صفحه 2294 از 5471 نخستنخست ... 12941794219422442284228522862287228822892290229122922293229422952296229722982299230023012302230323042344239427943294 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,931 تا 22,940 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    گود لاک عزیز شما لک ومهر شده فرستادین این دفعه مدارک را
    نه من اصل مدارک همراه با ترجمه ( با تایید دادگستری و وزارت خارجه ) فرستادم .
    فکر نمی کنم دانشگاهی مدرک را بگیره و لاک و مهر کنه و بفرسته .
    در ثانی از من اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی را هم خواسته بودند ، اونا را هم فرستادم .
    منظورم اینه که دیگه آموزش و پرورش که دیگه لاک و مهر نداره .

دانشگاه امیر کبیر اگر بخواهیم نسخه انگلیسی ریزنمرات را تو پاکت می گذاره و مهر می زنه که من ترجیح دادم ریز نمرات فارسی را بدم ترجمه و بفرستم.
    مدارک من هفته قبل دستشون رسیده و هنوز جواب ایمیل من را مبنی بر دریافت مدارک را جواب ندادن .

original post- secondary educational transcripts and diploma from isfahan university of technology for .... , بقیه که فرم اسکجول و سو پیشینه ببخشید اسکن ندارم کامل بذارم اما تیکه اولش را از رو خودش تایپ کردم
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

بچه ها کسی بوده که ازش سابقه بيمه خواسته باشن و نداشته باشه؟؟
    من خودم سابقه بيمه ندارم اما همون اول به وکيلم گفتم که سابقه ندارم اونم گفت موردی نداره و اگر هم بخوان يک ايميل ميزنيم و توضيح ميديم که بدون بيمه مشغول کار بودی و موردی نداره
    حالا ميخوام بدونم اين مشکل ساز ميشه يا نه؟!!

چه جالب اسم دانشگاه را آورده !!! برای من اسمی از دانشگاه نبود .

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    بچه ها کسی بوده که ازش سابقه بيمه خواسته باشن و نداشته باشه؟؟
    من خودم سابقه بيمه ندارم اما همون اول به وکيلم گفتم که سابقه ندارم اونم گفت موردی نداره و اگر هم بخوان يک ايميل ميزنيم و توضيح ميديم که بدون بيمه مشغول کار بودی و موردی نداره
    حالا ميخوام بدونم اين مشکل ساز ميشه يا نه؟!!
    تا حالا که ازتون نخواستد پس صبر کنید ببینید چی پیش میاد.
    تقریبا خیلی ها مدرک بیمه نفرستادن پس باید از اونا هم می خواستند ولی تا حالا از چند نفر این مدرک را بیشتر نخواستند که فکر کنم به دلیل شبهه ای تو سابقه و یا مرتبط بودن با مدرک تحصیلی باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    چه جالب اسم دانشگاه را آورده !!! برای من اسمی از دانشگاه نبود .
    به ما 45 روز وقت داده شما چقدر وقت دارین؟ اصل ایمیل را اسکن می کنم می ذارم تهش هم گفته ما نمی تونیم تصمیم بگیریم تا اینا را نفرستین .برا شما هم همینه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط BabayeSaba نمایش پست ها
    سلام، ببخشيد ازتون گواهي تمكن خواستند؟! چون زمان ارسال مداركمون به سيدني در يك ماه هست يعني از شما يك سال پيش اپديت خواستند؟
    نه دوست عزيز.ارسال مدارکمون اکتبر 2010 و فايل نامبر ما براي 17 فوريه 2011 است و توي نوامبر و دسامبر 2011 دو بار ازمون آپديت خواستن که بار دوم موجودي حسابو هم خواستنهر چند موقع اقدام هم فرستاده بوديم. هر دو بار هم ورشو آپديت خواست به فاصله يک ماه. در واقع تو ايميل اول يک ماه فرصت دادن و گفته بود در پايان يک ماه (که فکر کنم همون BFD باشه) بر اساس مدارک فرستاده شده تصميم ميگيرن.درست سر يک ماه آپديت دوم دادن و 45 روز وقت. قبل از فرستادن سري دوم اين پراسس شديم و فعلا هم بيخبري.

در ضمن جهت اطلاع 5 نفر از اعضا فروم بوديم که ازمون ريز نمره خواستن هممون همون ريز نمره اي که از دانشگاه گرفته بوديم و مهر وزارت علوم داشتو ترجمه و فرستاديم و تو پاکت مهر و موم هم نبود.تازه ريز نمره فوق شوهرم اينقدر کهنه و داغون بود که ميترسيديم گير بدن.اما به نظرم همه هدف اونا چک کردن مهر برجسته وزارت علوم هست.
    راستي يکي از همون دوستاني هم که از قبل اين پراسس شده بود بعد از فرستادن ريز نمره حدود 10 روز بعد مديکال گرفت
    ویرایش توسط sara56 : April 14th, 2012 در ساعت 01:56 PM
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Junior Member

سلام
    من از تاریخ 1 مارس start processing شده ام ولی تا الان درخواست Update برایم نیامده است. آیا به نظر شما دیر شده است؟ کاری میتوانم بکنم؟
    کد رشته:7242 ، ارسال مدارک:November 30, 2009 فایل نامبر :May 20, 2010 , ارسال به ورشو: December 12, 2011، اين پراسس: March 1, 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط arta1977 نمایش پست ها
    سلام
    من از تاریخ 1 مارس start processing شده ام ولی تا الان درخواست Update برایم نیامده است. آیا به نظر شما دیر شده است؟ کاری میتوانم بکنم؟
    این که بهتره که آپ ندارین یه راست می رین برا مدیکال و آپ اون موقع ماها را به چیزی شک دارن که آپ خواستن امیدوارم گیر الکی ندن به ما آپدیت خواسته ها برای کم کردن بک لاگشون. راستی گود لاک شما کم بود معدلتون

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    در این مورد هیچ ارجهیتی نیست و آپدیت رو برای دیگران که از مرحله اول بدون مشکل عبور کردند فرضا با مدیکال خواهند خواست .
    دقيقا چون در كيپس من مديكال و لندينگ في به همراه عكس و اسكچوال 1 جز مداركي ست كه ظاهرا قراره كه با هم فرستاده بشه پس احتمالا اين بينديگه آپديت جدايي در كار نخواهد بود ضمن اينكه يك ماه هم هست كه از تاريخ بي دي اف ميگذره و ايميلي هم دريافت نكردم
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)