صفحه 2298 از 5471 نخستنخست ... 12981798219822482288228922902291229222932294229522962297229822992300230123022303230423052306230723082348239827983298 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,971 تا 22,980 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام دوستانآدم شانس بیاره پروندش دست یک آفیسر مثبت بیفته!من چند هفته پیش اینجا نوشتم از دوستان ما دو تا برادر هستن یکیشون اینپراسس 13 فوریه و دیگری 20 فوریه....از اولی در همون تاریخ 13 فوریه آپدیت اثبات خویشاوندی خواسته بودن...از دومی آپدیت مدرک تحصیلی و ریز نمرات خواسته بودن که هر دو هم فرستادنحالا امروز برای اولی ایمیل اومده مدارک خویشاوندیت ما رو قانع نکرد اگر تا یک ماه دیگه ما رو قانع نکنی رد خواهی شد و این final request هست که ما از تو خواهیم داشت.ناراحت شدم.....کاش میشد بهشون بگه چطور پس برادرمو قبول کردین اثبات خویشاندیشو و چیزی نگفتین!!
    نتیجه اینکه اینا فقط دنبال بهانه میگردن که تعداد پرونده هاشون رو کم کنند هرچند که دلایلشون الکی باشه ، واقعا متاسفم شدم و هم اینکه هر چه میگذره بیشتر نگران
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    خب شاید اونی که ازش خویشاوندی خواستن با احتساب امتیاز خویشاوندی امتیازش به حداقل می رسه ولی اون یکی نیازی به این امتیاز نداره که ازش نخواستن
    براي من يک پارادوکس بوجود آمده !!! اگه اين دوستمون و يا دوستان ديگه با شرايط تقريبي يکسان به امتياز خويشاوند براي رسيدن به مرز 67 امتياز احتياجي ندارن و آفيسر با دراحتساب 67 امتياز حداقل ديگه سراغ اون 5 امتياز نميره ، چطور ممکنه که يکي 80 امتياز بياره و بنا به نظر آفيسر ورشو که دوستمون اميد ازش سئوال پرسيده بود ، بره تو اولويت مديکال ؟؟؟
    پس قاعدتا از هيچ امتيازي آفيسر نبايد بگذره و يا اينکه اولويت بندي بر اساس امتياز معنايي نداره !

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    خب شاید اونی که ازش خویشاوندی خواستن با احتساب امتیاز خویشاوندی امتیازش به حداقل می رسه ولی اون یکی نیازی به این امتیاز نداره که ازش نخواستن

اولی مهندس عمران - 36 ساله - آیلتس 8 ............دومی مهندس کامپیوتر - 32 ساله- آیلتس 8...سابقه کار هردوشون هم فول هست.

البته من الان دوباره باهاش صحبت کردم اگه اون اثبات خویشاوندی رو ندن بهش امتیازش میشه 67....امیدوارم مساله دیگه ای نتراشن بعدش!

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahnamoon نمایش پست ها
    نتیجه اینکه اینا فقط دنبال بهانه میگردن که تعداد پرونده هاشون رو کم کنند هرچند که دلایلشون الکی باشه ، واقعا متاسفم شدم و هم اینکه هر چه میگذره بیشتر نگران
    اگه اينجوره چرا فقط با گروه ما اينجورن؟ با 29تاييها كه خيلي خوب تا ميكنند
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

دوستان من يه مشکلی دارم. اونم اينه که سابقه کارم که 0213 بودش تا خرداد پارسال ادامه داشت اما بعد از اون از شرکتمون اومدم بيرون به دلايل مشکلات مالی که داشتن. از مهر ماه تو چند تا دانشگاه تدريس می کنم اما سه تا موضوع هستش که می خواستم اگه امکان داره راهنماييم کنيد. يکی اينکه سه ماه تالستون عملا واسه خودم می گشتم و نمی دونم واسه اين مدت چی بگم بهشون و چه توضيحی مناسبه (واقعيتش اينه که دوست داشتم يه کم آرامش پيدا کنم و واسه خودم باشم يه مدت) و ديگه اينکه تو مدت تدريسم بيمه برام رد نشده و بيکار محسوب شدم اما نامه سابقه کار از دانشگاهها دارم که البته ساعات تدريسش به اندازه ی کار تمام وقت نيست و در آخراينکه من نمی دونم برای تدريس چطوری ساعات کار رو به عنوان تمام وقت يا پاره وقت حساب می کنن چون کسی نمی ره هر روز 8 ساعت تدريس کنه.
    ببخشيد که طولانی شد...
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام من دوباره اومدم من نمی دونم چرا اصل مدرک و ریز نمره را می خوان ما که فرستاده بودیم اما اصل نبود .چیر دیگه نبود گیر بدن ؟ بعد یعنی اگه از ما آپ نمی خواستن بهتر بود نکنه ر...کنن وای
    رخساره جان
    اگه دو تا پست قبلی منو بخونی میبینی که اصلا جای نگرانی برای شما نیست...بعضی ها شرایطشون و چیزایی که میخوان ازشون از شما سخت تره..........
    فقط من الان ناراحت بودم حالا از خنده نمیتونم جلوی خودمو بگیرم....این دو تا برادر یک عموی پیری دارن در کانادا که 5شنبه صبح اومد ایران!......حالا کی بره دنبال مدارک عمو جان در کانادا.....این دیگه آخر بد شانسیه رخساره جان

[QUOTE=nooshinak;691251]اگه اينجوره چرا فقط با گروه ما اينجورن؟ با 29تاييها كه خيلي خوب تا ميكنند[/Qنمیدونم من در این مورد در سایت یکی از وکلا هم خوندم که 38 تایی ها رو گاهی به نا حق رد میکنن تا از حجم پرونده ها کم کنند البته اونجا اشاره شده بود که حتما شکایت کنید و یا نامه بدین
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    دوستان من يه مشکلی دارم. اونم اينه که سابقه کارم که 0213 بودش تا خرداد پارسال ادامه داشت اما بعد از اون از شرکتمون اومدم بيرون به دلايل مشکلات مالی که داشتن. از مهر ماه تو چند تا دانشگاه تدريس می کنم اما سه تا موضوع هستش که می خواستم اگه امکان داره راهنماييم کنيد. يکی اينکه سه ماه تالستون عملا واسه خودم می گشتم و نمی دونم واسه اين مدت چی بگم بهشون و چه توضيحی مناسبه (واقعيتش اينه که دوست داشتم يه کم آرامش پيدا کنم و واسه خودم باشم يه مدت) و ديگه اينکه تو مدت تدريسم بيمه برام رد نشده و بيکار محسوب شدم اما نامه سابقه کار از دانشگاهها دارم که البته ساعات تدريسش به اندازه ی کار تمام وقت نيست و در آخراينکه من نمی دونم برای تدريس چطوری ساعات کار رو به عنوان تمام وقت يا پاره وقت حساب می کنن چون کسی نمی ره هر روز 8 ساعت تدريس کنه.
    ببخشيد که طولانی شد...
    مگه از شما آپدیت خواستند؟؟؟
    در حالتی که پرونده شما در جریان هست و از شما مدرک جدید نخواستند به این موضوع فکر نکنید
    too much love will kill you

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط real2012 نمایش پست ها
    براي من يک پارادوکس بوجود آمده !!! اگه اين دوستمون و يا دوستان ديگه با شرايط تقريبي يکسان به امتياز خويشاوند براي رسيدن به مرز 67 امتياز احتياجي ندارن و آفيسر با دراحتساب 67 امتياز حداقل ديگه سراغ اون 5 امتياز نميره ، چطور ممکنه که يکي 80 امتياز بياره و بنا به نظر آفيسر ورشو که دوستمون اميد ازش سئوال پرسيده بود ، بره تو اولويت مديکال ؟؟؟
    پس قاعدتا از هيچ امتيازي آفيسر نبايد بگذره و يا اينکه اولويت بندي بر اساس امتياز معنايي نداره !
    این مسئله 80 امتیاز منتفیه چون هم صاحب نظران (وکیل یکی از بچه ها و آقای امیر،پانیذ پرنده مهاجر) این مسئله رو رد کردن هم یکی از مدیران فروم گفتند این موضوع جدی نبوده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من نامه سابقه ام برای دو تا شرکتی که سابقه دادم، به این صورت بود که مثلا مرداد ماه رفتم شرکت جدید منتها به خاطر شرایط شرکت بیمه نشدم و به همین خاطر که بیمه ام وقفه توش نباشه بیمه ام رو توی این 4 5 ماه از شرکت قبلی خواستم که برام رد بکنه، و بعد از 5 ماه از شرکت جدید بیمه ام رد شد و بعد از اون 3 سال اونجا برام بیمه رد شده اما نامه ها تاریخ هایی داره که واقعا اونجا بودم.
    حالا به نظرتون اگر از من بیمه بخان (با توجه به کیپس حتما میخان) وضعیت این تاریخ ها چه تعبیری به نظر افسر میتونه داشته باشه؟
    با توجه به اینکه من جمعا تقریبا 5 سال توی این دو تا شرکت سابقه بیمه دارم و سه سالش هم موبوط به NOC اصلی هستش و با 1 سال سابقه هم امتیازم میرسه ...
    سلام من فکر می کنم این جریان بیشتر برای بچه های کامپیوتر صادقه چون من و دوستم هم دقیقا همین مشکل رو داریم.فقط امیدواریم که بتونیم از بیمه یک سابقه کلی بگیریم(البته زمانی که درخواست کردن) و جاهایی رو که کارکردیم درسابقه بیمه نیاد.من فکر می کنم شما بتونین توضیح بدین که دو شرکت باهم همکاری داشتن و بنا به صلاحدید مدیر عامل تا زمان انتقال کامل قرار شد که بیمه از شرکت اول رد بشه یا مثلا بگین شرکت اول کار تامین نیروی شرکت دوم رو هم انجام می داده.اگر راه دیگه ای هم بذهن کسی دیگه ای هم رسید لطفا برای استفاده دیگران share کنه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)