کسی میدونه که آیا فقط پذیرش های Quebec میره به سکیوریتی چک یا کلا همه پذیرش ها (Quebec & Federal) باید این پروسه رو بگذرونن؟؟
من واسه Fall 2012 اقدام کردم و 16 April مدارکم رو با DHL فرستادم. آیا کسایی که واسه fall اقدام کردن هم باید همون فایل List of Visa Applicants-Canadian Embassy in Tehran--May 2012 [17] رو پر کنن یا فایل excel دیگهای واسه Fall 2012 وجود داره؟؟؟
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
آیا فقط پذیرش های Quebec میره به سکیوریتی چک یا کلا همه پذیرش ها باید این پروسه رو بگذرونن؟؟
من اسم شما رو از جدول May حذف کردم و گذاشتم تو جدول سپتامبر. بقیه دوستان هم اگه دوست دارن می تونن جدول سپتامبر رو پر کنند. چون انگار خیلی عجله دارن
فقط خواهشا موقع تکمیل کردن به این نکات توجه کنید:
1- تا حد امکان تمام گزینه ها رو پر کنید
2- اسمتون رو به ترتیب وارد کنید (ترتیب بر اساس تاریخ تحویل مدارک هست)
3- عددی که در انتهای نام فایل داخل کروشه قرار داره، شماره آپدیت هست. هر کسی که جدول رو آپدیت می کنه یکی به عدد قبل اضافه کنه.
4- برای کسانی که نحوه آپلود کردن رو نمی دونند: گزینه "صفحه پیشرفته" رو انتخاب کنید و بعد فایل رو آپلود کنید
ممنون
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
سلام
من به خاطر ریجکت چند روز قبل دیفر کردم به پاییز. یکی از دلایل ریجکتم Study plan بود. ممنون میشم از بچه های که پاس ریکوئست شدن یا اخیرا ویزاشون رو گرفتن study plan شون رو اینحا بذارن تا من و بقیه ازشون ایده بگیریم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)