صفحه 2296 از 5471 نخستنخست ... 12961796219622462286228722882289229022912292229322942295229622972298229923002301230223032304230523062346239627963296 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,951 تا 22,960 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط som نمایش پست ها
    دوستان
    من از 31 ‍ژانويه اينپراسس واقعي شدم و نه تا حالا آپديتي خواستن نه چيزي . اين جند صفحه اخير باعث شده كه كمي بترسم چون من ريز نمرات رو وكيلم فرستاده خدايي اگر بخوان گير بدن كارم تمومه چون معدلم پايينه فقط در يك اداره دولتي معتبر كار مي كنم و اونها گواهي اشتغال بكارم رو با سربرگ اداري دادن خلاصه استرس دارم خدايي حرفي از معدل و نمره پايين نزنيد من الان دق مي كنم . چون آيلتسم 5 بود ولي تف فرانسم B2 بود همه گزينه هاش . خلاصه نكنه براي ما هم آپديت يا ردي بياد واويلا
    مگه آپديت فرستادن ترس داره ؟!!
    حالا اوني كه ازش بيمه خواستن و بيمه نداره ، ترس طبيعيه . چون به هرحال يه مدركي رو ازش خواستن كه نداره . اما اوني كه يه مدرك رو داره ديگه چرا بايد بترسه !!!
    فعلا كه نخواستند . به احتمال 90 درصد هم ازت نخواهند خواست . چون ميگي فرستادي . ( حداقل 90 درصد اونهايي كه كامل مدارك رو فرستادن اين ريز نمرات رو ازشون نخواستند)
    اگر هم خواستند بفرستيد . منتها سعي كنيد كه از دانشگاه يك نسخه ديگه هم بگيريد و نسخه اصل رو براشون بفرستيد (اگه ازتون اصل خواسته بودند ) اگر هم اصل نخواستند احتمالا يه جا گم شده و دوباره خواستند.
    نگران معدل هم نباشيد. هيچ احد الناسي رو بخاطر معدل پايين ، نمره انضباط پايين ، 10 ترمه تموم كردن درس ، يا اينگونه موارد رد نكرده اند.
    اونها ميخوان ببينن شما مدرك ليسانس داريد يا مدرك معادل ليسانس داريد . همين !!!! مثل همين موسسات دره پيتي كه دارن مدارك فوق دكترا ميدن بر اساس سابقه كار !!!!!
    بيخود هم براي خودتون استرس درست نكنيد.
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    احتمالا من و امثال من رو هم گذاشتن واسه قشنگی یا میخوان ترشی بندازن
    والا اگه قرار به ترشی انداختن باشه که پرونده هممون به درد ترشی انداختن ميخوره!!
    من فکر کنم با اينکه فاز دوم شروع شده پرونده شما ها که اين پراسس نشدين هنوز در حال بک گراند چک هستش و نيازبه بررسی بيشتری داشته وگرنه شما ها هم يه جورايی اين پراسس حساب ميشين.
    چون ورشو مرحله به مرحله کار ميکنه يعنی اينجوریه که مرحله اول کل پرونده ها رو review ميکنه و بعدش ميره مرحله بعدی و در هر مرحله به کل پرونده ها رسيدگی ميشه و نه فقط به تعداديشون

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    اصولا محاسبه سابقه كار منوط به ارائه بيمه ، خارج از قوانين ميباشد. يعني آفيسر قانونا نميتونه بر مبناي نداشتن سابقه بيمه كسي رو رد بكنه و اگه رد بكنه متقاضي ميتونه شكايت بكنه. من تا الان نشنيدم از كسي كه سابقه بيمه نداشته و گفته كه ندارم ، بگن پس رد هستيد.
    اتفاقا يكي از دوستان كه جز 29 شغله هاي دور اول بود ازش سابقه بيمه خواسته بودند كه رك نوشته بود كه كارفرما منو بيمه نكرده و توضيح داده كه در ايران خيلي از كارفرماها بعلل مختلف از بيمه كردن كارمندهاشون خودداري ميكنن . درضمن گفته بود كه دو ماه فقط خودم شخصا براي خودم بيمه رد كرده ام كه فعلا اداره بيمه حاضر به ارائه سابقه اون دو ماه هم نيست.برخلاف آنچه كه فكر ميكرديم آپديت ديگه اي هم ازش نخواستند و در حال حاضر در حال انجام آزمايشات مديكالشه . نمره اش هم با سابقه كار ميشد 68 و اين يعني سابقه كارش رو قبول كرده اند.
    ايشون از طريق كد شغلي مديريت كيفيت اقدام كرده و رشته اش هم مهندسي صنايع بوده (تطابق رشته و شغل رو هم داشته) .
    پس نگران نباشيد.

** پي نوشت : البته يكمورد رو يكي از مشاورين در سايتش گفته كه بعلت نداشتن بيمه سابقه كارو حساب نكردن و ردش كردن . اما بنده شخصا سر از كار اين مشاور محترم در نميارم و لذا اعتمادي هم به علت ردي موكل ايشون كه به اين علت عنوان شده ندارم. چون اگه واقعا كارشون حساب و كتاب داشت اين همه ازشون آپديت مدارك عادي رو نميخواستند .
    ممنون رضا جان ،توی قوانين مهاجرت هم هيچ جايی اسمی از سابقه بيمه برده نشده که الزامی هستش اما اينکه چرا بعضی از آفيسر ها براشون شبهه بوجود مياد در ارتباط با سابقه کار و درخواست بيمه ميکنن رو نميدونم که فکر کنم بدليل عدم انطباق رشته با شغل باشه

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    اصولا محاسبه سابقه كار منوط به ارائه بيمه ، خارج از قوانين ميباشد. يعني آفيسر قانونا نميتونه بر مبناي نداشتن سابقه بيمه كسي رو رد بكنه و اگه رد بكنه متقاضي ميتونه شكايت بكنه. من تا الان نشنيدم از كسي كه سابقه بيمه نداشته و گفته كه ندارم ، بگن پس رد هستيد.
    .
    من نامه سابقه ام برای دو تا شرکتی که سابقه دادم، به این صورت بود که مثلا مرداد ماه رفتم شرکت جدید منتها به خاطر شرایط شرکت بیمه نشدم و به همین خاطر که بیمه ام وقفه توش نباشه بیمه ام رو توی این 4 5 ماه از شرکت قبلی خواستم که برام رد بکنه، و بعد از 5 ماه از شرکت جدید بیمه ام رد شد و بعد از اون 3 سال اونجا برام بیمه رد شده اما نامه ها تاریخ هایی داره که واقعا اونجا بودم.
    حالا به نظرتون اگر از من بیمه بخان (با توجه به کیپس حتما میخان) وضعیت این تاریخ ها چه تعبیری به نظر افسر میتونه داشته باشه؟
    با توجه به اینکه من جمعا تقریبا 5 سال توی این دو تا شرکت سابقه بیمه دارم و سه سالش هم موبوط به NOC اصلی هستش و با 1 سال سابقه هم امتیازم میرسه ...
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

[QUOTE=extremeboy;691007]والا اگه قرار به ترشی انداختن باشه که پرونده هممون به درد ترشی انداختن ميخوره!!
    من فکر کنم با اينکه فاز دوم شروع شده پرونده شما ها که اين پراسس نشدين هنوز در حال بک گراند چک هستش و نيازبه بررسی بيشتری داشته وگرنه شما ها هم يه جورايی اين پراسس حساب ميشين.
    چون ورشو مرحله به مرحله کار ميکنه يعنی اينجوریه که مرحله اول کل پرونده ها رو review ميکنه و بعدش ميره مرحله بعدی و در هر مرحله به کل پرونده ها رسيدگی ميشه و نه فقط به تعداديشون[/QUOT

سلام
    من شنیدم بعضی ها بودن که ویزا گرفتن و الانم کانادا هستن ولی حتی تا آخرین مرحله وضعیتشون همون اینپراسس الکی بوده برای همین بیشتر وکلا میگن به این سایت نمیشه اعتماد کرد از جمله وکیل خودمون

آيا كسي اطلاعي داره از خارج اعضاي اين قروم كه ويزا آفيس آنكارا پرونده اي را اينپراسس كرده خيلي عجيبه كه اين ويزا افيس بر عكس ورشو اطلاعات بررسي پرونده‌هارا در سايت نميزنه؟
    ارسال مدارك 8 مارچ 2013

[QUOTE=helensalon;691021]
    نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    والا اگه قرار به ترشی انداختن باشه که پرونده هممون به درد ترشی انداختن ميخوره!!
    چون ورشو مرحله به مرحله کار ميکنه يعنی اينجوریه که مرحله اول کل پرونده ها رو review ميکنه و بعدش ميره مرحله بعدی و در هر مرحله به کل پرونده ها رسيدگی ميشه و نه فقط به تعداديشون[/QUOT

سلام
    من شنیدم بعضی ها بودن که ویزا گرفتن و الانم کانادا هستن ولی حتی تا آخرین مرحله وضعیتشون همون اینپراسس الکی بوده برای همین بیشتر وکلا میگن به این سایت نمیشه اعتماد کرد از جمله وکیل خودمون
    واقعاً هم درست ميگن و به اين سايت نميشه اصلاً اعتماد کرد بخصوص با اين اشتباهاتی که توش ديده شده پس جايی برای نگرانی افرادی که هنوز اين پراسس نشدن وجود نداره

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار - هوش مصنوعی - صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بالاخره این پراسس با تاریخ شدی؟ در جواب سوالتم نه. ایشون و دوستانشون همه 29 تایی هستن!
    سلام، بله این پروسس با تاریخ 15 مارس شدیم، خوش به حالشون، کاش برای بچه های ما هم اینقدر زود مدیکال می اومد
    ارسال مدارک به سیدنی: FEB-02-2010 فایل نامبر اول: APR-08-2010 ارسال مدارك به دمشق: JUL-07-2010 فایل نامبر دوم: AUG-24-2010 انتقال پرونده به ورشو DEC - 20 - 2011 - اینپروسس: MAR - 15 - 2012- مدیکال: FEB-06-2014 پاس ریکوئست :SEP-25-2014

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من نامه سابقه ام برای دو تا شرکتی که سابقه دادم، به این صورت بود که مثلا مرداد ماه رفتم شرکت جدید منتها به خاطر شرایط شرکت بیمه نشدم و به همین خاطر که بیمه ام وقفه توش نباشه بیمه ام رو توی این 4 5 ماه از شرکت قبلی خواستم که برام رد بکنه، و بعد از 5 ماه از شرکت جدید بیمه ام رد شد و بعد از اون 3 سال اونجا برام بیمه رد شده اما نامه ها تاریخ هایی داره که واقعا اونجا بودم.
    حالا به نظرتون اگر از من بیمه بخان (با توجه به کیپس حتما میخان) وضعیت این تاریخ ها چه تعبیری به نظر افسر میتونه داشته باشه؟
    با توجه به اینکه من جمعا تقریبا 5 سال توی این دو تا شرکت سابقه بیمه دارم و سه سالش هم موبوط به NOC اصلی هستش و با 1 سال سابقه هم امتیازم میرسه ...
    آرام جان
    باز وضعيت تو خووبه !!! .
    تو يك شركت اينجوري شدي . من دو سه تا شركت اين وضعيت رو دارم . بخاطر همين دعا ميكنم كه از من يكي نخوان. چون همونجا ردي منو صادر ميكنه . ( درواقع من اومدم كه باكانادا روراست باشم و حقيقت رو بنويسم منتها سابقه بيمه ام حقيقي نيست )
    البته من متقاضي اصلي نيستم . اما چند جا ديدم كه از همسر متقاضي اصلي هم بيمه خواستن.
    اگه من جاي تو بودم عين واقعيت رو ميگفتم . يعني ميگفتم درسته كه سابقه بيمه ام اينطوريه اما در حقيقت من به اينصورت كار كردم و چون5 ماه اول رو شركت جديد قبول نميكرد برام بيمه رد كنه ، از شركت قبلي خواستم با هزينه خودم منو بيمه كنه . لذا سابقه بيمه اونطوري نشون ميده اما سابقه واقعيم اينطوره كه به شما گفتم.
    كدومش رو گفتي بيشتر برات رد بكنن ؟ اوني كه ان او سي اصلي بود ؟ اگه اون باشه ممكنه يكم شك بكنه اما چون امتياز رو بدون اون 5 ماه هم مياوردي مشكلي نخواهي داشت.
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    ممنون رضا جان ،توی قوانين مهاجرت هم هيچ جايی اسمی از سابقه بيمه برده نشده که الزامی هستش اما اينکه چرا بعضی از آفيسر ها براشون شبهه بوجود مياد در ارتباط با سابقه کار و درخواست بيمه ميکنن رو نميدونم که فکر کنم بدليل عدم انطباق رشته با شغل باشه
    بد بين نباش.
    درسته كه ممكنه شك بكنه به سابقه و درخواست بيمه هم بكنه . اما ممكن هم هست كه در بعضي مشاغل كه افراد مثلا مدرس بوده يا مشاغلي حالت پيمانكاري كار كردن و معلوم نيست كه وضعيت كاريشون چي به چيه و كي به كيه يا پاره وقته يا تمام وقت و اين چيزها ، آفيسر براي محاسباتش سر در نياورده و درخواست بيمه كرده تا از سابقه بيمه طرف راحتتر بشينه حساب بكنه.
    تا الان هم اكثرآ در مواردي من ديدم شك كردن كه مثلا طرف از سر ميز دانشگاه بلند شده و صاف رفته نشسته پشت ميز مثلا مدير مالي شركت و حدس بنده اينه كه اين شك برانگيز بوده . من تا الان به اينكه انطباق رشته و شغل رو هم شك كردن يا نه رو در حقيقت دقت نكردم. اگه دوستان در اينمورد آماري دارن بيان بگن .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)