باشه فقط می تونه روی ملت استانبول حساب کنه که اون هم به خاطر تحریمی بودنش امکان انتقال از ترکیه به کشورهای اروپایی یا کانادا رو نداره.
    .
    بنظر من اگه شرایط رفتنمون قطعی شد، مثلا نزدیکای پاس ریکوئست، شاید بهترین کار این باشه که همونطوری که غزال و شما هم گفتید باز کردن حساب در RBC یا همون رویال بانک کانادا باشه
    .
    مطمئناً با محدودیتهای ارزی که داریم و خواهیم داشت، در صورتی که رفتنی بشیم در رابطه با انتقال پول خیلی مشکل خواهیم داشت و باید از همین الان بفکر راه کار باشیم

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام به همگی من الان ایمیل را از وکیلمون گرفتم. اصل مدارک دانشگاهمون و اصل ریز نمره را می خوان .ما ترجمه خود دانشگاه صنعتی را برای ریز نمره فرستادیم و این که مدرکمون ترجمه بود از بیرون نه دانشگاه و لاک و مهر هم نبود حالا لاک و مهر شده بفرستیم براشون ؟
    رخساره جان، دو سال پیش که مدارک رو می فرستادیم تا اونجایی که می دونم فقط دانشگاه تهران و شریف ریز نمرات رو بصورت انگلیسی و لاک و مهر شده می داند. اما الان شندیدم خیلی از دانشگاه ها امکان صدور ریز نمرات بصورت اصل و به تعداد درخواست و به زبان انگلیسی صادر می کنند.
    اگه دانشگاه صنعتی اصفهان هم الان بتونه ریز نمرات رو بصورت انگلیسی و لاک ومهر شده بده خیلی درجه اعتبارش بالاتر می ره
    (البته من لاک مهر نامه رو باز کرده بودم و همراه با بقیه اسنادم توی یک کلاسور مخصوص گذاشتم! (شاید از من هم دوباره بخوان)
    .
    راستی دانشنامه ها رو هم اصل ازتون خواسته!!!!!!
    می شه متن ایمیل آپ دیتت رو برامون بذاری

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    رخساره جان، دو سال پیش که مدارک رو می فرستادیم تا اونجایی که می دونم فقط دانشگاه تهران و شریف ریز نمرات رو بصورت انگلیسی و لاک و مهر شده می داند. اما الان شندیدم خیلی از دانشگاه ها امکان صدور ریز نمرات بصورت اصل و به تعداد درخواست و به زبان انگلیسی صادر می کنند.
    اگه دانشگاه صنعتی اصفهان هم الان بتونه ریز نمرات رو بصورت انگلیسی و لاک ومهر شده بده خیلی درجه اعتبارش بالاتر می ره
    (البته من لاک مهر نامه رو باز کرده بودم و همراه با بقیه اسنادم توی یک کلاسور مخصوص گذاشتم! (شاید از من هم دوباره بخوان)
    .
    راستی دانشنامه ها رو هم اصل ازتون خواسته!!!!!!
    می شه متن ایمیل آپ دیتت رو برامون بذاری
    همان دو سال پیش دانشگاه گفت هم چندین ترجمه بهتون می دیم هم لاک ومهر وکیلمون گفت نمی خواد !ما هم سه سری ترجمه گرفتیم اما لاک و مهر نکردیم

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی می دونه برای سابقه بیمه کجا باید رفت؟ برای یکی از دوستانم 2 روز پیش از ورشو ایمیل اومده بیمه خواستن رفته اداره بیمه گفتن 2 سالشو بیشتر بهت نمی دیم! فکر می کنید کجا باید بره؟ ممنون اگه جواب بدید.
    احتمالا ايشون در اون شعبه بيشتر از دوسال سابقه نداشته . بهتره به شعبات مختلفيكه براش بيمه رد شده مراجعه كنه و ازشون جداگانه بخواد . يا اينكه ميتونه در همون شعبه آخر ، فرم جمع آوري سوابق رو پر كنه و بعد از يكي دوماه بره سابقه بگيره كه همانطور كه گفتم زمانبر هست.
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)