صفحه 2323 از 5471 نخستنخست ... 13231823222322732313231423152316231723182319232023212322232323242325232623272328232923302331233223332373242328233323 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,221 تا 23,230 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

بچه ها مدیکالی که اومده کاملا واقعیه....من این دوستو از نزدیک میشناسم خیالتون راحت باشه....
    دیگه اینکه یه خانوم معروف تو تورنتو وکیله....که وکیل من هم هست....در مورد شکایت باید بگم اصلا ایشون اعتقادی به شکایت نداشتن....که حالا بخوان از این لیستها بدن......هیچوقت هم جلو جلو چیزی نمیگن....از پولشونم به این راحتی نمیگذرن.....تا کاملا مطمئن نشن هم چیزی نمیگن....این دو تا دوستمون که مدیکالشون اومده هر دو 12 دسامبر پروندشون رفته ورشو....شاید وکیلتون به خاطر همین یه پیش بینی کرده...ممکنه و آرزو میکنم مدیکالتون بیاد...ولی من شک دارم به اعتراض و شکایت ربط داشته باشه...وگرنه این دو دوست مدیکال گرفته هم باید جزو شکایتی ها می بودن که یکیشونو میدونم که نیست....
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 1111 - ارسال مدارک به سیدنی 18 دسامبر 2009 - فایل نامبر اول 12 فوریه 2010- ارسال مدارک به دمشق 16 جون 2010- فایل نامبر دوم 29 جون 2010------ارسال به ورشو 14 December- این پراسس 22 مارچ----- مدیکال....میاد ایشالله !

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    احتمالا" همين خانم هستند. چون كد ايشون هم 4131 بود
    مبارک باشه. امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و سرعتش هم زیاد بشه!
    کسی این خانم رو میشناسه و مشخصات پرونده اش رو می دونه؟
    نکته قابل توجه اینه که همه این دوستان که مدیکال گرفتن قبلش ازشون آپدیت خواستن!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط moby نمایش پست ها
    بچه ها مدیکالی که اومده کاملا واقعیه....من این دوستو از نزدیک میشناسم خیالتون راحت باشه....
    دیگه اینکه یه خانوم معروف تو تورنتو وکیله....که وکیل من هم هست....در مورد شکایت باید بگم اصلا ایشون اعتقادی به شکایت نداشتن....که حالا بخوان از این لیستها بدن......هیچوقت هم جلو جلو چیزی نمیگن....از پولشونم به این راحتی نمیگذرن.....تا کاملا مطمئن نشن هم چیزی نمیگن....این دو تا دوستمون که مدیکالشون اومده هر دو 12 دسامبر پروندشون رفته ورشو....شاید وکیلتون به خاطر همین یه پیش بینی کرده...ممکنه و آرزو میکنم مدیکالتون بیاد...ولی من شک دارم به اعتراض و شکایت ربط داشته باشه...وگرنه این دو دوست مدیکال گرفته هم باید جزو شکایتی ها می بودن که یکیشونو میدونم که نیست....
    باخه دلیلی نداره که وکیلم بخواد دروغ بگوید.میتونست راحت مثل دفعات قبل بگوید هنوز خبری نیست و منتظر باشیدو ولی بازم میگم که با اطمینان کامل بهم گفت

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط moby نمایش پست ها
    موبی جان بد نیست شما هم الان به وکیلتون زنگ بزنید و نتیجه را اعلام کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    فایل نامبر اول : سپتامبر 2009
    " " " دوم : ژانویه 2010
    ارسال به ورشو :12 دسامیر 2011
    این پراسس : 25 ژانویه
    ایلتس :7.5
    فامیل درجه 1 : 5 امتیاز
    کل امتیاز:74
    رشته :لیسانس حسایداری
    رشته همسرم : لیسانس کامپیوتر
    10 سال سابقه کار مرتبط با بیمه
    نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    اخه دفعات قبل که به وکیلم زنگ میزدم میگفت منتطر باشید و هنوز خبری نیست ولی امشب با اطمینان کامل بهم گفت که منتظر مدیکال باشم
    با توجه به تاریخ اقدام کردنتون می گم نکنه واقعا مدیکالتون اومده، و وکیلتون نخواسته شوکتون کنه و خواسته با ذکر وجود لیست یواش یواش بگه!!؟؟
    .
    البته با توجه به چند مدیکالی که داشتیم و تاریخهاتون، دور از انتظار نمی یاد که طی همین ماه هم مدیکالتون بیاد.

Junior Member

شاید هم اینطور باشه ، ولی با اطمینان کامل گفت منتظر مدیکال در این یکی 2 هفته باش و برو عدم سوء پیشینه را هم بگیر و اماده کن

2 تا مديکال واقغاً عاليه،پس معلومه ورشو واقعاً شروع کرده به مديکال دادن،اميدوارم هر چه زودتر همه بچه های همين فروم هم به مديکال برسيم تا ديگه خيالمون راحت باشه
    ولی چيزی که هست اينطوری که معلومه از اين دو تا دوستمون که براشون مديکال اومده از جفتشون آپديت گرفته بودن ،که البته يکيشون تا جايی که من ميدونم ازش آيلتس خواسته بودن که بعد هم گفتن نياز نيست و اشتباه شده پس تکليف ماها که هنوز آپديت نخواستن چی ميشه؟!!

در مورد اين دوستمون هم که ميگن برای وکيلشون يک ليست اومده که ايشون هم شامل هستن و گفتن که منتظر مديکال باش ،من فکر کنم ليست ردی ها و قبولی ها اومده براشون که چندان چيز عجيبی نميتونه باشه ولی اينکه مثلاً توی اين برگه حرفی از مديکال زده باشن يک مقداری غير معقوله!چون اداره مهاجرت هيچ وقت همچين کاری نميکنه که بخواد بگه برای اين افراد ليست مديکال صادر خواهد شد
    اما احتمالاً اين افراد قبول شده ها هستند که منتظر مديکالند مثل همه ماها که اين پراسس شديم که وکيلشون چون ذوق زده بوده احتمالاً گفته 1-2 هفته ديگه مديکال مياد که البته همچين هم دور از انتظار نيست!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    2 تا مديکال واقغاً عاليه،پس معلومه ورشو واقعاً شروع کرده به مديکال دادن،اميدوارم هر چه زودتر همه بچه های همين فروم هم به مديکال برسيم تا ديگه خيالمون راحت باشه
    ولی چيزی که هست اينطوری که معلومه از اين دو تا دوستمون که براشون مديکال اومده از جفتشون آپديت گرفته بودن ،که البته يکيشون تا جايی که من ميدونم ازش آيلتس خواسته بودن که بعد هم گفتن نياز نيست و اشتباه شده پس تکليف ماها که هنوز آپديت نخواستن چی ميشه؟!!
    به نظر من اگه تا 2 ماه ازتون ابدیت نخواستند پروندتون تکمیل بوده و هنگام مدیکال شاید تمکن مالی و سوء پیشنه را ازتون بخواهند

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    نمی خوام ضد حال بزنم، ولی همه همکارهام و دوستام که اقدام کردند، هر وقت زنگ می زنن وکیلشون می گن هفته گذشته چند تا مدیکال داشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می پرسن برای 38 تاییها!!!!! و اونها هم با اطمینان صد در صد می گن آره!!! این داستان سه چهار ماهه که ادامه داشته!
    خلاصه من خیلی به حرفهای خیلیهاشون اعتقاد ندارم (یک زنگ بزنید دفتر وکلا با یکی از کارشناساشون صحبت کنید بپرسید کیپس بپرسید این پراسس واقعی، بپرسید ... اصلا ببینین چیزی می دونن!!!
    .
    واقعا توی ذهن من جا نمی گیره که قبل از تشکیل دادگاه بیان لیست بدن به وکیل و بگن این لیست ترتیب صدور مدیکاله موکلین!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم لیست بعدی زو برای پاس ریکوئست آماده کنن، بعد هم ....
    دقيقا همينطوه كه شما مي گيد موافقم. احتمالا و كل ايشون يا كيپس گرفته و يااز ساير پرونده هايي زيد دستش هست اين نتيجه رو گرفته وگرنه هيچ ربطي به اون جريان شكايت البته به نظر من نداره. حالا كم كم ميكال هاكه بياد مشخص ميشه كه آيا همه شكايت كردند؟!!!!!!!!!!!
    ايشون فقط به خاطر اينكه به ايشون آرامش بده كه پولي رو براي شكايت پرداخت كرده اين حرفها رو بهتون مي زنه كه احيانا فكر نكنند پولشون رفته
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)