فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
این پراسس : 3 فوریه 2012
کد رشته : 4121
براي من يک پارادوکس بوجود آمده !!! اگه اين دوستمون و يا دوستان ديگه با شرايط تقريبي يکسان به امتياز خويشاوند براي رسيدن به مرز 67 امتياز احتياجي ندارن و آفيسر با دراحتساب 67 امتياز حداقل ديگه سراغ اون 5 امتياز نميره ، چطور ممکنه که يکي 80 امتياز بياره و بنا به نظر آفيسر ورشو که دوستمون اميد ازش سئوال پرسيده بود ، بره تو اولويت مديکال ؟؟؟
پس قاعدتا از هيچ امتيازي آفيسر نبايد بگذره و يا اينکه اولويت بندي بر اساس امتياز معنايي نداره !
دوستان من يه مشکلی دارم. اونم اينه که سابقه کارم که 0213 بودش تا خرداد پارسال ادامه داشت اما بعد از اون از شرکتمون اومدم بيرون به دلايل مشکلات مالی که داشتن. از مهر ماه تو چند تا دانشگاه تدريس می کنم اما سه تا موضوع هستش که می خواستم اگه امکان داره راهنماييم کنيد. يکی اينکه سه ماه تالستون عملا واسه خودم می گشتم و نمی دونم واسه اين مدت چی بگم بهشون و چه توضيحی مناسبه (واقعيتش اينه که دوست داشتم يه کم آرامش پيدا کنم و واسه خودم باشم يه مدت) و ديگه اينکه تو مدت تدريسم بيمه برام رد نشده و بيکار محسوب شدم اما نامه سابقه کار از دانشگاهها دارم که البته ساعات تدريسش به اندازه ی کار تمام وقت نيست و در آخراينکه من نمی دونم برای تدريس چطوری ساعات کار رو به عنوان تمام وقت يا پاره وقت حساب می کنن چون کسی نمی ره هر روز 8 ساعت تدريس کنه.
ببخشيد که طولانی شد...
ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan
رخساره جان
اگه دو تا پست قبلی منو بخونی میبینی که اصلا جای نگرانی برای شما نیست...بعضی ها شرایطشون و چیزایی که میخوان ازشون از شما سخت تره..........
فقط من الان ناراحت بودم حالا از خنده نمیتونم جلوی خودمو بگیرم....این دو تا برادر یک عموی پیری دارن در کانادا که 5شنبه صبح اومد ایران!......حالا کی بره دنبال مدارک عمو جان در کانادا.....این دیگه آخر بد شانسیه رخساره جان
[QUOTE=nooshinak;691251]اگه اينجوره چرا فقط با گروه ما اينجورن؟ با 29تاييها كه خيلي خوب تا ميكنند[/Qنمیدونم من در این مورد در سایت یکی از وکلا هم خوندم که 38 تایی ها رو گاهی به نا حق رد میکنن تا از حجم پرونده ها کم کنند البته اونجا اشاره شده بود که حتما شکایت کنید و یا نامه بدین
فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
این پراسس : 3 فوریه 2012
کد رشته : 4121
سلام من فکر می کنم این جریان بیشتر برای بچه های کامپیوتر صادقه چون من و دوستم هم دقیقا همین مشکل رو داریم.فقط امیدواریم که بتونیم از بیمه یک سابقه کلی بگیریم(البته زمانی که درخواست کردن) و جاهایی رو که کارکردیم درسابقه بیمه نیاد.من فکر می کنم شما بتونین توضیح بدین که دو شرکت باهم همکاری داشتن و بنا به صلاحدید مدیر عامل تا زمان انتقال کامل قرار شد که بیمه از شرکت اول رد بشه یا مثلا بگین شرکت اول کار تامین نیروی شرکت دوم رو هم انجام می داده.اگر راه دیگه ای هم بذهن کسی دیگه ای هم رسید لطفا برای استفاده دیگران share کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)