صفحه 143 از 246 نخستنخست ... 4393133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153193243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,421 تا 1,430 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

سلام دوستان. من واسه Ph.D رشته زبان انگلیسی میخام اقدام کنم. نمره ایلتسم 6.5 و مقاله ای هم ندارم اما معدلم 16.5 هستش. چقدر فکر میکنید احتمال داره پذیرش بگیرم؟ و اینکه میدونم شرایط بورس کامل رو ندارم اما واسه حالت دوم که نیمی از بورس رو میدن چطور؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Pinturricchio نمایش پست ها
    سلام دوستان. من واسه Ph.D رشته زبان انگلیسی میخام اقدام کنم. نمره ایلتسم 6.5 و مقاله ای هم ندارم اما معدلم 16.5 هستش. چقدر فکر میکنید احتمال داره پذیرش بگیرم؟ و اینکه میدونم شرایط بورس کامل رو ندارم اما واسه حالت دوم که نیمی از بورس رو میدن چطور؟
    سلام. به نظر من پذیرشو راحت میتونید بگیرید. چون من خودم بدون مقاله پذیرش گرفتم. واسه مورد دومتون نظری ندارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pinturricchio نمایش پست ها
    با سلام
    شما همانطور که دوستمان vahid26 گفت احتمال پذیرش هست ولی شما رزومت را دقیق نگفتی ولی در فروم مربوط به UPM شما 3 تا ISI و آیلتس 7 زدی ولی در اینجا چیز دیگری(البته جای فضولی نیست و عذر میخوام چون برای راهنمایی بهتر خودتان رزومه دقیق لازم است)
    گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود ...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
    گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    يكي اينكه ميگه اين پولي كه داريد براي دوره اولي كه اقدام كرديد كافيه(ظاهرا يك دوره پيش نياز زبان داريد ميگذرونيد) و براي دوره دوم پول نداريد.ظاهرا مبلغ حساب شما رو بر اساس دلار 2000 تومن حساب كردند براي همين خيلي كم شده
    آرمان جان این که سفارت خودش با نرخ 2000 تومان حساب کرد به چه معناست؟ مگر ما پول را به حساب خوابوندیم و نامه انگلیسی از بانک گرفتیم خودشون با نرخ دولتی تبدیل نمیکنن؟ اگر که با 2000 باشه که ما بیچاره میشیم که.چون من قبلا 3 سال پیش از بانک مسکن نامه فارسی حساب را گرفتم و بردم اداره امور خارجی بانک در خیابان حافظ(یادم نیست دقیق) بعد خودشان به دلار تبدیل کردن.
    گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود ...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
    گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود

دوستان! نیوزلند معمولا چند روز طول می کشه تا جواب ایمیلی رو بدن؟؟ الان 2 روز گذشته! همیشه هر جا می زدم، دیگه فرداش جواب می دادن! خود آکلند هم همون روز جواب داد، اما Otago هنور جواب نداده استادی که بهش ایمیل زدم

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar m نمایش پست ها
    دوستان! نیوزلند معمولا چند روز طول می کشه تا جواب ایمیلی رو بدن؟؟ الان 2 روز گذشته! همیشه هر جا می زدم، دیگه فرداش جواب می دادن! خود آکلند هم همون روز جواب داد، اما Otago هنور جواب نداده استادی که بهش ایمیل زدم
    من اولین بار که به استاد در اتاگو ایمیل زدم دو هفته بعد یک استاد دیگر جواب من را داد.ظاهرا استاد ایمیل من را به همه فوروارد کرده بود و یک استاد که کارش دقیقا مشابه پایان نامه و مقاله من بود به من جواب داد.احتمالا اساتید از پرتال داخلی استفاده می کنند که باعث میشه دیر جواب بدهند اما بهترین جواب را بدهند.
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    من اولین بار که به استاد در اتاگو ایمیل زدم دو هفته بعد یک استاد دیگر جواب من را داد.ظاهرا استاد ایمیل من را به همه فوروارد کرده بود و یک استاد که کارش دقیقا مشابه پایان نامه و مقاله من بود به من جواب داد.احتمالا اساتید از پرتال داخلی استفاده می کنند که باعث میشه دیر جواب بدهند اما بهترین جواب را بدهند.
    آهان! که این طور. شما به ایمیلتون پروپوزال برای دکترا هم attach کرده بودین یا فقط رزومتون رو؟ اوتاگو هم به این صورته که بهد از این که استادی جواب داد باید با همون استاد توافقی پروپوزال بنویسیم دیگه؟ یا این که خودمون از قبل آماده کنیم به detail

Junior Member

اینطور که پیداست خیلی از بچه ها دارن واسه مقطع دکترا اقدام میکنن . این جریان over qualified شدن پس چیه ؟ مگه همه نمیخوان برن اونجا تا اقامت بگیرن و کار کنن ؟

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar m نمایش پست ها
    آهان! که این طور. شما به ایمیلتون پروپوزال برای دکترا هم attach کرده بودین یا فقط رزومتون رو؟ اوتاگو هم به این صورته که بهد از این که استادی جواب داد باید با همون استاد توافقی پروپوزال بنویسیم دیگه؟ یا این که خودمون از قبل آماده کنیم به detail
    من یک رزومه کامل اتچ کرده بودم بعد یک استاد جواب داد از گروه و خواست که ادامه اپلای از طریق دانشگاه باشد. در ضمن دانشگاه اتاگو در ایران مشاور هم دارد که شمارش در وب سایت خود دانشگاه هست.
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

Junior Member

سلام بچه ها. من می خوام واسه ویزای همراهی اقدام کنم. همسرم ویزاش اومده. خواستم ببینم کسی می دونه چه مدارکی لازمه برای اثبات ساپورت مالی؟
    مرسی