صفحه 2324 از 5471 نخستنخست ... 13241824222422742314231523162317231823192320232123222323232423252326232723282329233023312332233323342374242428243324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,231 تا 23,240 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Agriculture Engineering

با عرض سلام و تبریک خدمت دوستان

فکر کنم این لیست واقعیت داره چون و وکیل من از دیروز شروع کرده به ارسال نامه های ردی و قبولی افراد. به بقیه بچه ها هم یا نامه ردی زده که البته درست بوده چون کمبود نمره رو نتونستن جبران کنن و یا نامه زده که هر چه زودتر آپدیت سوءپیشینه و مالی رو بدن. برای من هم نامه ارسال آپدیت اومده چون هنوز س پ نیومده (از دست این +10) من هم کمی نگران شدم و می خوام پیگیری کنم راستی قابل ذکر که من د.م شدم و هنوز وضعیتم تغییر نکرده و در جواب نامه از من آپدیت خواسته بودن. الان هم که دوباره نامه آپدیت خواستن. بیچاره بقیه دوستام خیلی حالشون بد.

البته من شکایت نکردم
    ویرایش توسط faraz_fahimi : April 19th, 2012 در ساعت 08:15 AM

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    در مورد اين دوستمون هم که ميگن برای وکيلشون يک ليست اومده که ايشون هم شامل هستن و گفتن که منتظر مديکال باش ،من فکر کنم ليست ردی ها و قبولی ها اومده براشون که چندان چيز عجيبی نميتونه باشه ولی اينکه مثلاً توی اين برگه حرفی از مديکال زده باشن يک مقداری غير معقوله!چون اداره مهاجرت هيچ وقت همچين کاری نميکنه که بخواد بگه برای اين افراد ليست مديکال صادر خواهد شد
    اما احتمالاً اين افراد قبول شده ها هستند که منتظر مديکالند مثل همه ماها که اين پراسس شديم که وکيلشون چون ذوق زده بوده احتمالاً گفته 1-2 هفته ديگه مديکال مياد که البته همچين هم دور از انتظار نيست!
    با سلام
    راجع به وکیلها کاملا درست میگین..........اداره مهاجرت اصلا هیچ فرقی بین کسی که وکیل داره وکسی که وکیل نداره نمیگذاره....احتمالا وکیل ایشون همونطور که شما میگین از روی ذوق و بیشتر به خاطر اینکه ایشون رو مطمئن کنن که بزودی مدیکالشون میاد چنین گفتن..حتی به وکیلها لیست قبولی و ردی نمیدهند وگرنه من هر چند وقت یکبار دارم زنگ میزنم به دفتر وکیلم خبری ندارن و اصلا نگفتن که من قبول شدم یا رد شدم...........حتی قبل از عید هم احتیاطا به من گفتن سوء پیشینه بده نه مطمئن بودن نه چیزی صرفا از روی احتیاط که البته به نظر من زود بود گفتنش!

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

به به چه خبرای خوبی
    اما باز این پرینت 6 ماهه چیه خواستن بعد از 2.5 3 سال؟
    یعنی واقعا انتظار دارن طرف پول بی زبونو برای این کار نگه داشته باشه؟
    من که به نوبه خودم پولو تمام و کمال برداشتم چند وقت پبش و زدم به بدن الان هم گلاب به روتون 3000 تومن پول توی حسابمونه، خدا به خیر کنه...
    هر چند توی caips من حرفی از funds نزده ....
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    به به چه خبرای خوبی
    اما باز این پرینت 6 ماهه چیه خواستن بعد از 2.5 3 سال؟
    یعنی واقعا انتظار دارن طرف پول بی زبونو برای این کار نگه داشته باشه؟
    من که به نوبه خودم پولو تمام و کمال برداشتم چند وقت پبش و زدم به بدن الان هم گلاب به روتون 3000 تومن پول توی حسابمونه، خدا به خیر کنه...
    هر چند توی caips من حرفی از funds نزده ....
    آرام جان پرينت مالی چيزيه که ممکنه از همه بخوان و بهترش اينه که حساب در گردش باشه تا بعداً دوباره بهونه الکی دستشون نديم ،1-2 هفته يکبار يه پولی بريز توشو بردار تا اگه پرينت خواستن فقط ببينن که حساب در گردش بوده البته يکخورده بيشتر از 3000 تومن هم بود اشکال نداره!!

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

هورررررررررررررررا مدیکال....
    بهتون بگم وفتی رفتم به این لینک http://shokoofe.blogfa.com/post-87.aspx دیدم که تمام تاریخ هاشو 100% با من یکیه جز آپدیت سکته کردم از هیجان..این اولین 5 دقیقه ای هست که حس می کنم دیگه این انتظار لعنتی داره تموم میشه....

تاریخ ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۰۹
    تاریخ فایل نامبر اول: ژانویه ۲۰۱۰
    تاریخ ارسال مدارک: می ۲۰۱۰
    تاریخ فایل نامبر دوم: می ۲۰۱۰
    تاریخ انتقال پرونده به ورشو: ۱۲ دسامبر ۲۰۱۱
    تاریخ درخواست آپدیت: ۸ ژانویه ۲۰۱۲----------------تاریخ درخواست آپدیت از ما: 23 فوریه ۲۰۱۲

تاریخ دریافت مدیکال: ۱۶ آپریل ۲۰۱۲---------------- این هفته می آید.
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

این لینک رو ببینین:
    http://www.canadavisa.com/canada-imm....html#lastPost

دو کاربر یکیشون 1 اپریل دسیژن مید شد و دیروز نامه ریفیوزالش اومد و دومیش هنوز این پراسس بدون تاریخه ولی این نامه رو دریافت کرده!

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط moby نمایش پست ها
    بچه ها مدیکالی که اومده کاملا واقعیه....من این دوستو از نزدیک میشناسم خیالتون راحت باشه....
    دیگه اینکه یه خانوم معروف تو تورنتو وکیله....که وکیل من هم هست....در مورد شکایت باید بگم اصلا ایشون اعتقادی به شکایت نداشتن....که حالا بخوان از این لیستها بدن......هیچوقت هم جلو جلو چیزی نمیگن....از پولشونم به این راحتی نمیگذرن.....تا کاملا مطمئن نشن هم چیزی نمیگن....این دو تا دوستمون که مدیکالشون اومده هر دو 12 دسامبر پروندشون رفته ورشو....شاید وکیلتون به خاطر همین یه پیش بینی کرده...ممکنه و آرزو میکنم مدیکالتون بیاد...ولی من شک دارم به اعتراض و شکایت ربط داشته باشه...وگرنه این دو دوست مدیکال گرفته هم باید جزو شکایتی ها می بودن که یکیشونو میدونم که نیست....
    وکیل من که آوانگارد شکایتها بود گفت که همچین چیزی نیومده

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

با این مدیکالها خوشبختانه تحلیل الویت دادن کد شغلی منتفی میشه. فقط اگه Alireza8346 لطف کنن نمره آیلتس دوستشون که مدیکال براش اومده رو برامون بگن شاید تحلیل نمره آیلتس بالا هم منتفی بشه و بشه یه نفس راحت کشید.

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

دوستان عزیز امروز کسی تغییر وضعیت داشته ؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط alir52 نمایش پست ها
    با عرض سلام و تبریک خدمت دوستان

فکر کنم این لیست واقعیت داره چون و وکیل من از دیروز شروع کرده به ارسال نامه های ردی و قبولی افراد. به بقیه بچه ها هم یا نامه ردی زده که البته درست بوده چون کمبود نمره رو نتونستن جبران کنن و یا نامه زده که هر چه زودتر آپدیت سوءپیشینه و مالی رو بدن. برای من هم نامه ارسال آپدیت اومده چون هنوز س پ نیومده (از دست این +10) من هم کمی نگران شدم و می خوام پیگیری کنم راستی قابل ذکر که من د.م شدم و هنوز وضعیتم تغییر نکرده و در جواب نامه از من آپدیت خواسته بودن. الان هم که دوباره نامه آپدیت خواستن. بیچاره بقیه دوستام خیلی حالشون بد.
    لازمه اطلاع از وضعيت ردي يا قبولي که داشتن اين ليست نيست.ممکنه وکيلتون براي تعدادي از کلاينتهاش از ورشو ايميل دريافت کرده که به هر دليلي امتياز نياوردن و رد شدن.و شما خودتون که نامه آپديت گرفتين.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)