صفحه 2309 از 5471 نخستنخست ... 13091809220922592299230023012302230323042305230623072308230923102311231223132314231523162317231823192359240928093309 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,081 تا 23,090 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    من برداشتم اينه:
    3 دليل عمده کلي آفيسر اورده که ميتونه باعث رد پرونده به دليل سابقه کار بشه.زير اين موارد نوشته در نامه 17 نوامبر ازتون خواستم مدارک بيمه بفرستيد که توي مدارکي که 20 دسامبر فرستادين اين مدارک نبود و بنابراين من قانع نشدم شما تجربه کاري در اين کد ادعا کرده داريد و به دليل اول پرونده شما رد ميشود. اينو اگر نظر بدين ممنون ميشم.همچنين بقيه دوستان وارد

.

.

In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.
    این که ظاهرا ایشون هیچ چیزی در ربطه با بیمه نفرستادن خب طبیعیه که شبهه ایجاد کنه . البته من نمیدونم آیا توضیح و مدارک خاصی در این رابطه فرستادن یا نه . اما چیزی که من تا امروز دیدم اینه که برخلاف بعضی ها که میگن بنای اداره مهاجرت به بهانه گیری هست ، اما ظاهرا وقتی که کسی توضیحات قانع کننده و بر اساس واقعیتهای موجود در ایران داده ( که مطمئنا تا الان دیگه اونا فهمیدن )معمولا قانع شدن . خود من هرگز از محل کارام بیمه واسم رد نشده اما با توجه به اینکه قبلا تحت پوشش بیمه از شرکت پدرم بودم و بعد از اون هم تحت پوشش خدمات درمانی که آموزش و پرورش واسه فرزندان فرهنگیان داره بودم ، اگه ازم بخوان اینا رو با یه نامه توضیح کامل میفرستم . توصیه میکنم اگه از کسی بیمه خواستن عین واقعیت موجود رو با ذکر دلایل بفرسه . چون اونا بلدن سایت رو چک کنن . حسن سروکله زدن با ایرانی جماعت اینه دیگه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

من برداشتم اينه:
    3 دليل عمده کلي آفيسر اورده که ميتونه باعث رد پرونده به دليل سابقه کار بشه.زير اين موارد نوشته در نامه 17 نوامبر ازتون خواستم مدارک بيمه بفرستيد که توي مدارکي که 20 دسامبر فرستادين اين مدارک نبود و بنابراين من قانع نشدم شما تجربه کاري در اين کد ادعا کرده داريد و به دليل اول پرونده شما رد ميشود. اينو اگر نظر بدين ممنون ميشم.همچنين بقيه دوستان وارد

.

.

In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.
    برداشت شما کاملا منطقی هست و از ترجمه ساده متن هم این مطلب معلوم هست . فکر کنم با اتمام مهلت آپدیت ها باید خبرهای جدیدی بشنویم .
    too much love will kill you

سلام
    بچه ها امروز از دفتر وکیل دوستم که وکیل من هم هست ساعت 4 اطلاع دادن که مدیکال آن از ورشو آمده (از طریق
    Email):
    فایل نامبر دوم : آگوست 2009
    ارسال پرونده به ورشو :12 دسامبر
    این پراسس: 8 فوریه -همراه با
    update
    ارسال مدارک
    update : پنجم مارس
    رشته حسابداری
    امیدوارم که برای همه دوستان هفته مدیکال باشه و من هم ین پراسس واقعی

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    این که ظاهرا ایشون هیچ چیزی در ربطه با بیمه نفرستادن خب طبیعیه که شبهه ایجاد کنه . البته من نمیدونم آیا توضیح و مدارک خاصی در این رابطه فرستادن یا نه . اما چیزی که من تا امروز دیدم اینه که برخلاف بعضی ها که میگن بنای اداره مهاجرت به بهانه گیری هست ، اما ظاهرا وقتی که کسی توضیحات قانع کننده و بر اساس واقعیتهای موجود در ایران داده ( که مطمئنا تا الان دیگه اونا فهمیدن )معمولا قانع شدن . خود من هرگز از محل کارام بیمه واسم رد نشده اما با توجه به اینکه قبلا تحت پوشش بیمه از شرکت پدرم بودم و بعد از اون هم تحت پوشش خدمات درمانی که آموزش و پرورش واسه فرزندان فرهنگیان داره بودم ، اگه ازم بخوان اینا رو با یه نامه توضیح کامل میفرستم . توصیه میکنم اگه از کسی بیمه خواستن عین واقعیت موجود رو با ذکر دلایل بفرسه . چون اونا بلدن سایت رو چک کنن . حسن سروکله زدن با ایرانی جماعت اینه دیگه
    دوست عزيز منم دقيقا همينو ميگم.ايشون رشتش با کد noc متفاوت بوده.خوب ،ازش بيمه خواستن به عنوان مدرکي براي اثبات کارش ،خوب،بيمه نداشت و توي نامه اي که فرستاد توضيح داد تو ايران خيليا بيمه نيستن و فيشهاي حقوقيو هم فرستاد باز آفيسر قانع نشد و ردش کرد.
    نتيجه:دليل رد شدن دوستمون نفرستادن بيمه بود چون نداشت که بفرسته.هرچند کارش واقعي بود و دليل رد شدنش عدم مطابقت شرح وظايف نبود. اين برداشت من و همه دوستان تو قسمت 29 تايي، از نامه آفيسر هست.
    بقول شما طبيعيه که وقتي آفيسر چيزي خواست و نفرستاديم پرونده رد بشه. اما وقتي از ابتدا بيمه جزو مدارک نبوده ميشه گفت به ناحق رد شدن. چيزي که از ابتدا باعث اين بحث شد اين بود که من گفتم 2 تا از دوستان به ناحق رد شدن.با اينکه هميشه گفتم کسي بي دليل رد نميشه اما در مورد اين دو نفرهنوز هم ميگم به ناحق رد شدن.حتي يکيشون نامه از شرکت چيني که باهاشون کار ميکرد گرفت و فرستاد ولي باز رد شد.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

سلام
    امروز از دفتر وکیل دوستم که وکیل من هم هست ساعت 4 اطلاع دادن که مدیکال آن از ورشو آمده (از طریق
    Email):
    update
    ارسال مدارک
    رشته حسابداری
    امیدوارم که برای همه دوستان هفته مدیکال باشه و من هم این پراسس واقعی

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza8346 نمایش پست ها
    سلام
    امروز از دفتر وکیل دوستم که وکیل من هم هست ساعت 4 اطلاع دادن که مدیکال آن از ورشو آمده (از طریق
    Email):
    update
    ارسال مدارک
    رشته حسابداری
    امیدوارم که برای همه دوستان هفته مدیکال باشه و من هم این پراسس واقعی
    دوست عزيز خوش خبرباشيد.ميشه بگين امروز ايميل از ورشو گرفتن.مگه يکشنبه ها هم ورشو فعاله؟
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

ایمیل 13 آپریل آمده اما دفتر وکیل دو روز بعد اطلاع دادن در ضمن در سایت هیچ خطی مبتی بر مدیکال اضافه نمی شه فقط از طریق ایمیل اطلاع میدن.

خوش خبر باشین دوست من ، به امید مدیکال همگی . لطف میکنین بپرسین چه مدارکی به همراه مدیکال از ایشون خواستن ؟

ApplyAbroad Hero

من فکر میکردم دیگه از اخر آپریل شروع کنن به مدیکال.....ولی چه سریع

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

دوست عزيز منم دقيقا همينو ميگم.ايشون رشتش با کد noc متفاوت بوده.خوب ،ازش بيمه خواستن به عنوان مدرکي براي اثبات کارش ،خوب،بيمه نداشت و توي نامه اي که فرستاد توضيح داد تو ايران خيليا بيمه نيستن و فيشهاي حقوقيو هم فرستاد باز آفيسر قانع نشد و ردش کرد.
    نتيجه:دليل رد شدن دوستمون نفرستادن بيمه بود چون نداشت که بفرسته.هرچند کارش واقعي بود و دليل رد شدنش عدم مطابقت شرح وظايف نبود. اين برداشت من و همه دوستان تو قسمت 29 تايي، از نامه آفيسر هست.
    بقول شما طبيعيه که وقتي آفيسر چيزي خواست و نفرستاديم پرونده رد بشه. اما وقتي از ابتدا بيمه جزو مدارک نبوده ميشه گفت به ناحق رد شدن. چيزي که از ابتدا باعث اين بحث شد اين بود که من گفتم 2 تا از دوستان به ناحق رد شدن.با اينکه هميشه گفتم کسي بي دليل رد نميشه اما در مورد اين دو نفرهنوز هم ميگم به ناحق رد شدن.حتي يکيشون نامه از شرکت چيني که باهاشون کار ميکرد گرفت و فرستاد ولي باز رد شد.
    سارا جان
    در عین تایید کامل فرمایش شما، این نکته رو هم من اضافه میکنم که آقای رادین دقیقا با کد مشابه من اقدام کرده بودن. منهم رشته تحصیلی و شغلیم متفاوته. بیمه هم ارائه نکردم. خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد. دردسرتون ندم. فقط این رو عرض میکنم که ما از محتوا و جزئیات دقیق پرونده دوستان بی اطلاعیم. شاید نکته خاصی توی پروندشون بوده که ایجاد شبهه کرده. قصد جسارت به ایشون رو ندارم ولی کاشکی خودشون الان میبودن که توضیحات بیشتری میدادن. چون توی آخرین پستشون با همه خداحافظی کردن و گفتن که دیگه به فروم سر نمیزنن.
    درهرحال چیزی که واضحه اینه که به تعداد متقاضیان مهاجرت، حالتهای مختلف ممکنه بوجود بیاد که افسرای متفاوت روش تصمیم گیری کنن. پس بهتره که همه فقط به خدا توکل کنیم و از پیش نگران اتفاقی که هنوز نیفتاده نباشیم. به امید روزای پر از خوشی و موفقیت برای همه عزیزان.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)