اقا علیرضا میشه بگید این دوستتون مجرد بوده یا متاهل. چون میخوام بدونم این فرضیه درسته که برای مجرد ها زودتر میاد
اقا علیرضا میشه بگید این دوستتون مجرد بوده یا متاهل. چون میخوام بدونم این فرضیه درسته که برای مجرد ها زودتر میاد
کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
ضمن عرض تبریک به این دوست گرامی نمیدونم چرا من هم مثل آقای لطفی خوشحال نمیشم . شاید به دلیل اینه که هنوز این پ واقعی هم نشدم . وکیل میگه هر چی میخوای بنویس من ارسال میکنم . اما نظر خودش اینه که نیاز به پیگیری نیست ؟ نظر شماها چیه ؟ ضمنا جزو شکایتی ها هستم که قراره تا آخر جون تکلیفم مشخص شه ......با تشکر از فرصت به دست آمده استفاده کرده و توصیه میکنم که لطفا رمز کارتهاتون رو عوض بفرمایین ، مخصوصا رمز دوم یا همون اینترنتی و تا اطلاع ثانوی هم سگهاتون رو به پارک نبرین که دیشب کلی سگ رو گرفتن . با تشکر
دمشق؟ ورشو؟
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سلام.
منم از خبر مدیکالها خیلی خوشحالم و یک سوال دارم من اقدام کننده هستم و گردش مالی ندارم گردش مالی همسرم براشون قابل قبول هست؟
مرسی
خانم شیما
من فکر میکنم شما باید هر چه زودتر بهشون اطلاع بدین چون فکر میکنم هر گونه تولد ، خدای نکرده مرگ ، ازدواج، طلاق ، تغییر آدرس و اینجو ر چیزا رو گفته بودن که بهشون اطلاع بدین.......اونا باید برای بچه شما هم مدیکال صادر کنن.....یک آقایی تو همین فروم نامه داشتن از سفارت که گفته بودن مدارک بچشون رو ظرف 60 روز بفرستن...اسمشون متاسفانه یادم نیست.حالا صفحات قبلی فروم رو میگردم اسمشون رو براتون مینویسم که از ایشون دقیقتر سوال کنید چون شرایطشون مثل شما بود بهتر میدونن
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
سلام دوستان
من مدارک افزودن فرزند رو یک ماه پیش دادم ورشو اما ایمیلی مبنی بر این موضوع به من ندادند که بدونم همه چیز اوکی هست. می خواستم بدونم اصولاً ایمیل میدن یا نه؟
مرسی
تاریخ فایل نامبر اول: 15 جون 2010
تاریخ فایل نامبر دوم: 25 اکتبر 2010
کد رشته : سوپروایزور صنایع نفت و گاز 9212
علاقه مندی ها (Bookmarks)