صفحه 140 از 246 نخستنخست ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,391 تا 1,400 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط bobsmith نمایش پست ها
    ی سوال جدید:
    توی اعضاء دپارتمان دیدم چند نفر تحت عنوان PhD Candidate اسامی شون بود 2 تا ایرانی ک یکیشون فکر میکنم از بچه های این فرم باشه (چون اسمشون یکی بود حدس زدم، اگه اینجا اومدم ک خواهشن یکم اطلاعات بهم بدن) و بعضی ها هم PhD Student. برام جالب بود که چه وقتی تبدیل به Student میشن؟ آیا اونایی که پذیرش مشروط میرن Candidate هستن و بعد تغییر می کنه یا در هر صورت بعد از یک زمان خاص این تغییر صورت می گیره؟ بچه هایی که رفتین و گاهی سر میزنین لطفا توضیح بدین. آقای خسروی با معرفت (خداییش انسان شریفی باید باشن ایشون) خانم پرستو و سایرین لطفا دست ماها که اول راهیم رو هم بگیرید. ممنون
    من با سیستم دانشگاههای نیوزیلند آشنا نیستم ولی در بقیه دنیا معمولا شما اول PhD student هستید و بعد از اینکه امتحان جامع یا پروپوزال تون رو دادید تبدیل به PhD Candidate میشوید. بعبارت دیگر PhD Candidate دانسجویی است که فقط تزش باقی مونده و بقیه کارهای دکترا رو تکمیل کرده است. حالا دوستانی که نیوزیلند هستند شاید اطلاعات دقیق تری داشته باشند.

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

من برای دکتری از دانشگاه اتاگو جواب مثبت گرفتم، متاهل هم هستم. کسی از سیستم خوابگاه دانشجویی یا خانه ای که دانشگاه در اختیار دانشجو قرار میده اطلاعی داره؟
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

Junior Member

آره اما نیوزلند فقط ریسرچ هست دکتری و امتحان جامع و اینا نداره. البته شاید این تغییر بعد از دفاع از پروپوزال اتفاق میوفته. اگه کسی اطلاع دقیقی داره لطفا در اختیار همه قرار بده. ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    من برای دکتری از دانشگاه اتاگو جواب مثبت گرفتم، متاهل هم هستم. کسی از سیستم خوابگاه دانشجویی یا خانه ای که دانشگاه در اختیار دانشجو قرار میده اطلاعی داره؟
    تبریک. اگه تو سایت دانشگاه بگردید حتما در این مورد اطلاعاتی پیدا می کنید و با مسوول بخش accommodation دانشگاه هم میتونید ارتباط برقرار کنید(اطلاعات تماس باید در صفحه اسکان دانشگاه باشه). اگر فروم های قبلی را هم نیگاهی بندازید در مورد اسکان اطلاعاتی می گیرید و فکر میکنم سایت trademe.co.nz را هم می تونید برای اجاره ی منزل سرچ کنید احتمالا باید برای اتاگو هم خانه هایی را داشته باشند. با توجه به اطلاعات دوستانی که رفتند برای خانه های متاهلی دانشگاه ها خوابگاه های مناسبی ندارند (لا اقل در آکلند) و اگر هم باشه قیمتشون با اجاره منزل تفاوتی آنچنانی نداره.

Junior Member

سلام بچه ها! یکی از دوستای من برای زبان اپلای گرفته بود. برای ویزا اقدام کرد. همین چند روز پیش با هم پست کردیم. برای من هم دفعه اول هم این دفعه یه ایمیل اتوماتیک اولش برام اومد که رجیستر کنم و ابن دفعه هم بهم گفتن که اپدیت شدم. اما الان برای دوستم یه دفعه یه ایمیل اومده از طرف افیسر و بهش گفته که مدارک شمارو فرستادیم ویلینگتون IPB حالا باید ایمیل بزنیم به سفارت؟ یعنی به همین افیسر بگیم که ما ایمیل اتوماتیک رجیستر نیومده؟؟
    ممنون می شیم اگه زود جواب بدین :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط bobsmith نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه ی دوستان بالاخره بعد از 2-3 روز همه ی پست هارو خوندم دقیقا 1430 تا. خیلی جالب و مفید بود ی جورایی با بچه هایی که تو این 2 سال اپلای کردن پذیرش و ویزا گرفتن انتظار کشیدم، حرص خوردم و خوشحال شدم. اما گویا جدیدا یکمی از رونق داره میوفته اینجا. پس از همه ی بچه های جدید می خوام که دوباره به اینجا رونق بدن. البته چند نفر از قدیمی ها رو که الان به سلامتی رفتن اونور هم گه گاهی یه سر به اینجا میزنن.من واسه دکترا تو Auckland Business School اپلای کردم یکی از استادا که به من می خورد میل زدم گفت اپلای کن بعد از ی هفته مدارک خواستن که فرستادم 2 روز بعد پروپوزال خواستن درجا فرستادم 4-5 روز بعد ایمیل زدن که چون رشتم غیر مرتبطه این دپارتمان نمیتونم برم اما گفتن که با توجه به پروپوزالم ی دپارتمان دیگه موافقت کرده(ISOM) و اون استاد می تونه به عنوان راهنمای دوم باشه و باید ی استاد از اینجا راهنمای اصلی بشه بعلاوه 2 تا درس باید پیش بگذرونم (تغییر رشته) و نمره ی زبانم هم باید ارایه بدم. از دوستانی که رفتن اونجا یا بورس گرفتن می خواستم بدونم اینکه ی جورایی پذیرش مشروط بهم میدن می تونم واسه بورسش اقدام کنم؟ شانسی دارم. (معدل لیسانس 17.27- فوق 16.96 - 10 تا مقاله کنفرانس خارجی و داخلی - 5-6 تام ژورنال سابمیت کردم که هنوز جوابی ندادن بعد 4-5 ماه در دست داوری یا ریویژن)
    و اینکه نمره زبان توی بورس خیلی موثره؟ ی بار امتحان دادم 6 شدم ی 2 ماه دیگه میخوام دوباره امتحان بدم واسه 6.5 یا 7.
    به نظر شما پدیرش اومد واسه بورس اقدام کنم یا بعد اینکه نمره زبانو گرفتم؟ (با این گرونی دلار دیگه نمیشه بدون بورس رفت)
    سلام دوست عزیز خوشحالم که شما را یه عضو جدید این فروم نیوزلند میبینم.
    راستش دانشگاه آکلند همانطور که میدونی بهترین دانشگاه هست . شما ی جورایی ابتدای راه هستی. شما ابتدا باید استاد اصلی را پیدا کنی بعد پروپوزال را براش بفرستی .این استاد انقدر پروپپوزالت را تغییر میده که Research officer دپارتمان قبول میکنه. یعنی نظر اون ی جورایی کلید پذیرش شماست. بعد از آن یاید supporting Document را بفرستی که یکی از آنها آیلتس هست که باید حداقل 6.5 بشی طوریکه هیچ کدام از اسکیل ها زیر 6 نشه. این 1 قانونه و اصلا راه دیگری نداره.پس شما حنمی حتمی دنبال این باش. یعنی با پذیرش شرطی اصلا وارد ران اسکولارشیپ نمیشی.
    بعد از EOI نهایی شما میتونی برای بورس اقدام کنی ولی 1 نکته که 1کی از اساتید آکلند گفت این بود که من معدلم خوبه(3.94 / 4) ولی تعداد زیادی از بچه ها اپلای میکنن که معدلشان 4 /4 هست و همچنین مقالات ژورنالی بسیار عالی دارن. پس ی جورایی فعلا نمیتونی به بورس فکر کنیم حداقل برای ترم اول بعد اگر رفتی اونجا ی کاری میکینی.
    امیدوارم این اطلاعات به درد شما بخوره.
    موفق باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peiman_mr نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز خوشحالم که شما را یه عضو جدید این فروم نیوزلند میبینم.
    راستش دانشگاه آکلند همانطور که میدونی بهترین دانشگاه هست . شما ی جورایی ابتدای راه هستی. شما ابتدا باید استاد اصلی را پیدا کنی بعد پروپوزال را براش بفرستی .این استاد انقدر پروپپوزالت را تغییر میده که Research officer دپارتمان قبول میکنه. یعنی نظر اون ی جورایی کلید پذیرش شماست. بعد از آن یاید supporting Document را بفرستی که یکی از آنها آیلتس هست که باید حداقل 6.5 بشی طوریکه هیچ کدام از اسکیل ها زیر 6 نشه. این 1 قانونه و اصلا راه دیگری نداره.پس شما حنمی حتمی دنبال این باش. یعنی با پذیرش شرطی اصلا وارد ران اسکولارشیپ نمیشی.
    بعد از EOI نهایی شما میتونی برای بورس اقدام کنی ولی 1 نکته که 1کی از اساتید آکلند گفت این بود که من معدلم خوبه(3.94 / 4) ولی تعداد زیادی از بچه ها اپلای میکنن که معدلشان 4 /4 هست و همچنین مقالات ژورنالی بسیار عالی دارن. پس ی جورایی فعلا نمیتونی به بورس فکر کنیم حداقل برای ترم اول بعد اگر رفتی اونجا ی کاری میکینی.
    امیدوارم این اطلاعات به درد شما بخوره.
    موفق باشید.
    مرسی پیمان جان. اما این مسوول Business School مدارکو خواست 2 سری براش فرستادم پروپوزال را هم دادم بعدش گفت دپارتمان موافقت کرده الان فقط نمره زبان خواسته و توصیه نامه که قرار است 2 تا از استادام براش میل کنند. دیروز میل زدم ازش پرسیدم استاد راهنما رو خودم پیدا کنم حالا که اون استاد نمیتونه باشه؟ گفت خود دپارتمان بزودی یک نفرو تعیین می کنه و پذیرشو که برات فرستادیم میتونی برای اسکولارشیب اقدام کنی. یعنی هنوز استاد که تعیین بشه هنوز باید با اون سر و کله بزنم؟ خوب پس فعلا بچسبم به زبان. (البته خاطرنشان کنم که رشته ها فرق میکنن تو بعضی از رشته ها مقاله ژورنالی کاره آسونی نیست من به ندرت دیدم تو رشته ی من در سطح فوق لیسانس کسی ISI داشته باشه)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    بچه ها، کسی اطلاع نداره؟ من یه ذره عجله دارم.
    راستش من اطلاع خاصی ندارم اما با توجه به پست های قبلی سایت خیلی آپدیت نیست گویا. بعدم وقتی بهش میل زده یعنی کارش در جریات افتاده دیگه. فکر نمیکنم مشکلی باشه. فقط باید کلی صبر کنه احتمالا چون رفته ویلینگتون. به نظر من اگه خیلی نگرانید چند روز دیگم صبر کنید بعد می تونید از همون آفیسر بپرسید حتما راهنماییتون می کنن. موفق باشید.

Junior Member

سلام
    من پذیرش master of management از دانشگاه مسی برای july امسال دارم. یه هفته پیش ما مدارکم را برای ویزای دانشجویی و همسرم برای ویزای کار با اصل پاسپورت به سفارت نیوزیلند در دهلی جدید فرستادیم. امروز یه بسته دریافت کردیم که توش پاسپورت های ما همراه با یک نامه بود و توی نامه نوشته بودن که مدارک ما را به IPG ویلنگتون فرستادن.
    االان ما کمی بیشتر از 2 ماه برای این ترم وقت داریم فکر نمیکنید که عجیب است مدارک فوق لیسانس را هم به IPG فرستادن؟ چقدر طول میکشه تا اینا جواب بدن؟ خیلی نگرانیم لطفآ از تجربه خود بگوهید که چه کار کنیم؟
    قابل ذکر است که ما از هند اقدام کردیم.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    سلام
    من پذیرش master of management از دانشگاه مسی برای july امسال دارم. یه هفته پیش ما مدارکم را برای ویزای دانشجویی و همسرم برای ویزای کار با اصل پاسپورت به سفارت نیوزیلند در دهلی جدید فرستادیم. امروز یه بسته دریافت کردیم که توش پاسپورت های ما همراه با یک نامه بود و توی نامه نوشته بودن که مدارک ما را به IPG ویلنگتون فرستادن.
    االان ما کمی بیشتر از 2 ماه برای این ترم وقت داریم فکر نمیکنید که عجیب است مدارک فوق لیسانس را هم به IPG فرستادن؟ چقدر طول میکشه تا اینا جواب بدن؟ خیلی نگرانیم لطفآ از تجربه خود بگوهید که چه کار کنیم؟
    قابل ذکر است که ما از هند اقدام کردیم.

ممنون
    مدت اومدن ویزا رشته به رشته متفاوته.تا اونجایی که من اطلاع دارم بچه ها از دو ماه تا 6 ماه هم منتظر بودن.در مورد سوال دیگتون هم نظری ندارم و منم مثل شما تعجب کردم. ولی شاید به خاطر رشتتون فرستادن NZ.