صفحه 2308 از 5471 نخستنخست ... 13081808220822582298229923002301230223032304230523062307230823092310231123122313231423152316231723182358240828083308 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,071 تا 23,080 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member amin123456789 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT manager 0213

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    فعلا در نگاه اول به نظر مياد از هر دو در مرحله قبل از اينپراسس با تاريخ و درج كلمه ريويو ، بيمه خواسته اند و در نهايت رد شده اند . اما اين دوست من
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post603727
    من باز هم فکر می کنم کهشما هنوز هم "طبق قانون " شانس اعتراض رو دارین.. از مشاورتون "وکیلتون " حتماً بخوایین که پیگیر ماجرا باشن.
    سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
    NOC= 0213 Network Manager
    IELTS= 14 points

Junior Member

فعلا در نگاه اول به نظر مياد از هر دو در مرحله قبل از اينپراسس با تاريخ و درج كلمه ريويو ، بيمه خواسته اند و در نهايت رد شده اند . اما اين دوست من فكر ميكنم (اگه غير از اين فكر بود ميام اينجا ميگم) اينپراسس شده بود بعد بيمه ازش خواسته بودند. مثل آرام كه ظاهرا قراره ازش بخوان.
    آقا رادين رو كه مطمئنم اينپراسس نشده بوده طبق اين پيغامش كه نوشته :
    http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?20504-متقاضیان-مهاجرت-FSW-(گروه-29-شغله-1000-CAP)&p=591851&viewfull=1#post591851
    ثانيا آقاي رادين ظاهرا مشكلات ديگه اي هم داشته . مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي مربوطه . (اگه اينطوريه اين هم از شاهكارهاي مشاور اين بنده خداست ديگه !!!!)
    ببينين متن نامه ردي اين بنده خدارو :
    http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?20504-متقاضیان-مهاجرت-FSW-(گروه-29-شغله-1000-CAP)&p=603727&viewfull=1#post603727
    با تشکرفراوان از توضیحات ا کاملا منطقی و دقیقتون که مثل همیشه از نشر اطلاعات نادرست و شبهه برانگیز و ایجاد اضطراب های بیمورد (خواسته یا ناخواسته) جلوگیری میکنن

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

دوست عزيز .
    در واقع قصدم از اون كامنت زير سئوال بردن كامنت شما نبود. فقط كسب اطلاعات بود براي جمع بندي جهت آينده
    دوست عزيز باور کنيد من منظورم اين نبود که شما کامنت منو زير سوال برديد.گفتم اون بنده هاي خدا واقعا دروغ نگفتن. البته بايد بگم که يک نفرشون مدرک تحصيلي و کارش متفاوت بود.اما سابقه کارشون واقعي بود.هر دو هم اين پراسس نشده بودن.ا
    در ضمن من نخواستم شبهه ايجاد کنم يا استرس فقط در جواب يکي از دوستان که گفت کسي به خاطر بيمه رد نميشه اينو گفتم.
    در ضمن آقاي رادين دقيقا بعد از اتمام مهلتي که براي فرستادن بيمه بهش دادن و نتونست بفرسته دسيژن ميد شد. اگر شرح وظايف با noc نخونه که همون اول رد ميکنن و ديگه بيمه نميخوان.اگر اشتباه ميکنم لطفا تصحيح کنيد
    ویرایش توسط sara56 : April 15th, 2012 در ساعت 05:44 PM
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه

فعلا در نگاه اول به نظر مياد از هر دو در مرحله قبل از اينپراسس با تاريخ و درج كلمه ريويو ، بيمه خواسته اند و در نهايت رد شده اند . اما اين دوست من فكر ميكنم (اگه غير از اين فكر بود ميام اينجا ميگم) اينپراسس شده بود بعد بيمه ازش خواسته بودند. مثل آرام كه ظاهرا قراره ازش بخوان.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post591851
    ثانيا آقاي رادين ظاهرا مشكلات ديگه اي هم داشته . مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي مربوطه . (اگه اينطوريه اين هم از شاهكارهاي مشاور اين بنده خداست ديگه !!!!)
    من برداشتم اينه:
    3 دليل عمده کلي آفيسر اورده که ميتونه باعث رد پرونده به دليل سابقه کار بشه.زير اين موارد نوشته در نامه 17 نوامبر ازتون خواستم مدارک بيمه بفرستيد که توي مدارکي که 20 دسامبر فرستادين اين مدارک نبود و بنابراين من قانع نشدم شما تجربه کاري در اين کد ادعا کرده داريد و به دليل اول پرونده شما رد ميشود. اينو اگر نظر بدين ممنون ميشم.همچنين بقيه دوستان وارد

.

.

In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.
    ویرایش توسط sara56 : April 15th, 2012 در ساعت 06:12 PM
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط amin123456789 نمایش پست ها
    من باز هم فکر می کنم کهشما هنوز هم "طبق قانون " شانس اعتراض رو دارین.. از مشاورتون "وکیلتون " حتماً بخوایین که پیگیر ماجرا باشن.
    اگه پستهاي ايشونو بخونين ميبينين که اعتراض کرد و نتيجه تغيير نکرد.اما اون نفر ديگه هم که بعد از اعتراض نتيجه نگرفت به دادگاه فدرال از طريق وکيلش اعتراض کرد.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

اگر ميخواستن ايشون را به دليل مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي رد کنند اين کار توي CIO انجام ميشد. متاسفانه عليرغم اينکه بيمه جزء مدارک لازم نيست و عليرغم اين که سابقه کار ايشون واقعي بود ولي سابقه بيمه نداشت از اين دوستمون و PARDIS بيمه خواسته شد و هر دو هم ريجکت شدند.

در حقيقت براي اثبات کار ايشون، بيمه خواسته شده که به دليل عدم ارائه تجربه کاري رو قبول نکردن

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

ممنون دوست عزيز. اين هم تجربه جديد. اما ...
    از كجا مطمئني كه بخاطر نداشتن سابقه بيمه ردشون كردن. چون گاها دوستان واقعيت رو نميگن . آيا اون دوستان در همين فروم عضو هستن ؟ اگه هستن لطفا اسماشونو بگيد بريم ببينيم موضوع چي بوده و متن نامه رديشونو بخوايم ببينيم چطوري . يعني دقيقا گفتن چون بيمه نداريد رد هستيد ؟!!!
    بيمه جزء مدارک لازم نيست ولي با توجه به متن نامه، در اين دو مورد از بيمه به عنوان سند اثبات تجربه کاري استفاده شده.

لازم به ذکره که هر کدوم از کيس هايي که براي مهاجرت اقدام ميکنند واقعا" يک "تجربه جديد" هستند و به همين دليله که مورد دقيقا" مثل هم از نظر تاريخ و مدارک آپديت و ... خيلي کم پيدا ميشه.

پس بهتره شما هم به همين ديد "تجربه جديد" به اون نگاه کنيد. فکر ميکنم در اين آپديتهاي گروه 38 تايي هم بودن کسايي که ازشون بيمه خواستن و يا طبق CAIPS جزء ليست آپديتشون هست

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط momoya نمایش پست ها
    با تشکرفراوان از توضیحات ا کاملا منطقی و دقیقتون که مثل همیشه از نشر اطلاعات نادرست و شبهه برانگیز و ایجاد اضطراب های بیمورد (خواسته یا ناخواسته) جلوگیری میکنن
    اين اطلاعات نادرست نيست. واقعيتهايي هست که با خوندن اون نامه و بررسي وضعيت ديگر دوستان در گروههاي ديگه به اون ميرسيد.

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

رضا جان این دقت و پیگیری شما قابل ستایشه . از اینکه سعی در روشن کردن موارد دارین سپاسگزارم . .....میگم این جمله که زیر نامه رد شدن مینویسن که Thank you for the interest you have shown in Canada. از فحش هم بدتره ها

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دوست عزيز باور کنيد من منظورم اين نبود که شما کامنت منو زير سوال برديد.گفتم اون بنده هاي خدا واقعا دروغ نگفتن. البته بايد بگم که يک نفرشون مدرک تحصيلي و کارش متفاوت بود.اما سابقه کارشون واقعي بود.هر دو هم اين پراسس نشده بودن.ا
    در ضمن من نخواستم شبهه ايجاد کنم يا استرس فقط در جواب يکي از دوستان که گفت کسي به خاطر بيمه رد نميشه اينو گفتم.
    در ضمن آقاي رادين دقيقا بعد از اتمام مهلتي که براي فرستادن بيمه بهش دادن و نتونست بفرسته دسيژن ميد شد. اگر شرح وظايف با noc نخونه که همون اول رد ميکنن و ديگه بيمه نميخوان.اگر اشتباه ميکنم لطفا تصحيح کنيد
    یه موضوع دیگه اینه که آیا ایشون بیمه گر و/یا ارزیاب خسارت بودن یا کار یا سمت دیگه ای توی این شرکت ها داشتن؟ و مدرک تحصیلیشون رو هم من متوجه نشدم چی بوده . چون من 29 تایی رو با همین کد اپلای کردم و فایل نامبر گرفتم . شرح وظایفم هم دقیقا مثل پریست نبود اما کامل بود و مغایرتی اعلام نکردن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)