صفحه 2300 از 5471 نخستنخست ... 13001800220022502290229122922293229422952296229722982299230023012302230323042305230623072308230923102350240028003300 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,991 تا 23,000 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط venus60 نمایش پست ها
    شما جز گروه 29 شغله اي ها هستيد درسته؟
    بله دوست عزيز
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    اصولا محاسبه سابقه كار منوط به ارائه بيمه ، خارج از قوانين ميباشد. يعني آفيسر قانونا نميتونه بر مبناي نداشتن سابقه بيمه كسي رو رد بكنه و اگه رد بكنه متقاضي ميتونه شكايت بكنه. من تا الان نشنيدم از كسي كه سابقه بيمه نداشته و گفته كه ندارم ، بگن پس رد هستيد.
    اتفاقا يكي از دوستان كه جز 29 شغله هاي دور اول بود ازش سابقه بيمه خواسته بودند كه رك نوشته بود كه كارفرما منو بيمه نكرده و توضيح داده كه در ايران خيلي از كارفرماها بعلل مختلف از بيمه كردن كارمندهاشون خودداري ميكنن . درضمن گفته بود كه دو ماه فقط خودم شخصا براي خودم بيمه رد كرده ام كه فعلا اداره بيمه حاضر به ارائه سابقه اون دو ماه هم نيست.برخلاف آنچه كه فكر ميكرديم آپديت ديگه اي هم ازش نخواستند و در حال حاضر در حال انجام آزمايشات مديكالشه . نمره اش هم با سابقه كار ميشد 68 و اين يعني سابقه كارش رو قبول كرده اند.
    ايشون از طريق كد شغلي مديريت كيفيت اقدام كرده و رشته اش هم مهندسي صنايع بوده (تطابق رشته و شغل رو هم داشته) .
    پس نگران نباشيد.

** پي نوشت : البته يكمورد رو يكي از مشاورين در سايتش گفته كه بعلت نداشتن بيمه سابقه كارو حساب نكردن و ردش كردن . اما بنده شخصا سر از كار اين مشاور محترم در نميارم و لذا اعتمادي هم به علت ردي موكل ايشون كه به اين علت عنوان شده ندارم. چون اگه واقعا كارشون حساب و كتاب داشت اين همه ازشون آپديت مدارك عادي رو نميخواستند .
    دو تا از بچه هاي گروه مارو واقعا به ناحق به خاطر نداشتن بيمه رد کردن که يکيشون به دادگاه فدرال شکايت کرده.
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط nikdel نمایش پست ها
    سلام، بله این پروسس با تاریخ 15 مارس شدیم، خوش به حالشون، کاش برای بچه های ما هم اینقدر زود مدیکال می اومد
    نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام من دوباره اومدم من نمی دونم چرا اصل مدرک و ریز نمره را می خوان ما که فرستاده بودیم اما اصل نبود .چیر دیگه نبود گیر بدن ؟ بعد یعنی اگه از ما آپ نمی خواستن بهتر بود نکنه ر...کنن وای
    چرا خودتونو اينقدر ناراحت ميکنيد.بد بين نباشيد.فکر ميکنيد اگر ميخواستن ردتون کنن نميتونستن از اول يک دليل پيدا کنن.وقتي از ما اصل نمراتو خواستن مثل اينکه دنيارو بهمون دادن چون 9 ماه بود از پروندمون خبري نداشتيم و در جواب ايميلهامون هم ميگفتن در بک گراند چک هستيم.نگران نباشيد. بعد از ارسال اين مدارک مديکالتون مياد.شيريني من يادتون نره

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من نامه سابقه ام برای دو تا شرکتی که سابقه دادم، به این صورت بود که مثلا مرداد ماه رفتم شرکت جدید منتها به خاطر شرایط شرکت بیمه نشدم و به همین خاطر که بیمه ام وقفه توش نباشه بیمه ام رو توی این 4 5 ماه از شرکت قبلی خواستم که برام رد بکنه، و بعد از 5 ماه از شرکت جدید بیمه ام رد شد و بعد از اون 3 سال اونجا برام بیمه رد شده اما نامه ها تاریخ هایی داره که واقعا اونجا بودم.
    حالا به نظرتون اگر از من بیمه بخان (با توجه به کیپس حتما میخان) وضعیت این تاریخ ها چه تعبیری به نظر افسر میتونه داشته باشه؟
    با توجه به اینکه من جمعا تقریبا 5 سال توی این دو تا شرکت سابقه بیمه دارم و سه سالش هم موبوط به NOC اصلی هستش و با 1 سال سابقه هم امتیازم میرسه ...
    سلام
    چون سابقه کاریت بیش از 1 ساله نگران نباش در هر حال نمیتونه اعمال نظر منفی کنه
    پ ن : امروز 12-13 صفحه اضافه شده تادیدم گفتم مدیکال اومده ولی تازه فهمیدم که فقط خانم ونوس آپدیپ گرفتند. به نظر من هیچکدوم اینا نگرانی نداره و با خیال راحت بفرستید حتی اصلشو
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط farhads نمایش پست ها
    سلام به همگي ،
    دوستان عزيز يك سوال از كسايي كه Update خواستن ازشون دارم. آيا ترجمه مداركي كه قبلا فرستادن همراه با تاييد دادگستري و وزارت خارجه بوده يا فقط مهر دارالترجه مورد تاييد دادگستري؟
    نه ما نداده بودیم فقط دارالترجمه بود مگه وزارت خارجه و دادگستری هم می خواسته دوستان دیگه این کارو کرده بودن آیا؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دو تا از بچه هاي گروه مارو واقعا به ناحق به خاطر نداشتن بيمه رد کردن که يکيشون به دادگاه فدرال شکايت کرده.
    میشه بفرمایین کیا بودن ! من تو اون گروه هم هستم اما این رو ندیده بودم ! تو جدول هستن ؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

دوستان عزیییییز یه بزرگواری کنین بفرمایین شما میتونین جدولها رو باز کنین ؟ من مدتیه نمیتونم . اگه میتونین ممکنه لینک رو بدین . لینک که عوض نشده ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    نه ما نداده بودیم فقط دارالترجمه بود مگه وزارت خارجه و دادگستری هم می خواسته دوستان دیگه این کارو کرده بودن آیا؟
    دادگستری رو باید حتما می گرفتید اما امور خارجه لزومی نداشت ولی برخی بچه ها تایید اونو هم می گرفتند که البته خارجه هیچ گاه ضروری نبوده و نیست
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    دوستان عزیییییز یه بزرگواری کنین بفرمایین شما میتونین جدولها رو باز کنین ؟ من مدتیه نمیتونم . اگه میتونین ممکنه لینک رو بدین . لینک که عوض نشده ؟

من که می تونم جدول رو باز کنم و مشکلی نیست.اما محل کار من اونو ***** کرده شاید برای شما هم همچن مسئله ای بوده باشه
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط venus60 نمایش پست ها
    من که می تونم جدول رو باز کنم و مشکلی نیست.اما محل کار من اونو ***** کرده شاید برای شما هم همچن مسئله ای بوده باشه
    بله ، من هم تونستم با یه ماسماسک خاص (همون که میدونیم) تونستم بازش کنم . ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)