نه مشکلی نیست. در ضمن این جور نامه ها رو بعید می دونم اصلا دادگستری تایید کنه!
کسی تاکید نکرده روی این مهرها! بیشتر برای محکم کاری میگن بزنید ولی من تا حالا ندیدم سفارت به کسی ایراد بگیره که چرا مدارک رو تایید نکردید.
نظر شخصی من اینه که فقط شناسنامه و مدارک تحصیلی رو تایید کنید.
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
لطفا دوستانی که از نحوه تهیه گزارش مالی اطلاع دارن، من رو راهنمایی کنن. سپرده چند وقت باید تو حساب باشه؟مبلغش باید چقدر باشه؟
دم اونی که جواب میده تا ابد گرم!
من از university of ontario institute of technoogy پذیرش دارم.آشوا.استاده پایه هستش.گفت من ta رو هم اگه دانشگاه نده (که خودش گفت به احتمال 90%میده)بهت میدم.شهریه اش ترمی 5000 دلاره .فقط من نمیدونم سال اول سه ترمه یا دو ترم.اگه سال اول دوترم باشه که از پول استاد هم یچیزی زیاد میاد واسم.حدود bank statement رو میدونید چقدر باید باشه؟
سلام، من از بانک رفاه گواهی حساب گرفتم اما توش فقط نام صاحب حساب و 3 عدد که به ترتیب Debit، Credit و Balance هستش رو نوشته، اولی منظورش مقدار پولی هست که من به حساب ریختم و دومی مقداری هستش که برداشت کردم همچنین برای دوره 3 ماهه دادن. می خواستم ببینم گردش رو با چی نشون میدن، منظورم اینه که یه عدد میدن یا جدول؟ در ضمن تاریخ افتتاح حساب هم توش نیست!! این گواهی که به من دادن مناسبه یا نه؟!
به این پست مراجعه کنید.
سلام دوستان
من پدرم شغلش آزاد بوده و ملاک هست و موجودی حساب خوبی هم داره.حتما برای تعهد محظری باید فیش حقوقی یا جواز کسب داشته باشه؟یا فقط پول کافیه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)