سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
NOC= 0213 Network Manager
IELTS= 14 points
دوست عزيز باور کنيد من منظورم اين نبود که شما کامنت منو زير سوال برديد.گفتم اون بنده هاي خدا واقعا دروغ نگفتن. البته بايد بگم که يک نفرشون مدرک تحصيلي و کارش متفاوت بود.اما سابقه کارشون واقعي بود.هر دو هم اين پراسس نشده بودن.ا
در ضمن من نخواستم شبهه ايجاد کنم يا استرس فقط در جواب يکي از دوستان که گفت کسي به خاطر بيمه رد نميشه اينو گفتم.
در ضمن آقاي رادين دقيقا بعد از اتمام مهلتي که براي فرستادن بيمه بهش دادن و نتونست بفرسته دسيژن ميد شد. اگر شرح وظايف با noc نخونه که همون اول رد ميکنن و ديگه بيمه نميخوان.اگر اشتباه ميکنم لطفا تصحيح کنيد
ویرایش توسط sara56 : April 15th, 2012 در ساعت 05:44 PM
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
من برداشتم اينه:
3 دليل عمده کلي آفيسر اورده که ميتونه باعث رد پرونده به دليل سابقه کار بشه.زير اين موارد نوشته در نامه 17 نوامبر ازتون خواستم مدارک بيمه بفرستيد که توي مدارکي که 20 دسامبر فرستادين اين مدارک نبود و بنابراين من قانع نشدم شما تجربه کاري در اين کد ادعا کرده داريد و به دليل اول پرونده شما رد ميشود. اينو اگر نظر بدين ممنون ميشم.همچنين بقيه دوستان وارد
.
.
In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.
ویرایش توسط sara56 : April 15th, 2012 در ساعت 06:12 PM
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
اگر ميخواستن ايشون را به دليل مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي رد کنند اين کار توي CIO انجام ميشد. متاسفانه عليرغم اينکه بيمه جزء مدارک لازم نيست و عليرغم اين که سابقه کار ايشون واقعي بود ولي سابقه بيمه نداشت از اين دوستمون و PARDIS بيمه خواسته شد و هر دو هم ريجکت شدند.
در حقيقت براي اثبات کار ايشون، بيمه خواسته شده که به دليل عدم ارائه تجربه کاري رو قبول نکردن
بيمه جزء مدارک لازم نيست ولي با توجه به متن نامه، در اين دو مورد از بيمه به عنوان سند اثبات تجربه کاري استفاده شده.
لازم به ذکره که هر کدوم از کيس هايي که براي مهاجرت اقدام ميکنند واقعا" يک "تجربه جديد" هستند و به همين دليله که مورد دقيقا" مثل هم از نظر تاريخ و مدارک آپديت و ... خيلي کم پيدا ميشه.
پس بهتره شما هم به همين ديد "تجربه جديد" به اون نگاه کنيد. فکر ميکنم در اين آپديتهاي گروه 38 تايي هم بودن کسايي که ازشون بيمه خواستن و يا طبق CAIPS جزء ليست آپديتشون هست
یه موضوع دیگه اینه که آیا ایشون بیمه گر و/یا ارزیاب خسارت بودن یا کار یا سمت دیگه ای توی این شرکت ها داشتن؟ و مدرک تحصیلیشون رو هم من متوجه نشدم چی بوده . چون من 29 تایی رو با همین کد اپلای کردم و فایل نامبر گرفتم . شرح وظایفم هم دقیقا مثل پریست نبود اما کامل بود و مغایرتی اعلام نکردن
علاقه مندی ها (Bookmarks)