سلام دوستان با تجربه،
این تاریخ روی BS باید حداکثر مربوط به چند روز قبل از مصاحبه باشه؟ ضمنا ایا تابحال کسی BS از موسسات مالی مثل تعاونی ثامن الائمه برده؟
سلام دوستان با تجربه،
این تاریخ روی BS باید حداکثر مربوط به چند روز قبل از مصاحبه باشه؟ ضمنا ایا تابحال کسی BS از موسسات مالی مثل تعاونی ثامن الائمه برده؟
شکست آن نیست که زمین بخوری، آن است که نتوانی بلند شوی.
Prosperous individuals use failure as stepping-stones to new approaches and then to eventual success.
ما زياد رو اين چيزا حساسيت نشون نداديم. خدا رو شکر مشکلي هم پيش نيومد. رفتيم هتل پايتخت (عشقابات) گفتيم a double room for tonight.
فکر کرده بود ميگيم براي two night. گفت نميشه بايد رزرو کرده باشين. بعد گفتيم one night بهمون اتاق داد طبقه 6. البته پذيرش هتل يک روز در ميان انگليش ميفهمه. ولي کلا زياد سخت نگيرين.
سلام به دوستان
نامزدم آمریکا درس میخونه و اواخر تیر میاد کارامون رو انجام بدیم و یک ماهه باید بریم. از اونجایی که نامزدم ویزای سینگل داره باید دوباره ویزا بگیره ما عشق آباد رو انتخاب کردیم اما چون نامزدم ایران نیست نمیدونیم برای دعوت نامه و وقت سفارت چیکار کنیم . جفتمون آی 20 داریم. لطفا ما رو راهنمائی کنید ممنون میشم
یه سؤال دیگه که داشتم عشق آباد گزینه خوبی واسه شرایط ما هست؟ببخشید که سؤالم کلیشه بود
به نظرم شما I20 که دارید وقت سفارت رو می گیرید و با کپی پاسپورت می رید سفارت ترکمنستان تو ایران. می گه چند روز بعد بیاید. وقتی نامزدتون رسید می رید ویزای ترکمنستانتون رو می گیرید و می رید عشق آباد. دو سه روز واسه این قضیه، بنابراین حدود همون یه ماه وقت دارید که کلیر بشید و پیکاپ کنید. هیچ نیازی هم به دعوت نامه نیست.
ترکمنستان هم بهترین جاس برای کسایی که ریجکت نشدن مثل شما.
سلام
من April 4 مصاحبه داشتم. امروز بهم ایمیل زدن که لازمه برامون SOP بفرستی. این مورد قبلا هم سابقه داشته؟ باید همون SOP که به دانشگاه فرستادم رو براشون بفرستم؟
شده که بعد چند روز ایمیل بزنن و CV یا research plan بخوان ولی SOP من نشنیدم تاحالا!
نظر من اینکه همون SOP دانشگاهو آپدیت کنین بفرستین. اگه research plan هم دارین همراه SOP بفرستین و تو SOP دربارش توضیح بدین.
منم April 3 (یک روز قبل شما) مصاحبه داشتم و فردا صبح 10 روز کاری تموم میشه باید ایمیل بزنم که کلیر شدم یا نه. خدا کنه اوکی شه...
میشه بگید رشتتون چیه؟
ویرایش توسط 8654039 : April 16th, 2012 در ساعت 09:48 PM
سلام
بله، ازم SOP خواستن.
Please provide us with the statement of purpose in order to continue your visa process. Without this information, we will not be able to proceed any further with your visa application.
منم SOP که واسه دانشگاه فرستاده بودم رو براشون فرستادم. research plan رو روز مصاحبه دادم و اونجا هیچ صحبتی از SOP نشد. راجع به SOP من تو فروم های مربوط به قبرس و آنکارا چیزایی دیده بودم، ولی عشق آباد کمی عجیبه. دعا کنین مشکل خاصی برام پیش نیاد.
در جواب دوستی که راجع به سربازی پرسیدن، بله، از من سوال کردن که کی سرباز بودم و اینکه افسر بودم یا سرباز.
رشته من الکترونیکه و از دانشگاه Miami پذیرش دارم.
سلام دوستان عزیزم
راستش یه سوال در مورد پذیرش و سفارت داشتم. اگه کسی از یه دانشگاهی I20 بگیره و با همون وقت سفارت بگیره و بره سفارت (مثلا عشق آباد) و بعد مصاحبش از یه جای بهتر پذیرش براش بیاد تکلیفش چیه؟
اگه کلیر بشه باید حتما همون دانشگاهی بره که با I20 اون دانشگاه رفته سفارت یا میتونه بره دانشگاه دومی؟
اگه بخواییم بریم دانشگاه دومی باید چکار کنیم؟
ممنون میشم اگه میشه جواب سوالمو بدین
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)