صفحه 2320 از 5471 نخستنخست ... 13201820222022702310231123122313231423152316231723182319232023212322232323242325232623272328232923302370242028203320 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,191 تا 23,200 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط titi_lotfi نمایش پست ها
    ای بابا چرا عصبانی میشین. من جدی پرسیدم چون حساب شوهرم خوب کار کرده ولی خودم نه حالا من با یه بچه 8 ماهه که لپ تاپ رو میقاپه از من برم سی ای سی. لطفا اگه کسی لینکش رو داره برام بذاره تا اگه از من خواستند منم گردش حساب همسرم رو بدم.
    دوستان با توجه به نامه مدیکال دوست عزیزمون یکم نگران شدم !
    آیا به نظرتون پرینت حساب موسسه مالی اعتباری مهر مورد قبوله . این موسسه بانک نیست

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

ای بابا چرا عصبانی میشین. من جدی پرسیدم چون حساب شوهرم خوب کار کرده ولی خودم نه حالا من با یه بچه 8 ماهه که لپ تاپ رو میقاپه از من برم سی ای سی. لطفا اگه کسی لینکش رو داره برام بذاره تا اگه از من خواستند منم گردش حساب همسرم رو بدم.
    سلام
    در زمان تشکیل پرونده مشاور من هم گفت فرقی نداره که حساب شما باشه یا همسر و از لحاظ منطقی هم درست به نظر میاد. در مجموع فکر نمیکنم مشکلی باشه چون شما میتونید یه دفعه مقدار زیادی پول به حساب بریزید به شرطی که منبعش معلوم باشه و به قول معروف پولشویی و کلک نباشه پس میشه بگید از همسرم گرفتم. ( عجب جمله بندیی شد ). بازم هرجور خودتون صلاح میدونید. ولی من تا حالا تو CIC چیزی در این خصوص ندیدم
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    سلام بچه ها، یه خبر خوب
    من از 25 ژانویه تاکنون این پراسس هستم ، همین الان زنگ زدم به وکیلم تو کانادا و در مورد وضعیتم سوال کردم که وکیلم گفت طبق لیستی که در دست من هست و اسم شما هم تو اون هست مدیکال شما تا یکی دو هفته دیگه میاد. از وکیلم پرسیدم جریان این لیست چیه ؟ در جواب گفت افرادی که قبلا برای انها شکایت کرده بودیم ،امروز از اداره مهاجرت لیستی برای ما امده که تکلیف این افراد مشخص شده . بعضی ها هنوز پندینگ هستند و بعضی ها هم ریجکت شدند و من جزء افرادی بودم که جلوی اسم من قبولی کامل زده و بزودی مدیکال و ابدیت سوء پیشینه برام میاد.
    خیلی مبارک باشه خوش حالمون کردین.پس اینطوری که معلومه واقعا تا جون تکلیف همه مشخص میشه به امید خدا.امیدوارم دیگه ریجکتی نداشته باشیم
    لطفا اگه میشه مشخصات پروندتون و بگین

در نامه آفیسر صراحتا نوشته بانک . در مورد موسسات مالی و اعتباری چیزی ننوشته. چه کنیم با این مشکل جدید ؟
    ضمنا موسسه مالی و اعتباری مهر تحریم هم شده...

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

سلام بچه ها، یه خبر خوب
    من از 25 ژانویه تاکنون این پراسس هستم ، همین الان زنگ زدم به وکیلم تو کانادا و در مورد وضعیتم سوال کردم که وکیلم گفت طبق لیستی که در دست من هست و اسم شما هم تو اون هست مدیکال شما تا یکی دو هفته دیگه میاد. از وکیلم پرسیدم جریان این لیست چیه ؟ در جواب گفت افرادی که قبلا برای انها شکایت کرده بودیم ،امروز از اداره مهاجرت لیستی برای ما امده که تکلیف این افراد مشخص شده . بعضی ها هنوز پندینگ هستند و بعضی ها هم ریجکت شدند و من جزء افرادی بودم که جلوی اسم من قبولی کامل زده و بزودی مدیکال و ابدیت سوء پیشینه برام میاد.
    سلام
    شما وکیلتون کیه ؟ جالبه که یه همچین لیستی دارن و اینقدر صریح تاریخ میدن. منتظر خبر مدیکالتون هستیم
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Junior Member

وکیلم جوری با من صحبت کرد که خودش انگار 1000% مطمئن بود. البته من پول شکایتو دادم ولی برام مهم نیست که اونا واقعا شکایت کردن یا نه. شاید هم واقعا برام مدیکال اومده و بخاطر اینکه پول شکایتو پس ندند انطوری حرف زدند. و با اطمینان کامل گفت مدیکالتون عن قریب میاد و اماده باشین و بجز سوء پیشینه هیچ چیز دیگه از شما نمیخوان.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

آقا وحید درست میگن منظور درآمد خانواده است چه زن چه مرد من میشناسم کسایی که تو همین فروم پرینت حساب هر دو نفر رو ارسال کردن و مبلغ در حساب اونها مجموعا به 13000 دلار میرسید.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babakbit نمایش پست ها
    سلام
    شما وکیلتون کیه ؟ جالبه که یه همچین لیستی دارن و اینقدر صریح تاریخ میدن. منتظر خبر مدیکالتون هستیم
    شرمنده که اجازه ندارم اشمشونو بگم. ولی یه خانم ایرانی تو کاناداست که معروف هم هست. خیلی ها مشناسنش.

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

وکیلم جوری با من صحبت کرد که خودش انگار 1000% مطمئن بود. البته من پول شکایتو دادم ولی برام مهم نیست که اونا واقعا شکایت کردن یا نه. شاید هم واقعا برام مدیکال اومده و بخاطر اینکه پول شکایتو پس ندند انطوری حرف زدند. و با اطمینان کامل گفت مدیکالتون عن قریب میاد و اماده باشین و بجز سوء پیشینه هیچ چیز دیگه از شما نمیخوان.
    احتمالا مدیکالتون اومده چون اینکه یک لیست براشون بفرستن و توی اون لیست قید کنن چه چیزهایی هم برای اپدیت میخوان یه کم غیر منطقیه.نهایتش اینه که در جواب شکایتشون بگن تا کی تعیین تکلیف میشین.البته این نظر منه شایدم اشتباه باشه

سلام بچه ها، یه خبر خوب
    نمی خوام ضد حال بزنم، ولی همه همکارهام و دوستام که اقدام کردند، هر وقت زنگ می زنن وکیلشون می گن هفته گذشته چند تا مدیکال داشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می پرسن برای 38 تاییها!!!!! و اونها هم با اطمینان صد در صد می گن آره!!! این داستان سه چهار ماهه که ادامه داشته!
    خلاصه من خیلی به حرفهای خیلیهاشون اعتقاد ندارم (یک زنگ بزنید دفتر وکلا با یکی از کارشناساشون صحبت کنید بپرسید کیپس بپرسید این پراسس واقعی، بپرسید ... اصلا ببینین چیزی می دونن!!!
    .
    واقعا توی ذهن من جا نمی گیره که قبل از تشکیل دادگاه بیان لیست بدن به وکیل و بگن این لیست ترتیب صدور مدیکاله موکلین!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم لیست بعدی زو برای پاس ریکوئست آماده کنن، بعد هم ....

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)