صفحه 87 از 627 نخستنخست ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187587 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

سلام دوستان
    من یه دو تا سوال داشتم. ممنون اگه جواب بدین
    من خواستم از بانک پارسیان BS بگیرم، گفت گواهی تمکن مالی یعنی اینکه فقط توش موجودی رو بزنیم. گفتم گردش هم میخوام که گفت صورتحساب بهت میدیم. اینجا کسی هست از پارسیان BS گرفته باشه؟ تو BS پارسیان چیا رو دقیق میزنه؟ من میخوام اکه بشه صورتحساب نگیرم بجاش یه برگه ای بده که گردش بستانکار و بدهکار داشته باشه.
    بعد من ساپورترم پول هاش رو تو بورس سرمایه گذاری کرده. پول نقدش کمه. میشه یه گواهی از دارایی هاش تو بورس رو به سفارت ارائه داد؟
    ممنون

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nasr نمایش پست ها
    سلام
    من امروز از بانک رفاه BS ساپورتر گرفتم ولی تاریخ افتتاح حساب رو نزده و فقط بدهکار بستانکار و بالانس رو زده. گردش نداره و انگلیسی نمیده.
    حالا چه کار کنم دوباره BS بگیررم با تاریخ افتتاح حساب؟
    باید گردش رو فارسی بگیرم و ترجمه کنم، توی گردش تاریخ افتتاح حساب رو میزنه یا نه؟
    خیلی ممنون
    سلام دوست عزيز. من هم از بانك رفاه گرفتم. انگليسي ميده و 5000 هم بابتش از من گرفتن. مي فرستن اداره بين المللشون در تهران صادر مي كنن و دوباره ميفرستن بانك خودتون. اگه خواستيد مي تونيد بهشون بگين كه اينكارو براتون انجام بدن . در مورد تاريخ افتتاح حساب: متاسفانه در همين BS انگليسي كه به من دادند تاريخ افتتاح حساب رو نزده و ظاهرا نميشه كاريش كرد (من به همبن اكتفا كرده ام). اما در گزارش فارسي، چرا! من چند ماه پيش يه BS فارسي ازشون گرفتم كه اونو خود شعبه صادر مي كنه. اون هم تاريخ افتتاح حساب نزده بود اما وقتي بهشون گفتم تاريخ افتتاح حساب رو هم ميخام، خيلي راحت اون بند رو هم اضافه كردند. موفق باشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز. من هم از بانك رفاه گرفتم. انگليسي ميده و 5000 هم بابتش از من گرفتن. مي فرستن اداره بين المللشون در تهران صادر مي كنن و دوباره ميفرستن بانك خودتون. اگه خواستيد مي تونيد بهشون بگين كه اينكارو براتون انجام بدن . در مورد تاريخ افتتاح حساب: متاسفانه در همين BS انگليسي كه به من دادند تاريخ افتتاح حساب رو نزده و ظاهرا نميشه كاريش كرد (من به همبن اكتفا كرده ام). اما در گزارش فارسي، چرا! من چند ماه پيش يه BS فارسي ازشون گرفتم كه اونو خود شعبه صادر مي كنه. اون هم تاريخ افتتاح حساب نزده بود اما وقتي بهشون گفتم تاريخ افتتاح حساب رو هم ميخام، خيلي راحت اون بند رو هم اضافه كردند. موفق باشيد
    ممنون از راهنماییتون
    ریز گردش حساب رو چه کار کردید؟ چون گفتند انگلیسی نمی دند و باید فارسی بگیرید و بعد ترجمه کنید.

Junior Member

یک سوال دیگه

برای ساپورتر اگر فقط جواز مطب رو بدیم کافیه؟

ممنون

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

ممنون از راهنماییتون
    ریز گردش حساب رو چه کار کردید؟ چون گفتند انگلیسی نمی دند و باید فارسی بگیرید و بعد ترجمه کنید.
    موجودی رو که بانک به انگلیسی میده و برای ریزگردش همون حساب که به فارسی میدن ببر دارالترجمه یه ترجمه رسمی بگیر.

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

ممنون از راهنماییتون
    خواهش مي كنم دوست عزيز.سفارت ريز گردش حساب رو نميخاد (خوشبختانه! ). بدهكار، بستانكار، گردش حساب، موجودي فعلي، و تاريخ افتتاح حساب (كه بحثش شد) رو ميخاد.

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_raper نمایش پست ها
    سلام میخواستم از دوستانی که Bs تهیه کردن بپرسم که Bs با میانگین تراکنش بالاست یا یه تاریخی یه میلغ گنده ریختن تو حسابو bs گرفتن؟ چون من نمیتونم یه bs با میانگین بالا جور کنم
    ممنون
    سلام. خوشبختانه ريز گردش حساب رو نميخاد. پس ميشه يك روز پول ريخت و BS گرفت. فقط بايد توجه كرد كه ميزان واريزي معقول باشه و با نوع كاري كه شما يا ساپورترتون به عنوان محل كسب درآمد معرفي كرده بخونه كه اگه نخونه مي نويسن ما نفهميديم منبع اين پول زياد از كجا بوده (از كجا آورده ايد!؟ )

Junior Member

بچه ها من از اونجایی که گردش حساب خودم خوب نیست می خوام از خودم حساب ندم و به جاش دو تا اسپانسر معرفی کنم. به نظرتون سفارت ایرادی می گیره؟ کسی هست که بیشتر از یه اسپانسر معرفی کرده باشه؟

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سلام
    من پدر و مادرم معرفی میکنم. همچنین لازم نیست گردش حساب بدید بنابراین سعی کنید حتما خودتون BS با اطلاعات تاریخ افتتحاح حساب (ترجیحا قدیمی) + مانده حساب ارائه کنید.
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina1989 نمایش پست ها
    بچه ها من از اونجایی که گردش حساب خودم خوب نیست می خوام از خودم حساب ندم و به جاش دو تا اسپانسر معرفی کنم. به نظرتون سفارت ایرادی می گیره؟ کسی هست که بیشتر از یه اسپانسر معرفی کرده باشه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    سلام
    من پدر و مادرم معرفی میکنم. همچنین لازم نیست گردش حساب بدید بنابراین سعی کنید حتما خودتون BS با اطلاعات تاریخ افتتحاح حساب (ترجیحا قدیمی) + مانده حساب ارائه کنید.
    موفق باشید.
    مرسی. راستش من می خوام یه نفر از خونواده( مادرم) و یه نفر هم از اقوام که هم شرایط مالی خوبی داره و هم سیتیزن کاناداست معرفی کنم. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ حساب خودم فعلا 6-5 ملیون بیشتر توش نیست. فکر نکنم دادنش فایده داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)