صفحه 139 از 246 نخستنخست ... 3989129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149189239 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,381 تا 1,390 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsary نمایش پست ها
    شما ریسرچ نداشتید برای پایان نامه فوق لیسانستون؟چرا آخه دوباره ریسرچ بهتون دادن؟ بعد من این هزینه هایی که میگم بهم گفته برای نیوزیلنده. برای استرالیا نیست. شما واسه استرالیا اپلای کردی؟
    ممنون میشم افرت رو برام بفرستی.
    بله منظور من هم استرالیا هست. نیوزلند هم باید ببینی کدام دانشگاه هست و در کدام شهر هستید من فکر کنم با دلار 1000 تومان همان 20 میلیون کافی بود نه الن.
    من ریسرچ بودم ولی سیدنی گفت باید 1 سال بخونم. در حالی که 4 تا دانشگاه دیگر آفر دکترا داد.اصلا خودم نفهمیدم چراااا.... ولی انصافا سیدنی بالاترین انتخابم بود. که اونم مهم نبود ولی الان با خبر شدم که فاند هم بهم ندادن سیدنی . بر اساس صحبت های یکی از دوستان از 152 نفر تنها 40 نفر بورس گرفتن.
    شما ایملت را پیام خصوصی بزار براتون بفرستم.
    ویرایش توسط peiman_mr : April 14th, 2012 در ساعت 07:29 PM

Senior Member

شما ریسرچ نداشتید برای پایان نامه فوق لیسانستون؟چرا آخه دوباره ریسرچ بهتون دادن؟ بعد من این هزینه هایی که میگم بهم گفته برای نیوزیلنده. برای استرالیا نیست. شما واسه استرالیا اپلای کردی؟
    ممنون میشم افرت رو برام بفرستی.
    ارزونترین دانشگاه نیوزیلند سالی حداقل 20 هزار دلار نیوزیلند هزینه داره که با دلار دولتی هم حساب کنید 20 میلیون بیشتر میشه

Junior Member

بچه ها میشه خواهش کنم یه نفر من رو راهنمایی کنه که باید برای دریافت پذیرش دکترا از نیوزیلند دقیق برای استادا توی نامه چی بنویسم . آیا همون ابتدا در نامه باید پروپوزال هم ارائه بدم؟
    ضمن اینه چطور استادا رو پیدا کنم؟ و اینکه ایا زمان خاصی واسه نامه زدن وجود داره؟

بچه ها میشه خواهش کنم یه نفر من رو راهنمایی کنه که باید برای دریافت پذیرش دکترا از نیوزیلند دقیق برای استادا توی نامه چی بنویسم . آیا همون ابتدا در نامه باید پروپوزال هم ارائه بدم؟
    ضمن اینه چطور استادا رو پیدا کنم؟ و اینکه ایا زمان خاصی واسه نامه زدن وجود داره؟
    در اصل برای دکترا تاریخ دقیقی ذکر نکردند برای اپلای ولی اگر برای بورس بخوای در وب سایت دانشگاه ها بر اساس نوع بورس تاریخ ددلاین هست.
    نمونه نامه ها در همین فروم هست میتونی از آنها استفاده کرده و1 نامه با ادبیات عالی تهیه کنی. من برای پیدا کردن استاد ابتدا ایمیلی میزدم که من 1-2 تا از مقالات شما را خواندم و شما در این رشته ای که من میخواهم اپلای کنم واقعا حرفه ای هستید و در انتهای ایمیل ازش میخواستم اجازه بده براش پروپوزال و رزومه بفرستم . و بستگی به استاد از 2 ساعت(دانشگاه سیدنی) تا حتی 2 ماه (دانشگاه ملبورن) طول میکشید استاده بگه بفرست بعد من میفرستادم .
    البته شما میتونی در همون مرحله اول بفرستی ولی من با این کار میخواستم ببینم اصلا استادا جواب میدن یا نه.
    شما بر اساس رشته و پروپوزالت برو فکالتی های مختلف استادای مختلف را حتمی پیدا میکنی همراه اطلاعات مربوط به آنها.
    امیدوارم این اطالاعات مفید بوده باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط peiman_mr نمایش پست ها
    در اصل برای دکترا تاریخ دقیقی ذکر نکردند برای اپلای ولی اگر برای بورس بخوای در وب سایت دانشگاه ها بر اساس نوع بورس تاریخ ددلاین هست.
    نمونه نامه ها در همین فروم هست میتونی از آنها استفاده کرده و1 نامه با ادبیات عالی تهیه کنی. من برای پیدا کردن استاد ابتدا ایمیلی میزدم که من 1-2 تا از مقالات شما را خواندم و شما در این رشته ای که من میخواهم اپلای کنم واقعا حرفه ای هستید و در انتهای ایمیل ازش میخواستم اجازه بده براش پروپوزال و رزومه بفرستم . و بستگی به استاد از 2 ساعت(دانشگاه سیدنی) تا حتی 2 ماه (دانشگاه ملبورن) طول میکشید استاده بگه بفرست بعد من میفرستادم .
    البته شما میتونی در همون مرحله اول بفرستی ولی من با این کار میخواستم ببینم اصلا استادا جواب میدن یا نه.
    شما بر اساس رشته و پروپوزالت برو فکالتی های مختلف استادای مختلف را حتمی پیدا میکنی همراه اطلاعات مربوط به آنها.
    امیدوارم این اطالاعات مفید بوده باشه.
    منم با پیمان موافقم.
    منم دقیقا همینطور پذیرش گرفتم.

Senior Member nima_AA آواتار ها

به دلیل مشکل در اکانت کاربر mehrdad368 سوال ایشون توسط اینجانب مطرح میشود

نقل قول از mehrdad368 :

من میخوام بدونم واسه حساب بانکی کدوم یکی از اینا بهتره :
    1 ) یک حساب به نام خودم( که البته این رو باید جدید باز کنم و گردش مالیش کم خواهد بود)
    2 ) یک حساب به نام پدرم
    3 ) و آیا امکانش هست یک حساب مشترک بین من و پدرم رو بفرستم که گردش مالیش خیلی زیاده
    ================
    در صورت پیشنهادات خاص خارج از عنوان تاپیک , این اطلاعات را برای کاربر مذکور پیام خصوصی کنید
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

مورد 3 امکان پذیر هست و می توان از بانک خواست که نامه گردش حساب و گواهی موجودی را فقط به نام شما صادر کند بدون ذکر نام پدر.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima_AA نمایش پست ها
    به دلیل مشکل در اکانت کاربر mehrdad368 سوال ایشون توسط اینجانب مطرح میشود

نقل قول از mehrdad368 :

من میخوام بدونم واسه حساب بانکی کدوم یکی از اینا بهتره :
    1 ) یک حساب به نام خودم( که البته این رو باید جدید باز کنم و گردش مالیش کم خواهد بود)
    2 ) یک حساب به نام پدرم
    3 ) و آیا امکانش هست یک حساب مشترک بین من و پدرم رو بفرستم که گردش مالیش خیلی زیاده
    ================
    در صورت پیشنهادات خاص خارج از عنوان تاپیک , این اطلاعات را برای کاربر مذکور پیام خصوصی کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط Raahnamaaee نمایش پست ها
    مورد 3 امکان پذیر هست و می توان از بانک خواست که نامه گردش حساب و گواهی موجودی را فقط به نام شما صادر کند بدون ذکر نام پدر.
    من شنیدم که هر 3 مورد خوبه. مهم اینه که شما یه bank statement نشون بدی...

Junior Member

با سلام خدمت همه ی دوستان بالاخره بعد از 2-3 روز همه ی پست هارو خوندم دقیقا 1430 تا. خیلی جالب و مفید بود ی جورایی با بچه هایی که تو این 2 سال اپلای کردن پذیرش و ویزا گرفتن انتظار کشیدم، حرص خوردم و خوشحال شدم. اما گویا جدیدا یکمی از رونق داره میوفته اینجا. پس از همه ی بچه های جدید می خوام که دوباره به اینجا رونق بدن. البته چند نفر از قدیمی ها رو که الان به سلامتی رفتن اونور هم گه گاهی یه سر به اینجا میزنن.من واسه دکترا تو Auckland Business School اپلای کردم یکی از استادا که به من می خورد میل زدم گفت اپلای کن بعد از ی هفته مدارک خواستن که فرستادم 2 روز بعد پروپوزال خواستن درجا فرستادم 4-5 روز بعد ایمیل زدن که چون رشتم غیر مرتبطه این دپارتمان نمیتونم برم اما گفتن که با توجه به پروپوزالم ی دپارتمان دیگه موافقت کرده(ISOM) و اون استاد می تونه به عنوان راهنمای دوم باشه و باید ی استاد از اینجا راهنمای اصلی بشه بعلاوه 2 تا درس باید پیش بگذرونم (تغییر رشته) و نمره ی زبانم هم باید ارایه بدم. از دوستانی که رفتن اونجا یا بورس گرفتن می خواستم بدونم اینکه ی جورایی پذیرش مشروط بهم میدن می تونم واسه بورسش اقدام کنم؟ شانسی دارم. (معدل لیسانس 17.27- فوق 16.96 - 10 تا مقاله کنفرانس خارجی و داخلی - 5-6 تام ژورنال سابمیت کردم که هنوز جوابی ندادن بعد 4-5 ماه در دست داوری یا ریویژن)
    و اینکه نمره زبان توی بورس خیلی موثره؟ ی بار امتحان دادم 6 شدم ی 2 ماه دیگه میخوام دوباره امتحان بدم واسه 6.5 یا 7.
    به نظر شما پدیرش اومد واسه بورس اقدام کنم یا بعد اینکه نمره زبانو گرفتم؟ (با این گرونی دلار دیگه نمیشه بدون بورس رفت)
    ویرایش توسط bobsmith : April 19th, 2012 در ساعت 03:25 AM

Junior Member

ی سوال جدید:
    توی اعضاء دپارتمان دیدم چند نفر تحت عنوان PhD Candidate اسامی شون بود 2 تا ایرانی ک یکیشون فکر میکنم از بچه های این فرم باشه (چون اسمشون یکی بود حدس زدم، اگه اینجا اومدم ک خواهشن یکم اطلاعات بهم بدن) و بعضی ها هم PhD Student. برام جالب بود که چه وقتی تبدیل به Student میشن؟ آیا اونایی که پذیرش مشروط میرن Candidate هستن و بعد تغییر می کنه یا در هر صورت بعد از یک زمان خاص این تغییر صورت می گیره؟ بچه هایی که رفتین و گاهی سر میزنین لطفا توضیح بدین. آقای خسروی با معرفت (خداییش انسان شریفی باید باشن ایشون) خانم پرستو و سایرین لطفا دست ماها که اول راهیم رو هم بگیرید. ممنون
    ویرایش توسط bobsmith : April 19th, 2012 در ساعت 03:28 AM