سلام دوستان. من واسه Ph.D رشته زبان انگلیسی میخام اقدام کنم. نمره ایلتسم 6.5 و مقاله ای هم ندارم اما معدلم 16.5 هستش. چقدر فکر میکنید احتمال داره پذیرش بگیرم؟ و اینکه میدونم شرایط بورس کامل رو ندارم اما واسه حالت دوم که نیمی از بورس رو میدن چطور؟
سلام دوستان. من واسه Ph.D رشته زبان انگلیسی میخام اقدام کنم. نمره ایلتسم 6.5 و مقاله ای هم ندارم اما معدلم 16.5 هستش. چقدر فکر میکنید احتمال داره پذیرش بگیرم؟ و اینکه میدونم شرایط بورس کامل رو ندارم اما واسه حالت دوم که نیمی از بورس رو میدن چطور؟
با سلام
شما همانطور که دوستمان vahid26 گفت احتمال پذیرش هست ولی شما رزومت را دقیق نگفتی ولی در فروم مربوط به UPM شما 3 تا ISI و آیلتس 7 زدی ولی در اینجا چیز دیگری(البته جای فضولی نیست و عذر میخوام چون برای راهنمایی بهتر خودتان رزومه دقیق لازم است)
گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود
آرمان جان این که سفارت خودش با نرخ 2000 تومان حساب کرد به چه معناست؟ مگر ما پول را به حساب خوابوندیم و نامه انگلیسی از بانک گرفتیم خودشون با نرخ دولتی تبدیل نمیکنن؟ اگر که با 2000 باشه که ما بیچاره میشیم که.چون من قبلا 3 سال پیش از بانک مسکن نامه فارسی حساب را گرفتم و بردم اداره امور خارجی بانک در خیابان حافظ(یادم نیست دقیق) بعد خودشان به دلار تبدیل کردن.
گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود
دوستان! نیوزلند معمولا چند روز طول می کشه تا جواب ایمیلی رو بدن؟؟ الان 2 روز گذشته! همیشه هر جا می زدم، دیگه فرداش جواب می دادن! خود آکلند هم همون روز جواب داد، اما Otago هنور جواب نداده استادی که بهش ایمیل زدم
من اولین بار که به استاد در اتاگو ایمیل زدم دو هفته بعد یک استاد دیگر جواب من را داد.ظاهرا استاد ایمیل من را به همه فوروارد کرده بود و یک استاد که کارش دقیقا مشابه پایان نامه و مقاله من بود به من جواب داد.احتمالا اساتید از پرتال داخلی استفاده می کنند که باعث میشه دیر جواب بدهند اما بهترین جواب را بدهند.
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
اینطور که پیداست خیلی از بچه ها دارن واسه مقطع دکترا اقدام میکنن . این جریان over qualified شدن پس چیه ؟ مگه همه نمیخوان برن اونجا تا اقامت بگیرن و کار کنن ؟
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
سلام بچه ها. من می خوام واسه ویزای همراهی اقدام کنم. همسرم ویزاش اومده. خواستم ببینم کسی می دونه چه مدارکی لازمه برای اثبات ساپورت مالی؟
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)