صفحه 2314 از 5471 نخستنخست ... 13141814221422642304230523062307230823092310231123122313231423152316231723182319232023212322232323242364241428143314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,131 تا 23,140 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط nina82 نمایش پست ها
    آقا رضا من الان نامه ردی این دوستمون رو خوندم. به نظرتون اینکه طبق گفته خودشون، ایشون از بيمه دانا و بيمه پارسيان سابقه کار داشتن دلیل نمی شه که ازشون بیمه خواسته باشن. منظورم اینه که خوب شاید براشون عجیب بوده که یکی خودش تو بیمه کار کنه و بیمه نباشه. البته من اطلاعاتم از پرونده این دوستمون در همین حدی هست که شما اینجا گذاشتید.

برا این برام مهمه که منم بیمه ندارم اما تا حالا چیزی ازم نخواستن و اینپراسس شدم اما همیشه فکر می کردم اگه شک کنن به شرکتی که توش کار می کنیم زنگ می زنن و مشکل حل می شه. نمی دونستم رد می کنن و الان خیلی نگرانم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    1) سارا خانم
    بنده کی گفتم شما استرس ایجاد میکنید؟!!! . اتفاقا دیدید که شخصا از بیان کردن تجربه شما استقبال هم کردم . بنده هم مثل هرکسی اشتباه زیاد میکنم و اکثرا هم همینجا گفتم که اینجارو من اشتباه کردم . تابحال نشنیده بودم که کسی بخاطر بیمه رد شده باشه که با راهنمایی شما , الان شنیدم. الان هم سعی میکنیم با همدیگه آنالیزش کنیم که از دوستانیکه بیمه درخواست کردند و نداشتند بتوانند توضیح مناسبی تهیه کنن که بتونه در قانع کردن آفیسر موثر باشه. منظورم اینه که هدف از این بحثها آنالیز کردن علت های این مسئله هست . نه اینکه بخوام اصل مسئله رو زیر سئوال ببریم.
    درست هم میفرمایید . من اشتباه کردم ظاهرا آفیسر در ابتدای نامه اومده قانون اساسی کانادا رو برای این بنده خدا کپی پیست کرده بعد نوشته که چیکار کرده و بعدشم ردش کرده. اما اگه ایشون جواب بده خیلی برای من مهمه که بدونم این بنده خدا تونسته یه دلیل کاملی برای آفیسر بیاره که چرا بیمه نبوده یا کلا بدون ارسال هیچگونه توضیحی کار رو به مشاورش سپرده.
    2) تطابق شرح وظایف با شرح وظایف موجود در ان او سی , درسته که در سیدنی انجام شده . اما اون یه بررسی سطحی و اجمالی بوده . ما نمونه داشته ایم که نشون میده در ویزا آفیسها این موارد با دقت بیشتری انطباق داده میشن. نمونه اش هم نفر اول یا دوم لیست غزال عزیز هست که بنده خدا مدیر مالی بوده و در ویزا آفیس دمشق به پروندش گیر داده بودند و باهاش مکاتبه کرده بودند که شرح وظایفتون در نامه سابقه با ان او سی مدیریت مالی نمیخونه و بهش یکی دوماه فرصت توجیه داده بودند و تهدید به ریجکت شدن کرده بودنش . ایشون نمونه عینی این مسئله هست.

اون بيمه اي که آفيسر دنباش هست بيمه هايي مثل خدمات درماني و تامين اجتماعي است که به واسطه شغل و براي بيکاري و بازنشستگي پرداخت ميشه و نه بيمه هايي مثل پارسيان و ... که براي بيمه هاي تکميلي و ... هست. پس اينکه "براشون عجیب بوده که یکی خودش تو بیمه کار کنه و بیمه نباشه" نميتونه درست باشه.

حتي يکي ديگه از دوستان هم اينجا اعلام کردن که با شرايطي مشابه ازشون بيمه نخواستن پس اين مورد هم بايد شک کنند که "براشون عجیب بوده که یکی خودش تو بیمه کار کنه و بیمه نباشه"

ApplyAbroad Hero

من این لینک رو دیدم فکر کنم مال sponsor family category هست نه مال skilled worker
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    من این لینک رو دیدم فکر کنم مال sponsor family category هست نه مال skilled worker

و ثانیا برای درخواست سوپر ویزا هست از طریق sponsor family
    جدول خلاصه

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

خیر، برای FSW هستش
    توی نامه هم صحبت از67 امتیاز و این حرفا هستش که مال FSW هست و ضمن اینکه ایشون رو من دو سالی هست که توی اون فروم پست ها شون رو میبینم و FSW هستند فایل نامبر دوم April 2010 رشته 0213 از دهلی نو ...
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    خیر، برای FSW هستش
    توی نامه هم صحبت از67 امتیاز و این حرفا هستش که مال FSW هست و ضمن اینکه ایشون رو من دو سالی هست که توی اون فروم پست ها شون رو میبینم و FSW هستند فایل نامبر دوم April 2010 رشته 0213 از دهلی نو ...
    آرام جان از قول من بهش بگو حتما تماس بگیره با ویزا آفیس فکر یکنم پرونده اینو آفیسره با یکی دیگه قاطی کرده
    too much love will kill you

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    خیر، برای FSW هستش
    خوب من اگه اشتباه کردم معذرت میخوام ولی من الان نوشته هاشو با مشخصات sponsor family تو سایت cic مقایسه کردم اینو گفتم.....به هر حال نظر من بود میتونه غلط باشه............
    جدول خلاصه

ApplyAbroad Hero

خوب من اگه اشتباه کردم معذرت میخوام ولی من الان نوشته هاشو با مشخصات sponsor family تو سایت cic مقایسه کردم اینو گفتم.....به هر حال نظر من بود میتونه غلط باشه............
    آرام خان ببخشید اون جمله point 67 or above رافکر کنم داخل پرانتز خودش اضافه کرده........همه قسمتهاش مربوط به فامیلی اسپانسر هست......ولی اگه شما میشناسیدش که هیچ
    جدول خلاصه

You do meet the selection Criteria (Points 67 or above) but not satisfied that you will be able to ecnomically adapt yourself in Canada due to below reasons
    تا جایی که من میدونم بحث آوردن 67 امتیاز مربوط به کتگوری skilled worker.

وحید جان طرف با این وضعیت که داره به نظر میرسه جزو کتگوری skilled dreamer بوده

هر چي هست فكر كنم از موارد خاص و استثنايي است. و فكر نميكنم به ما زياد دخل و تصرفي داشته باشه.
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

[QUOTE=aram_golbaghi;693042]بابت مدیکال خیلی تبریک میگم و خوش بین هستم به شروع شددن این روند ...
    یک نامه خیلی خیلی جالب و عجیب برای یکی توی دهلی نو اومده بد نیست شما هم ببینید، البته همونطور که خودش گفته این اصل نامه نیست و خودش تایپ کرده ...
    طرف نمره آورده اما ....
    خیلی جزئیات کار رو بررسی کردن ..
    I have the scan of letter received by my consultant yesterday, can't paste the whole letter but updating the vital contents in simple language as below:

VO writes (Dated 28-March-2012) to PA (Female)

You do meet the selection Criteria (Points 67 or above) but not satisfied that you will be able to ecnomically adapt yourself in Canada due to below reasons:

تنها حدسی که من میتونم بزنم اینه که یه دوستی یا رفیقی میخواسته با ایشون شوخی کنه و این ایمیل رو از یه آدرس ساختگی واسش فرستاده ............البته اون مسئله زبان رو من هم قبول دارم و شاید با توجه به اون انتظار داشته اقلا شوهرش زبان خوبی داشته باشه و بتونه کاری واسه خودش دست و پا کنه ....بقیه اش غیر قابل قبوله !

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)