صفحه 93 از 627 نخستنخست ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193593 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

برا تمکن مالی اگر مثلا 10 میلیون به حساب خودم بذازم مشکلی پیش میاد؟ نمیگن از کجا اوردی؟

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    برا تمکن مالی اگر مثلا 10 میلیون به حساب خودم بذازم مشکلی پیش میاد؟ نمیگن از کجا اوردی؟
    اگر تاکنون دانشجو بودید و هیچ تجربه کاری نداشتید، از شما انتظار پولی در حسابتون ندارند. در حساب اسپانسر باشه بهتره.

سلام
    ساپورتر من علاوه بر پول نقدش، توی پند چا سپرده بلند مدت داره. اشکالی نداره که BS که میگیره از مثلا 3 تا بانک باشه؟

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط alioo نمایش پست ها
    سلام
    ساپورتر من علاوه بر پول نقدش، توی پند چا سپرده بلند مدت داره. اشکالی نداره که BS که میگیره از مثلا 3 تا بانک باشه؟
    نه اشکالی نداره
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

من BS خودم فقط مانده حساب داره و تاریخ افتتاح- تراز میانگین نداره
    اما ریز حساب رو گرفتم (فارسی هست) نیاز هست ریز حساب اصلا؟ ترجمه کنم؟

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط goldman_64 نمایش پست ها
    من BS خودم فقط مانده حساب داره و تاریخ افتتاح- تراز میانگین نداره
    اما ریز حساب رو گرفتم (فارسی هست) نیاز هست ریز حساب اصلا؟ ترجمه کنم؟
    ریز حساب لازم نیست. مطابق راهنمای فارسی گواهی حساب باید حاوی نام، تاریخ افتتاح حساب، مانده حساب، تراز میانگین و/یا گردش حساب باشه. اگر به فارسی هست که باید بدین ترجمه رسمی بشه. پیشنهاد می کنم که بگین بانک براتون انگلیسیش رو صادر کنه (با در نظر گرفتن اطلاعات مورد نیاز). موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    بله منظور از ساپورتر مالی همون شخصی هست که قراره هزینه شما رو در کانادا بده حتی اگه فول فاند هم هستید باید یه نفر رو معرفی کنید که باید ازش تعهد محضری بگیرید و منبع درآمدش رو ارائه کنید. (که خب مسلما شغل طرف رو هم نشون میده). مثلا اگه طرف کارمند یا بازنشسته است باید فیش حقوقی اش رو بدید یا اگه مغازه دار هست باید جواز کسب اش رو بدید و ....
    سلام، ممنون میشم به موارد زیر پاسخ دهید.

حامی مالی من حدود 60 میلیون گزارش موجودی حساب (به فارسی) و ضمانت محضری را بهم داده. اما آیا این مدارکی که برای منیع درآند حامی مالی باید ارائه کنیم نیاز به ترجمه داره، از مدارک زیر کدام ها را باید ترجمه بشه:

1- سند خانه مسکونی
    2- سند زمین کشاورزی
    3- نامه از شرکت خربدار محصولات که نشان دهنده در آمد حامی مالی باشه (چون حامی مالی من 1شغلشان کشاورزی هست)

اگر موازد فوق باید ترجمه بشن، برای تایید رسمی ترجمه خود مدارک بالا کافیست یا باید قبل از ترجمه آنها یه سری تایید اضافه (مثلا از ثبت اسناد شهرستان) گرفت یا سری مدارک دیگر را هم (شناسنامه حامی مالی و یا روزنامه رسمی شرکت خریدار) را ارائه کنیم.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenixbfa نمایش پست ها
    سلام، ممنون میشم به موارد زیر پاسخ دهید.

حامی مالی من حدود 60 میلیون گزارش موجودی حساب (به فارسی) و ضمانت محضری را بهم داده. اما آیا این مدارکی که برای منیع درآند حامی مالی باید ارائه کنیم نیاز به ترجمه داره، از مدارک زیر کدام ها را باید ترجمه بشه:

1- سند خانه مسکونی
    2- سند زمین کشاورزی
    3- نامه از شرکت خربدار محصولات که نشان دهنده در آمد حامی مالی باشه (چون حامی مالی من 1شغلشان کشاورزی هست)

اگر موازد فوق باید ترجمه بشن، برای تایید رسمی ترجمه خود مدارک بالا کافیست یا باید قبل از ترجمه آنها یه سری تایید اضافه (مثلا از ثبت اسناد شهرستان) گرفت یا سری مدارک دیگر را هم (شناسنامه حامی مالی و یا روزنامه رسمی شرکت خریدار) را ارائه کنیم.
    سند خونه رو نیاز نیست ترجمه کنید ولی سند زمین کشاورزی و اون نامه رو ترجمه کنید. چون می خواید نشون بدید که درآمد حامی شما از طریق کشاورزی ست.
    نیاز به تایید رسمی نداره. همین که مهر مترجم بخوره کافیه.
    شناسنامه حامی نیاز نیست. همون تعهد نامه کافیه.

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    سند خونه رو نیاز نیست ترجمه کنید ولی سند زمین کشاورزی و اون نامه رو ترجمه کنید. چون می خواید نشون بدید که درآمد حامی شما از طریق کشاورزی ست.
    نیاز به تایید رسمی نداره. همین که مهر مترجم بخوره کافیه.
    شناسنامه حامی نیاز نیست. همون تعهد نامه کافیه.
    سلام، ممنون بابت پاسختان

سئوال: در مورد ترجمه BS ی که حامی مالی از شعبه شهرستان بانک کشاورزی گرفته، چیکار باید کرد:
    1-آیا دارالترجمه اینو می تونه ترجمه کنه (مشکلی با مبلغ زیاد ندارن که)؟
    2-آیا تایید دفتر مرکزی تهران - امور بین الملل برای ترجمه رسمی لازم هست؟
    3-آیا مهرهای دادگستری و امورخارجه برای ترجمه BS ضروری هستش یا مهر دارالترجمه کافیه؟

یک چند سئوال خیلی حیاتی هم داشتم با اینکه ربطی به این تاپیک نداره ممنون میشم جواب بدین.
    من میخوام توی هفته آینده مدارک رو بفرستم، به نظرتون دیر نشده که؟ ضمنا برای CAQ هم این هفته ایتنرنتی اقدام کردم، آیا باید منتظر CAQ بمونم بعد برای ویزا اقدام کنم یا هر دو را همزمان میتونم اقدام کنم؟

با سپاس

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenixbfa نمایش پست ها
    سلام، ممنون بابت پاسختان

سئوال: در مورد ترجمه BS ی که حامی مالی از شعبه شهرستان بانک کشاورزی گرفته، چیکار باید کرد:
    1-آیا دارالترجمه اینو می تونه ترجمه کنه (مشکلی با مبلغ زیاد ندارن که)؟
    2-آیا تایید دفتر مرکزی تهران - امور بین الملل برای ترجمه رسمی لازم هست؟
    3-آیا مهرهای دادگستری و امورخارجه برای ترجمه BS ضروری هستش یا مهر دارالترجمه کافیه؟

یک چند سئوال خیلی حیاتی هم داشتم با اینکه ربطی به این تاپیک نداره ممنون میشم جواب بدین.
    من میخوام توی هفته آینده مدارک رو بفرستم، به نظرتون دیر نشده که؟ ضمنا برای CAQ هم این هفته ایتنرنتی اقدام کردم، آیا باید منتظر CAQ بمونم بعد برای ویزا اقدام کنم یا هر دو را همزمان میتونم اقدام کنم؟

با سپاس
    1و2- برای بعضی از بانکها باید مهر امور بین الملل خورده باشه. این رو از دارالترجمه سوال کنید. در ضمن دارالترجمه به مبلغ کاری نداره
    3- مهر دارالترجمه کافیه
    4- فعلا که دیر نشده ولی سریع تر اقدام کنید.
    خیلی از دوستان بدون CAQ اقدام می کنن و بعد هر وقت سفارت براشون نقص مدرک میزنه، میبرن. اطلاعات بیشتر در این زمینه رو از این تاپیک بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)