صفحه 142 از 246 نخستنخست ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152192242 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    سلام
    من پذیرش master of management از دانشگاه مسی برای july امسال دارم. یه هفته پیش ما مدارکم را برای ویزای دانشجویی و همسرم برای ویزای کار با اصل پاسپورت به سفارت نیوزیلند در دهلی جدید فرستادیم. امروز یه بسته دریافت کردیم که توش پاسپورت های ما همراه با یک نامه بود و توی نامه نوشته بودن که مدارک ما را به IPG ویلنگتون فرستادن.
    االان ما کمی بیشتر از 2 ماه برای این ترم وقت داریم فکر نمیکنید که عجیب است مدارک فوق لیسانس را هم به IPG فرستادن؟ چقدر طول میکشه تا اینا جواب بدن؟ خیلی نگرانیم لطفآ از تجربه خود بگوهید که چه کار کنیم؟
    قابل ذکر است که ما از هند اقدام کردیم.

ممنون
    به نظر من شما پنجاه پنجاه روی ترم جولای حساب کن چون کسی نمیتونه پیشبینی کنه پرونده ای که وارد ipg میشه جوابش کی میاد. اونا هم کاری ندارن که ترم کی شروع میشه و کار خودشونو انجام میدن (تجربه شخصی)

با این حساب فرستاده شدن یا نشدن پرونده به ولینگتون خیلی نمیتونه به رشته هم مرتبط باشه.چون من رشته عمران دیدم که تو دبی بررسی شده و یکی دیگه هم دیدم که رفته ولینگتون. من خیلی بعید میدونستم که پرونده management بره ولینگتون.

Junior Member

من هم تاکید می کنم که اگه استادی ازت خوشش بیاد 80 تا 90 درصد پذیرشو گرفتی البته باز هم به دانشگاه بستگی داره اما اکثرا اگه استاد بخواد مخالفت نمی کنن. این بهترین راه است. اما من تو فرایند آکلند دیدم که نیاز نیست حتما از قبل هماهنگ کنی اما بهتره. یکی 2 تا دانشگاه دیگه هم دیدم اینجوری بود. البته منم اول به یکی میل زدم اون فقط گفت باید از طریق EOI اقدام کنم منم فقط اسمشو نوشتم. اما چون بعد به خاطر اینکه رشتم متفاوت بود گفتن نمیتونم تو اون دپارتمان برم. البته من همزمان واسه 3 تا دپارتمان اپلای کردم و هر سه بررسی کردن و با توجه به پروپوزالم گفتن که باید تو فلان دپارتمان برم و اون استاد چون واسه اونجا نبود شد استاد راهنمای دوم و یکی رو از همین دپارتمان برام تعیین کردن.

همینطور که بقیه دوستان گفتن هرکیو که دیدی حتی یکم بهت میخوره بهش میل بزن. اتفاقا الان چون فصل خلوتی هست معمولا زودتر جواب میدن. با چندتا میل بی جواب هم دلسرد نشو من دیدم کسایی رو که بالای 400 - 500 تا میل به استادای مختلف تو کشورهای مختلف میل زدن تا بالاخره چند نفر جواب دادن. تازه بعضی ها تلفن هم میزنن. به هر نفر هم با ی فاصله ی 5-6 روزه میتونی تا 2-3 بار یا بیشتر میل بزنی. به نظر من اگه استادی از همین الان تمایلی بهه جواب دادن نداشته باشه کارکردن باهاش میشه حکایت بیشتر استادای ایران که 100 بار باید بری تا بهت وقت بدن تازه به حرفتم گوش ندن.

کسی از دوستان میدونه با داشتن PhD از دانشگاههای نیوزلند چقدر شانس گرفتن اقامت هست؟

Junior Member

ایسنا - دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۰
    مسئولان اداره مهاجرت نيوزلند از اعمال مقررات سختگيرانه‌تر در خصوص شرايط تحصيل در اين کشور خبر دادند.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي ايسنا، جاناتان کلمن ـ وزير مهاجرت نيوزلند، در اين زمينه گفت: شرايط تحصيل در اين کشور براي دانشجويان خارجي دشوارتر خواهد شد.

وي تصريح کرد: تغيير در سياست‌هاي اداره مهاجرت نيوزلند با اين هدف صورت مي‌گيرد تا تنها دانشجوياني به اين کشور بيايند که واقعا قصد ادامه تحصيل دارند.

وزير مهاجرت نيوزلند، افزود: در اين خصوص ما قصد داريم تا بررسي‌هاي بيشتري در خصوص دانشجويان متقاضي انجام دهيم و اطمينان حاصل کنيم که آيا دانشجو قادر به اتمام موفقيت‌آميز دوره تحصيلي خود در نيوزلند است يا خير و اينکه آيا وي پول کافي براي تحصيل و زندگي در طول دوره تحصيلي دارد يا خير.

کلمن اظهار کرد: برخي از دانشجويان ويزاي تحصيلي را به منزله ميانبري براي ورود به نيوزلند و دريافت اقامت مي‌دانند و ما قصد داريم تا اين روند را متوقف کنيم.

بنابراين گزارش، اين اظهارات در حالي صورت مي‌گيرد که نيوزلند سالانه 3/2 ميليارد دلار از جذب بيش از 90 هزار دانشجوي خارجي درآمد دارد.

میشه از حرفهای وزیر مهاجرت نیوزیلند فهمید که برای صدور ویزای دانشجویی چه آیتمهایی براشون مهمه.

سلام دوستان گرامی
    به تظرتون شانس من برای گرفتن پذیرش و بورسیه تا چه حدیه؟؟؟
    لیسانس شهرسازی معدل 16.17 دانشگاه سراسری گیلان
    فوق دانشگاه UTM با معدل 3.91/4
    چند مورد از جمله در حال حاضر Teaching Assistant هستم
    Research Assistant هم بودم
    فوق هم شاگرد اول بوم و چیزهای دیگه از جمله عضویت توی انجمن علمی و ...
    یه مقاله کنفرانس دارم و 4تا هم داخلی، ژورنال ولی ندارم (در عین حال ندیدم از رشتمون کسی ژورنال داده باشه توی مستر!!!)
    IELTS هم 7، به نظرتون امکان پذیرش و بورس برام وجود داره؟ داشتن ژورنال خیلی مهمه؟؟؟

سلام دوستان. بهترین زمان برای فرستان ایمیل به استادای نیوزلند چه زمانیه که استادا ایمیل بخونن و مثلا توی تعطیلاتشون نباشه یا سرشون خیلی شلوغ نباشه؟ ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar m نمایش پست ها
    سلام دوستان گرامی
    به تظرتون شانس من برای گرفتن پذیرش و بورسیه تا چه حدیه؟؟؟
    لیسانس شهرسازی معدل 16.17 دانشگاه سراسری گیلان
    فوق دانشگاه UTM با معدل 3.91/4
    چند مورد از جمله در حال حاضر Teaching Assistant هستم
    Research Assistant هم بودم
    فوق هم شاگرد اول بوم و چیزهای دیگه از جمله عضویت توی انجمن علمی و ...
    یه مقاله کنفرانس دارم و 4تا هم داخلی، ژورنال ولی ندارم (در عین حال ندیدم از رشتمون کسی ژورنال داده باشه توی مستر!!!)
    IELTS هم 7، به نظرتون امکان پذیرش و بورس برام وجود داره؟ داشتن ژورنال خیلی مهمه؟؟؟
    سلام دوست عزیز .یکی از دوستای من با شرایط مشابه شما از اتاگو بورس گرفته امسال. البته رشتش نقشه برداری بود

Senior Member nima_AA آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nadali54 نمایش پست ها
    من فوق لیسانس کامپیوتر هستم.ایا میتونم برای دکتری بورس بگیرم نیوزلند؟؟؟؟
    لطفا شرایط و وضعیت تحصیلی خود را کامل شرح دهید تا دوستان بتوانند شما را راهنمایی کنند به پست های قبلی توجه کنید
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

Junior Member

سلام بچه ها. من دوباره ویزا فرستادم یه بار ریجکت شده بودم. الان دوباره جواب اومده برام نمی دونم ریجکت شدم یا می گه که اگر اینارو بر آورده نکنی ریجکت می شی! می سه زود کمکم کنید که چه کار کنم؟

Thank you for your application for a student visa. We received your application on 18 April 2012. We note your application is not substantially different to that which you previously submitted and were declined on.
    Our decision on your application
    We have declined your application for a student visa because you do not meet the requirements set out in the immigration instructions for student visas.

We note that your course and living costs for your English course (including flight costs) will be approximately NZ$18,000 or 72% of your available funds. You then seek to do a further course in New Zealand which you would be unable to pay for. Please note that the exchange rate for these calculations are based on the available exchange rate in Iran of 1 USD to 20,000 IRR. You have not met U3.20.

We have made this decision because you have not shown a genuine intent in New Zealand. You are a young single Iranian female who is seeking to study English in New Zealand. The circumstances generally in Iran are very poor currently. You have not provided any evidence of having studied English previously. Given the inherent risks in Iran as a country as well as your lack of financial support in New Zealand, you have not shown your genuine intent and therefore have not met E5.
    We have considered whether the granting of a limited visa would mitigate our concerns but we do not think that they would. We have also considered whether there are any special circumstances which would warrant an exception to immigration instructions but we can find no reason to grant a visa as an exception.
    Contact us
    If you have any questions, you can:

You will need to tell us your application and client numbers (see the top of this letter). Please be ready to quote them when you phone.

Yours sincerely

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    سلام بچه ها. من دوباره ویزا فرستادم یه بار ریجکت شده بودم. الان دوباره جواب اومده برام نمی دونم ریجکت شدم یا می گه که اگر اینارو بر آورده نکنی ریجکت می شی! می سه زود کمکم کنید که چه کار کنم؟

Thank you for your application for a student visa. We received your application on 18 April 2012. We note your application is not substantially different to that which you previously submitted and were declined on.
    Our decision on your application
    We have declined your application for a student visa because you do not meet the requirements set out in the immigration instructions for student visas.

We note that your course and living costs for your English course (including flight costs) will be approximately NZ$18,000 or 72% of your available funds. You then seek to do a further course in New Zealand which you would be unable to pay for. Please note that the exchange rate for these calculations are based on the available exchange rate in Iran of 1 USD to 20,000 IRR. You have not met U3.20.

We have made this decision because you have not shown a genuine intent in New Zealand. You are a young single Iranian female who is seeking to study English in New Zealand. The circumstances generally in Iran are very poor currently. You have not provided any evidence of having studied English previously. Given the inherent risks in Iran as a country as well as your lack of financial support in New Zealand, you have not shown your genuine intent and therefore have not met E5.
    We have considered whether the granting of a limited visa would mitigate our concerns but we do not think that they would. We have also considered whether there are any special circumstances which would warrant an exception to immigration instructions but we can find no reason to grant a visa as an exception.
    Contact us
    If you have any questions, you can:

You will need to tell us your application and client numbers (see the top of this letter). Please be ready to quote them when you phone.

Yours sincerely
    آفيسرتون هندرسون هست كه خيلي بهتر از ربكا هست (ظاهرا) و خيلي سريعتر به پرونده رسيدگي ميكنه. چند تا اشكال به پروندتون گرفته كه تو پرونده قبليتون هم بود و به خاطر اونها ريجكت شديد و رفع هم نكرديد
    يكي اينكه ميگه اين پولي كه داريد براي دوره اولي كه اقدام كرديد كافيه(ظاهرا يك دوره پيش نياز زبان داريد ميگذرونيد) و براي دوره دوم پول نداريد.ظاهرا مبلغ حساب شما رو بر اساس دلار 2000 تومن حساب كردند براي همين خيلي كم شده
    يك مورد ديگه هم ميگه كه شما تا حالا انگليسي نخونديد و براشون عجيبه كه يه دفعه ميخوايد بريد تو يك كشور انگليسي زبان دوره انگليسي بگيريد و درس بخوندي و با توجه به شرايط حال حاضر ايران اونها قانع نشدند كه شما قصدتون واقعا درس هست يا نه
    كاري كه شما ميتونيد بكنيد يكي اينكه موجودي اكانت بانكي كه ازش ريز حساب داريد افزايش بديد
    دوم اينكه بهشون توضيح بديد كه ميتونيد دلار دولتي بگيريد براي درس خوندن
    سوم اينكه يك مدركي مبني بر انگليسي خوندن ارائه كنيد مثل درس انگليسي توي دانشگاه يا بگيد كه انگليسيتون براي گرفتن مدرك خيلي قوي نبوده وگرنه انگليسي بلديد و اين جور توجيهات
    مداركي هم دال بر وابستگي خانوادگي مثل عكس و اين چيزا ارائه بديد بگيد كه مثلا من پدر و مادر خيلي بهم وابسته اند الان هم ديگه پير شدند و من به خاطر اونها بعد از درسم به ايران برميگردم و اين جور مسائل
    اميدوارم كه موفق باشد