سلام
در زمان تشکیل پرونده مشاور من هم گفت فرقی نداره که حساب شما باشه یا همسر و از لحاظ منطقی هم درست به نظر میاد. در مجموع فکر نمیکنم مشکلی باشه چون شما میتونید یه دفعه مقدار زیادی پول به حساب بریزید به شرطی که منبعش معلوم باشه و به قول معروف پولشویی و کلک نباشه پس میشه بگید از همسرم گرفتم. ( عجب جمله بندیی شد ). بازم هرجور خودتون صلاح میدونید. ولی من تا حالا تو CIC چیزی در این خصوص ندیدم
دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014
در نامه آفیسر صراحتا نوشته بانک . در مورد موسسات مالی و اعتباری چیزی ننوشته. چه کنیم با این مشکل جدید ؟
ضمنا موسسه مالی و اعتباری مهر تحریم هم شده...
وکیلم جوری با من صحبت کرد که خودش انگار 1000% مطمئن بود. البته من پول شکایتو دادم ولی برام مهم نیست که اونا واقعا شکایت کردن یا نه. شاید هم واقعا برام مدیکال اومده و بخاطر اینکه پول شکایتو پس ندند انطوری حرف زدند. و با اطمینان کامل گفت مدیکالتون عن قریب میاد و اماده باشین و بجز سوء پیشینه هیچ چیز دیگه از شما نمیخوان.
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
نمی خوام ضد حال بزنم، ولی همه همکارهام و دوستام که اقدام کردند، هر وقت زنگ می زنن وکیلشون می گن هفته گذشته چند تا مدیکال داشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می پرسن برای 38 تاییها!!!!! و اونها هم با اطمینان صد در صد می گن آره!!! این داستان سه چهار ماهه که ادامه داشته!
خلاصه من خیلی به حرفهای خیلیهاشون اعتقاد ندارم (یک زنگ بزنید دفتر وکلا با یکی از کارشناساشون صحبت کنید بپرسید کیپس بپرسید این پراسس واقعی، بپرسید ... اصلا ببینین چیزی می دونن!!!
.
واقعا توی ذهن من جا نمی گیره که قبل از تشکیل دادگاه بیان لیست بدن به وکیل و بگن این لیست ترتیب صدور مدیکاله موکلین!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم لیست بعدی زو برای پاس ریکوئست آماده کنن، بعد هم ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)