صفحه 19 از 171 نخستنخست ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 1708

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

Junior Member amir_abolhassani آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال ۲۰۱۲

سلام دوستان با تجربه،

این تاریخ روی BS باید حداکثر مربوط به چند روز قبل از مصاحبه باشه؟ ضمنا ایا تابحال کسی BS از موسسات مالی مثل تعاونی ثامن الائمه برده؟
    شکست آن نیست که زمین بخوری، آن است که نتوانی بلند شوی.
    Prosperous individuals use failure as stepping-stones to new approaches and then to ‎eventual success.‎

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashgabat نمایش پست ها
    تجربيات عشق آباد
    با اتوبوس ساعت 5 و نيم عصر از ترمينال شرق تهران حرکت کرديم و ساعت 7 صبح فرداش ترمينال قوچان بوديم.
    رفتيم ميدان فلسطين قوچان و از اونجا با تاکسي به سمت مرز حرکت کرديم. از قوچان تا باجگيران حدود 80 کيلومتره با يه جاده کوهستاني. تاکسي پس از عبور از کنار روستاي باجگيران و پس از پشت سر گذاشتن صف کيلومتري تريلرها ما رو حدود 8 و نيم به سالن مسافري ايران رسوند. مواظب باشين تاکسي بايد تا سالن مسافري ببرتتون. کرايه اش هم 3000 تومن هست.
    بلافاصله بعد از ورود به سالن مسافري از اغذيه فروشي سمت راست منات بخرين. نفري حداقل 120 منات لازمه. هر منات 670 تومن هست. البته اگه يه خرده ميخواين بيشتر خودتونو تحويل بگيرين بيشتر بگيرين. ما نفري 100 تا خريديم حتي با صرفه جويي هم يه کوچولو کم اومد. قبلنا پولشونو عوض کردن و صفراشو کم کردن. ارزش یک منات جديد برابر پنج هزار منات قديم است. مثلا فروشنده به ما 200 منات داد گفت يک ميليون منات قديمه.
    بعد رفتيم داخل بانک ايران عوارض خروج از کشور رو نفري 11000 تومن واريز کرديم.
    بعد کمي جلوتر پاسپورتو داديم به افسر مهر خروج بزنه. بعد باجه رياست جمهوري پاسو ميگيره يه نيم ساعتي معطل ميکنه بعد کلي سوال ميپرسه و بعد قسمت پزشکي ميگه کديين و يه سري دارو نبايد داشته باشين.
    بعد از ساختمون ايران خارج ميشين. کيوسک سربازاي ايران رو رد ميکنين و ورود به خاک ترکمن.
    بعد از در خاک اوناست. اونور در هواي خارج رو ميتونين تنفس کنين. براي من حس جالبي بود. اولين چيز کيوسک سربازاي ترکمن هست. پاسو بهشون ميدين. قروقاطي يه چيزايي ميگن. يه کم خنده بازاره. صبر ميکنين تا يادداشت کنن و يکيشون اروم اروم ميبره اونطرفتر يه کاري ميکنه پس مياره.
    ساختمون روبرو مال اوناست. اسم مرز اونها گودان يا (HOWDAN) است که توي ويزاتون هم نوشته و فقط از اين مرز ميتونين وارد شين. عکس قربانقلي رو ساختمون هست که داره دست تکون ميده. توي بهار و تابستون ساعتشون نيم ساعت از ما جلوتره.
    بعد از ورود به ساختمان ترکمنستان ميرين بانک. رييس بانک يه خانم خوشکل ترکمنه. با همين شکل به ما گفت : بيشششيين. نفري 11 دلار گرفت (واسه ويزاي 5 روزه نوع HS) و يه رسيد داد. بعد رفتيم باجه کنترل پاسپورت براي مهر ورود. انگليش بلد بود. يه کم باهامون حرف زد و پرسيد چندمين بار و براي چي ميريم . گفت فکر ميکني ويزاي امريکا رو بگيري؟ گفتم آره فکر ميکنم.
    بعد بازرسي. براي بازرسي اصلا عجله اي ندارن و فقط ميگن منتظر بشينين. بهتره هر چي تو جيباتون دارين بذارين تو ساک. با کلي تاخير بعد از چک کردن وسايل با دستگاه اشعه ايکس پاسو گرفتن. بازرسي بسيار دقيق و دونه دونه همه وسايل داخل ساک رو انجام دادن. يه امضا هم گرفتن. کل جيبا رو خالي ميکنه ميگه برين رو يه تسمه بايستين. بعد تسمه رو روشن ميکنه از تو دستگاه ردتون ميکنه. ديگه بازرسي تمومه و ميتونين وسايلتون جمع کنين و برين بيرون از ساختمون. يادتون باشه پاسپورت رو بگيرن. ما داشتيم ميرفتيم بيرون يادمون افتاد پاسمون دست اوناست، شانس آورديم.
    بعد از خروج از ساختمان ون هاي دولتي هستن. قيرق (چهل) منات ميگيرن از هودان به برزنگي ميبرن. توصيه ميکنم اعداد ترکمني رو از اينترنت پيدا کنيد و همراهتون باشه تو پول دادن خيلي به درد بخوره.
    اين منطقه بسيار سرسبزه (برعکس طرف ما که خيلي سرسبزيش کمه!!!!!!) ولي حفاظت شده است و تاکسي عادي توش نميتونه رفت و امد کنه. کرايه اش هم 15 دلار يا 40 مناته که بهتره منات بدين. چک و چونه هم اصلا نداره. مثل اينکه تو جيب دولتشون ميره و راننده کاره اي نيست.
    برزنگي پياده ميکنن و ثبت پاسپورت ميکنين و بعدش ديگه کسي کاري باهاتون نداره. ما يه تاکسي گرفتيم تا هتل پايتخت (هتل عشقابات). از اينجا به بعد ميتونين به قول دوستان قدرت چانه زني تون رو محک بزنين. دو نفري 25 منات داديم. فکر کنم ارزونتر هم ميشد چون همين مسيرو برگشت 5 منات داديم.
    شهر قشنگ و تميزي دارن. توجه کنين تاکسي هاشون و بقيه مردمشون چقدر رانندگيشون با ما فرق داره و مقررات رو رعايت ميکنن. حدود 12 رسيديم هتل و بعدش پرداخت کرايه و تحويل اتاق. يک دو تخته 50 دلار داديم. قبل از خروج از هتل پاسو ازشون بگيرين و هر جا ميرين همراهتون باشه. مثلا براي استفاده از اينترنت توي مجتمع ييمپاش پاسو ميخوان.
    بعد از هتل رفتيم پارک عشق اباد (نام قديمش First Park) روبروي هتل سمت چپ. پارک عشاق ترکمنيه. باحاله با صحنه هاي عاشقانه. حتما برين. يه باربکيو هم تو فضاي آزاد وسطاش داره که کباباش ارزونه و شبيه ايرانه ولي بزرگتره. فروشنده اش يه خانم قد کوتاه دوست داشتنيه.
    بعد رفتيم ييمپاش. با خط واحدشون ميتوننين برين. ارزونه نفري 20 تنگه ( 100 تنگه ميشه 1 منات جديد). مجتمع قشنگيه فروشنده هاش باحالن و کمي انگليسي بلدن. يکيشون خوب بلده. همه چي داره. اگه اينترنت لازم دارين طبقه سومش هست. 10 دقيقه يک منات. مسئولش انگليش بلده. پرينت هم ميتونن بگيرن اگه لازم داشتين. من انروز يک نامه که از استادم خواسته بودم بنويسه کارم حساس نيست رو دريافت کردم و پرينت گرفتم. گرچه روز مصاحبه نخواستن و منم ندادم.
    مردمشون خيلي با نمکن و مهربون. بتونن راهنمايي ميکنن. شباش حضور پليس پر رنگه و باعث احساس امنيت بالايي ميشه. فکر کنم حتي يه دختر تک و تنها بتونه 11 شب راحت تو خيابون باشه. کاري که تو ايران سخته. اما احتياط هم خوب چيزيه. قيمتها به نسبت خودشون خوبن. منتها چون با اين قضاياي دلار که ارزش پول ايران حدود نصف شده ميبينين قيمتا هم به همين نسبت بيشتر از ايرانه.
    قربانقلي رييس جمهورشونو خيلي دوست دارن. ميگن اون پدرمونه. چرا واقعا؟ چون آب و برق و گازو .... مجانيه و حقوقشون هم خوبه. اونطور که ما ديديم مردمش خيلي راضين. حالا ما چي؟؟؟ بعضي چهار راه ها رو به جاي پل هوايي براي عابر زيرگذر عابر زدن که در واقع يه مجتمع فروشگاهي اون زيره. کار جالبيه. يکيش سر چهار راه first park هست.
    سفارت امريکا روبروي هتل سمت راست بعد از ساختمون سبزه هست. درب ورودش توي خيابون پوشکين هست. روبروش يه پارکه. ظهر تا شبو گشتيم و سعي کرديم با هر کي بلده انگليش حرف بزنيم که هم چيزايي که لازم داريم بخريم، هم با فرهنگشون اشنا بشيم هم حرف زدنمون روونتر بشه. فرداش ساعت 8 و نيم رفتيم دم در سفارت.
    ساعت 9 يکي يکي علامت دادن، به نوبت ميرفتيم تو. توي سفارت هم همه چيز طبق رواله و کارتون رو انجام ميدين. خداي نکرده خاک امريکاست. خيلي راحت تر از اون چيزيه که ميشه فکرشو کرد. انگليسيتون متوسط باشه و دستپاچه نشين ديگه نگران هيچي نباشين. بعد از بازرسي يه شماره ميدن و به اتاق انتظار ميرين و بر اساس شماره ابتدا به انگليسي براي تحويل مدارک و دفعه بعد به فارسي براي مصاحبه صدا ميزنن. صداي اسپيکرشون کمه و سر صداي ماها توي اتاق انتظار زياد مخصوصا توريستيا. بايد گوشتونو تيز کنين. مدارک همراه داشته باشين ولي فقط ضروريا رو به اون خانومه بدين .cv رو هم بهش بدين ولي بقيه چيزا رو اگه افيسر خواست به خودش بدين. سوالات معمولي هست. اصلا نگران نباشين. اما آماده باشين و توکل بر خدا کنين و آروم باشين. سعي کنين تو اتاق انتظار به خودتون فکر کنين و با گوش دادن به حرفاي بقيه آرامش خودتونو به هم نزنين . سه تا دانشجو بوديم همه رفتيم واسه کلير.
    بعد از مصاحبه رفتيم روسکي بازار. نزديکه به هتل. پياده رفتيم. يه بازار محليه که خيلي چيزا توشه حتي پنير پگاه ايران.
    دلم ميخواست يه روز ديگه عشق اباد بمونم ولي دوستم ميخواست برگرده. برگشت 5 منات داديم تا برزنگي. کلا 20 منات برامون موند. خواستيم آخرسر با قدرت چانه زني بالامون حالشونو بگيريم همونو بديم بريم مرز. يارو خالي رفت و ما ناکامانه منتظر بعدي شديم. نفري 11 دلار و 10 منات به ون بعدي داديم. رسيديم هودان. بازرسي خفيف، مهر خروج از ترکمنستان و کاراي تکراري . بعد هم وارد سالن ايران ميشين و باز کاراي تکراري، مهر ورود به ايران و رياست جمهوري و بازرسي مختصر. همه کارهاي زمان ورود اين بار هم موقع خروج تکرار ميشن. فقط پرداخت عوارض ديگه در کار نيست. اگه منات اضافي داشته باشين هموم مغازه ميخره. بعد از خروج از ساختمون مسافري ايران يه کم بياين پايينتر يه تاکسي 3 تومني ميتونين پيدا کنين. بعد هم قوچان و تهران.
    اين سفارت با دانشجوها خيلي خوبه. از همگي خواهش ميکنم با زرنگ بازي و رفتارهاي غير متعارف ايراني تو همه مراحل (از وقت گرفتن تا مصاحبه) اين تصورشون رو خراب نکنين تا حداقل يه سفارت مطمئن دانشجويي داشته باشيم.
    موفق باشين
    سلام
    میشه بپرسم هتل رو از قبل رزرو کرده بودین یا همینجوری میشه اطمینان کرد که جا داره و رفت و گرفت؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fdorri نمایش پست ها
    سلام
    میشه بپرسم هتل رو از قبل رزرو کرده بودین یا همینجوری میشه اطمینان کرد که جا داره و رفت و گرفت؟
    ما زياد رو اين چيزا حساسيت نشون نداديم. خدا رو شکر مشکلي هم پيش نيومد. رفتيم هتل پايتخت (عشقابات) گفتيم a double room for tonight.
    فکر کرده بود ميگيم براي two night. گفت نميشه بايد رزرو کرده باشين. بعد گفتيم one night بهمون اتاق داد طبقه 6. البته پذيرش هتل يک روز در ميان انگليش ميفهمه. ولي کلا زياد سخت نگيرين.

Junior Member

سلام به دوستان
    نامزدم آمریکا درس میخونه و اواخر تیر میاد کارامون رو انجام بدیم و یک ماهه باید بریم. از اونجایی که نامزدم ویزای سینگل داره باید دوباره ویزا بگیره ما عشق آباد رو انتخاب کردیم اما چون نامزدم ایران نیست نمیدونیم برای دعوت نامه و وقت سفارت چیکار کنیم . جفتمون آی 20 داریم. لطفا ما رو راهنمائی کنید ممنون میشم
    یه سؤال دیگه که داشتم عشق آباد گزینه خوبی واسه شرایط ما هست؟ببخشید که سؤالم کلیشه بود

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط despina نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    نامزدم آمریکا درس میخونه و اواخر تیر میاد کارامون رو انجام بدیم و یک ماهه باید بریم. از اونجایی که نامزدم ویزای سینگل داره باید دوباره ویزا بگیره ما عشق آباد رو انتخاب کردیم اما چون نامزدم ایران نیست نمیدونیم برای دعوت نامه و وقت سفارت چیکار کنیم . جفتمون آی 20 داریم. لطفا ما رو راهنمائی کنید ممنون میشم
    یه سؤال دیگه که داشتم عشق آباد گزینه خوبی واسه شرایط ما هست؟ببخشید که سؤالم کلیشه بود
    به نظرم شما I20 که دارید وقت سفارت رو می گیرید و با کپی پاسپورت می رید سفارت ترکمنستان تو ایران. می گه چند روز بعد بیاید. وقتی نامزدتون رسید می رید ویزای ترکمنستانتون رو می گیرید و می رید عشق آباد. دو سه روز واسه این قضیه، بنابراین حدود همون یه ماه وقت دارید که کلیر بشید و پیکاپ کنید. هیچ نیازی هم به دعوت نامه نیست.
    ترکمنستان هم بهترین جاس برای کسایی که ریجکت نشدن مثل شما.

Junior Member

سلام
    من April 4 مصاحبه داشتم. امروز بهم ایمیل زدن که لازمه برامون SOP بفرستی. این مورد قبلا هم سابقه داشته؟ باید همون SOP که به دانشگاه فرستادم رو براشون بفرستم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad1981 نمایش پست ها
    سلام
    من April 4 مصاحبه داشتم. امروز بهم ایمیل زدن که لازمه برامون SOP بفرستی. این مورد قبلا هم سابقه داشته؟ باید همون SOP که به دانشگاه فرستادم رو براشون بفرستم؟
    شده که بعد چند روز ایمیل بزنن و CV یا research plan بخوان ولی SOP من نشنیدم تاحالا!
    نظر من اینکه همون SOP دانشگاهو آپدیت کنین بفرستین. اگه research plan هم دارین همراه SOP بفرستین و تو SOP دربارش توضیح بدین.
    منم April 3 (یک روز قبل شما) مصاحبه داشتم و فردا صبح 10 روز کاری تموم میشه باید ایمیل بزنم که کلیر شدم یا نه. خدا کنه اوکی شه...

میشه بگید رشتتون چیه؟
    ویرایش توسط 8654039 : April 16th, 2012 در ساعت 09:48 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad1981 نمایش پست ها
    سلام
    سلام
    دوست عزیز مطمئنی که از شما SOP خواستند ممکنه منظور RP بوده!!!!!
    شما در طول مصاحبه در مورد SOP چیز خواصی گفته بودین؟
    راستی در مورد سربازی هم از شما سوال کردند؟
    ممنون
    زندگی خوب حق هر ایرانی است.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi_s نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز مطمئنی که از شما SOP خواستند ممکنه منظور RP بوده!!!!!
    شما در طول مصاحبه در مورد SOP چیز خواصی گفته بودین؟
    راستی در مورد سربازی هم از شما سوال کردند؟
    ممنون
    سلام
    بله، ازم SOP خواستن.

Please provide us with the statement of purpose in order to continue your visa process. Without this information, we will not be able to proceed any further with your visa application.

منم SOP که واسه دانشگاه فرستاده بودم رو براشون فرستادم. research plan رو روز مصاحبه دادم و اونجا هیچ صحبتی از SOP نشد. راجع به SOP من تو فروم های مربوط به قبرس و آنکارا چیزایی دیده بودم، ولی عشق آباد کمی عجیبه. دعا کنین مشکل خاصی برام پیش نیاد.
    در جواب دوستی که راجع به سربازی پرسیدن، بله، از من سوال کردن که کی سرباز بودم و اینکه افسر بودم یا سرباز.
    رشته من الکترونیکه و از دانشگاه Miami پذیرش دارم.

سلام دوستان عزیزم
    راستش یه سوال در مورد پذیرش و سفارت داشتم. اگه کسی از یه دانشگاهی I20 بگیره و با همون وقت سفارت بگیره و بره سفارت (مثلا عشق آباد) و بعد مصاحبش از یه جای بهتر پذیرش براش بیاد تکلیفش چیه؟
    اگه کلیر بشه باید حتما همون دانشگاهی بره که با I20 اون دانشگاه رفته سفارت یا میتونه بره دانشگاه دومی؟
    اگه بخواییم بریم دانشگاه دومی باید چکار کنیم؟
    ممنون میشم اگه میشه جواب سوالمو بدین
    با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)