قضیه فانهاشون چیه اینایی که چند سال پیش قبول شده بودن؟چرا اینقدر زیاده؟تا 70000دلار در سال هم دیدم !!!!!!!!!!!! راسته؟!!!
سلام
دوستان کسی harvard gradiuate school of design پذیرش گرفته برای رشته معماری؟
برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.
این فاندهای 70,000 و ... در اصل اومدن و کل هزینه های دانشگاه (Tuition و ...) رو هم به فاندشون اضافه کردند و کل کمک هزینه ای که گرفتن (نسبت به کسی که اصلا فاندی نداره) حساب کردن. وگرنه اینطور نیست که یه پول فضایی به یه دانشجو بدن، هر جا که باشه.
همینطوری است که SO3 گفت. معمولا تو هر دانشگاهی تمامی دانشجوهای فوق و دکتری که assistantship دریافت می کنند، حالا در هر رشته ای که باشند از یک استانداردی بیشتر نمی گیرند، که این استاندارد هم اگر فول فاند باشند، همانند یک کارمند تمام وقت حساب میشه و به قدری هست که راحت بشه باهاش زندگی کرد. سپس از این مقدار کل، شهریه، بیمه، هزینه استفاده از خدمات رفاهی و ... کم میشه و خالص پرداختی ماهیانه بسیار کمتر از این حرفاست.
سلام دوستان،
می دونید آیا ضریب هوشی هم برای دانشگاه ها به طور کلی مهم هست و اصلا باید تست خاصی رو بدیم؟
چون من هوش بالایی ندارم اما فکر می کنم به هر حال پتانسیل معدل خوب در دانشگاه خوب بدست آوردن رو دارم و زبان هم که کار سختی نیست.البته من الان دبیرستانی هستم و دارم به بورسیه توی masters یا PHD فکر می کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)