سلام به همه دوستان،
خوشحال میشم اگر بدونم کسی اخیرا برای ویزای نیوزیلند درخواس کرده که رشتش مواد بوده باشه؟ میخوام بدونم اصلا روش حساب باز کنم یا نه؟![]()
سلام به همه دوستان،
خوشحال میشم اگر بدونم کسی اخیرا برای ویزای نیوزیلند درخواس کرده که رشتش مواد بوده باشه؟ میخوام بدونم اصلا روش حساب باز کنم یا نه؟![]()
سلام دوستان
دانشگاه Canterbury در نیوزلند برای PH.D CHEMISTRY چطوره؟ رنکش چنده؟
ممنون
بچه ها سلام،
می خواستم بدونم اگه از دانشگاهی توی نیوزلند پذیرش بگیریم و بعد از اتمام درس بخواهیم اونجا بمونیم میشه؟ مثلا کار پیدا کنیم.
دوم اینکه کلا پذیرش و ویزای نیوزلند سخته؟نسبت به اروپا
ممنون
Interview & CSQ Date = 14 July 2010
Federal F.N Date = 25 August 2010
Medical Date = 30 July 2013
PassRequest = 28 Oct 2013
سلام دوستان یه سوال دارم. من فوق شیمی دارم. میخوام برای PHD اقدام کنم. رزومه خیلی خاصی ندارم جز معدل 18.66 و دو تا مقاله که هنوز به لطف استادم!! ISI نشدن. با وکیل دفتر ایران - استرالیا صحبت کردم گفت نمی تونی برای PHD پذیرش بگیری. باید مستر بخونی دوباره!! آیا درست میگه؟ یعنی من نمیتونم پذیرش PHD بگیرم؟ اگه مستر بگیرم دوباره، بعدش چقدر احتمال اقامت هست؟ من همه اینکارا رو میکنم که بتونم اقامت بگیرم. وگرنه دوباره هیچ وقت مستر نمیخونم.... راهنمائیم کنین لطفاً.
دوست عزیز من نمیدانم این وکیل این اطلاعات را از کجا آورده.
من تجربه شخصی ام این هست:
یکی از دانشگاه هایی که من اپلای کردم برای دکترا دانشگاه سیدنی بود که متاسفانه اپلیکیشن من را Downgrade کرد به MPhil یعنی 1 سال مستر ریسرچ و بعد وارد دکترا بشوم.
شما اگر مستر 2 ساله بخونید میتوانید برای اقامت اقدام کنید(من فکر میکنم که حداقل 2 سال باید باشه برای پروسه مهاجرت) ولی سوال اصلی این هست که آیا شما بدون فاند میتونید هزینه خود را بدهید .سیدنی هزینه 1 سال MPhil را زده بود 36000$(45 میلیون) حالا بماند که هزینه زندگی هم باید داشته باشم.
در نتیجه شما باید ببینید چقدر برای استرالیا میتونید هزینه کنید .اگر واقعا دارید بهنظر من دوباره مستر بخونید چون معمولا ByCourse هست و فقط میروید سر کلاس و بالاخره دوره را پاس میکنید. در ضمن برای دوره مستر اصلا فکر گرفتن فاند نباشید.
این وکیل به من گفت سالی 20 میلیون تومن!! با هزینه زندگی و اینا... یعنی اینطور نیست؟
خواهشن به این وکیل ها اطمینان نداشته باش حتی به حرف های من. برو خود سایت دانشگاه ها ببین.
قیمت را به طور دقیق میگم برای 1 سال 31440$ هست بدون بیمه و هزینه زندگی وهیچی. اگر خواستی پیغام خصوصی بده برات آفرم را برات بفرستم نشون بدی وکیله. البته باید بگم دانشگاه سیدنی گرون هست. ولی 20میلیون با حساب دانشجویی 16000$ میشه. من که جایی را ندیدم و فکر هم نمیکنم باشه . اگر دوستان دیدن بگن منم اونجا اپلای کنم.
شما ریسرچ نداشتید برای پایان نامه فوق لیسانستون؟چرا آخه دوباره ریسرچ بهتون دادن؟بعد من این هزینه هایی که میگم بهم گفته برای نیوزیلنده. برای استرالیا نیست. شما واسه استرالیا اپلای کردی؟
ممنون میشم افرت رو برام بفرستی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)