صفحه 2306 از 5471 نخستنخست ... 13061806220622562296229722982299230023012302230323042305230623072308230923102311231223132314231523162356240628063306 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,051 تا 23,060 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member Islandsofhappy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    قبلا decision made شده بودم ، اینپراسس واقعی نشده بودم،امتیاز مدرکم رو خودم 22 حساب کرده بودم که 20 دادند،البته شاید من خیلی خوش خیال بودم که فکر میکردم 22 امتیاز میگیرم چون من یه مدرک فنی و حرفه ای یک ساله داشتم که چند تا از دوستان با تجربه و یکی دو تا وکیل بهم گفته بودند که چون بیشتر از 1400 ساعت هستش 2 امتیاز داره ولی آفیسر امتیازی بهش نداده. این هم جدولیه که تو نامشون بود،ببخشید که کیفیتش خوب نیست،یکی با موبایلش عکس گرفته و فرستاده.
    فایل پیوست 8479
    اگه امکان داره توضیح بدین که مدارک سابقه کاریتونو برای کد711 چطوری فرستاده بودین که 21 امتیازو اوردین؟ سابقه مدیریتی تون به چه نحو بود ؟ ایا بیمه مرتبط داشتین؟ کل 4 سالو مدیر ساخت وساز بودین یا سابقتون متفاوت بود؟ ممنون میشم همه مواردو توضیح بدین

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    توی نامه ردی که برای برخی از بچه ها زدن، زیر جدول آفیسر توضیح داده که به استناد چه چیزی مدرک شما رو رد کرده، می خواستم بدونم آیا برای شما توضیحی داده که چرا مدرکت رو قبول نکردند و ردت کردن؟
    .
    البته توی بعضی از نامه های ریجکت که واضحه متقاضی امتیاز نمی یاره توضیحات کامل نمی ده، ولی معمولا مواردی که شبیه شما هستند و مدرک فرستادند و لحاظ نکردن یک توضیحی می دند که چرا قبول نکردند.
    حتما پیگیری کنید و مستندات ارائه بدهید، امیدوارم مشکل حل بشه
    زیر جدول نوشته:
    You have obtained in sufficient points to qualify for immigration to Canada, the minimum requirement being 67 point.
    You have not obtained sufficient points to satisfy me that you will be able to become economically established in Canada.
    Subsection 11(1) of the Act states that a foreign national must, before entering Canada, apply to an officer for a visa or for any other document required by the regulations. The visa or document shall be issued if, following an examination, the officer is satisfied that the foreign national is not inadmissible and meets the requirements of this Act.
    Subsection 2(1) specifies that unless otherwise indicated references in the Act to “this Act” include regulations made under it.
    Following an examination of your application, I am not satisfied that you meet the requirements of the Act and the regulations for the reasons explained above. I am therefore refusing your application.
    رسیدن مدارک به سیدنی : 15 اپریل 2010 فایل نامبر اول : 5 جولای 2010
    رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    این که خیلی بده اگه قرار باشه امتیاز فامیل در کانادا رو ندن که خیلی ها امتیازشون به حد 67 نمی رسه.
    اصلا اگه از اول گفته بودن رو 5 امتیازش حساب نمی کردیم و می رفتیم برا نمره آیلتس بالاتر تلاش می کردیم.
    من هم خواهرم کانادا زندگی می کنه هم برادرم ولی از اونجایی که امتیاز فامیل برا خیلی ها منظور نشده نگرانم چون اینپراسس با تاریخ نشدم.
    من کپی پاسپورتشونو با کپی مالیاتی که پرداخت کردن و مدارکی که نشون بده اونجان رو با مدارکم فرستادم.
    دیگه باید چیکار می کردم!
    دوستان اينقدر الکی به خودتون استرس وارد نکنيد ،امکان نداره مدارک فاميل رومحاسبه نکنن.من خودم 5 امتياز از فاميل ميگيرم و بدون اون امتيازم به حد نصاب نميرسيد
    من فکر کنم اگر برای بعضی ها رو حساب نکردن دلايل مختلفی ممکنه داشته باشه!يکيش اينکه مدارک فاميل کامل نبوده يا نقص داشته وشايد يه دليلی که آفيسر قانع نشده که فاميل شما تو کانادا اقامت داره که با همچين فرضی هم با کامل کردن مدارک فاميل و زدن ايميل پيگيری و شرح تمامی توضيحات مربوط به اون مشکل حل ميشه پس جای نگرانی نيست

نقل قول نوشته اصلی توسط Islandsofhappy نمایش پست ها
    اگه امکان داره توضیح بدین که مدارک سابقه کاریتونو برای کد711 چطوری فرستاده بودین که 21 امتیازو اوردین؟ سابقه مدیریتی تون به چه نحو بود ؟ ایا بیمه مرتبط داشتین؟ کل 4 سالو مدیر ساخت وساز بودین یا سابقتون متفاوت بود؟ ممنون میشم همه مواردو توضیح بدین
    من موقع اپلای کردن بیشتر از 7 سال سابقه داشتم که سه سالش مدیریتی بود و بقیش هم مرتبط با رشتم بود ولی مدیریتی نبود که برای همشون سابقه بیمه داشتم.
    رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)

سلام دوستان
    من یه پرونده 38 تایی دارم با NOC 3111 .
    We received your application for permanent residence on June 15, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on October 22, 2010. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.
    اگه ممکنه اطلاعات من رو هم توی جدول وارد کنید

Second AOR :22 MARS 2011
    First AOR:22 oct 2010
    ممنون

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

دوستان در مورد مهر ها و قصه هاي طولانيشون:
    مثلا تو آپديتي که ورشو اخيرا از يکي از بچه هاي cap 1000 خواسته(ميتونيد تو اون قسمت ببينيد که يکي از دوستان متن نامشو گذاشته) دقيقا اشاره کرده که مدارکي که نياز به ترجمه دارن توسط مترجم قسم خورده ترجمه بشن.حالا تو ايران قسم خوردگي به اين صورته که اون شخص مورد تاييد دادگستري باشه پس درسته که تو کانادا دادگستري ايران نيست اما ترجمه هاي اونجا هم حتما توسط مترجم معتمد و مورد تاييد انجام شده(قسم خورده به تعريف اونجا). پس دادگستري فقط مترجمو تاييد ميکنه.اين که تا مهر وزارت علوم نباشه ترجمه نميکنن چون ممکنه مدرک تقلبي و مهر دانشگاهي هم که خورده جعلي باشه.پس مهر وزارت علوم تاييد کننده مدرکه نه اجازه اي براي ترجمه.
    حالا اون مدرکي که خودش ترجمه هست به نظر من علاوه بر مهر دانشگاه بهتره مهر برجسته وزارت علومو داشته باشه چون همون جناب وکيلي که مدارک تقلبي درست ميکرد به گفته خود افراد فريب خورده تو همين فروم مهر دانشگاه اصفهان رو جعل کرده بود چون پدرش هم تو دانشگاه سمت مهمي داشت.پس الان چيزي که ميتونه مدرک واقعيو متمايز کنه به نظر من همون مهر برجسته هست.
    به هر حال تو اين مرحله اي که ما هستيم دوست نداريم کوچکترين کمبود باعث ريجکتمون بشه.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Member Islandsofhappy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

من موقع اپلای کردن بیشتر از 7 سال سابقه داشتم که سه سالش مدیریتی بود و بقیش هم مرتبط با رشتم بود ولی مدیریتی نبود که برای همشون سابقه بیمه داشتم.
    با تشکر. میتونم بپرسم فاصله بین فارغالتحصیلی تا شروع سابقه مدیریتی چند سال بود؟ اول مدیربودید بعد سابقه مرتبط یا برعکس؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    این که خیلی بده اگه قرار باشه امتیاز فامیل در کانادا رو ندن که خیلی ها امتیازشون به حد 67 نمی رسه.
    اصلا اگه از اول گفته بودن رو 5 امتیازش حساب نمی کردیم و می رفتیم برا نمره آیلتس بالاتر تلاش می کردیم.
    من هم خواهرم کانادا زندگی می کنه هم برادرم ولی از اونجایی که امتیاز فامیل برا خیلی ها منظور نشده نگرانم چون اینپراسس با تاریخ نشدم.
    من کپی پاسپورتشونو با کپی مالیاتی که پرداخت کردن و مدارکی که نشون بده اونجان رو با مدارکم فرستادم.
    دیگه باید چیکار می کردم!

سلام
    شما اصلا نگران نباشین چون خویشاوند شما کپی برگه مالیاتیشو برای شما فرستاده.....یکی از دوستان ما عموش در کانادا برگه مالیاتی رو نمیفرسته و فقط کارت سیتیزن شیپ و کارت بیمه و اینجور چیزا رو فرستاده برای همین ، هم در مرحله اینپراسس واقعی ازش آپدیت اثبات خویشاوندی خواستن هم در مرحله بک گراند چک این اپدیت رو خواستن.....حالا قرار شد به ورشو ایمیل بزنن ببینین با توجه به این که این خویشاندشون در حال حاضر در ایران هست میشه گردش حساب بانکی رو انلاین بگیره بفرسته یا یه همچین کارهایی که افیسر قبول کنه

برای هر چیزی راه حلی هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Islandsofhappy نمایش پست ها
    با تشکر. میتونم بپرسم فاصله بین فارغالتحصیلی تا شروع سابقه مدیریتی چند سال بود؟ اول مدیربودید بعد سابقه مرتبط یا برعکس؟
    فاصله فارغ التحصیلیم تا سابقه مدیریتیم تقریبا 4 سال بود.اول سابقه مرتبط داشتم بعد مدیر بودم. تو دوران دانشجویی هم کار میکردم که برای اون هم بیمه داشتم.

زیر جدول نوشته:You have obtained in sufficient points to qualify for immigration to Canada, the minimum requirement being 67 point.You have not obtained sufficient points to satisfy me that you will be able to become economically established in Canada.Subsection 11(1) of the Act states that a foreign national must, before entering Canada, apply to an officer for a visa or for any other document required by the regulations. The visa or document shall be issued if, following an examination, the officer is satisfied that the foreign national is not inadmissible and meets the requirements of this Act.Subsection 2(1) specifies that unless otherwise indicated references in the Act to “this Act” include regulations made under it.Following an examination of your application, I am not satisfied that you meet the requirements of the Act and the regulations for the reasons explained above. I am therefore refusing your application.
    شما مدارک مالی هم داده بودین چون اینجوری که براتون نوشته انگار از نظر تامین اقتصادی قانع نشده
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)