صفحه 94 از 627 نخستنخست ... 4484858687888990919293949596979899100101102103104144194594 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 931 تا 940 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    1و2- برای بعضی از بانکها باید مهر امور بین الملل خورده باشه. این رو از دارالترجمه سوال کنید. در ضمن دارالترجمه به مبلغ کاری نداره
    3- مهر دارالترجمه کافیه
    4- فعلا که دیر نشده ولی سریع تر اقدام کنید.
    خیلی از دوستان بدون CAQ اقدام می کنن و بعد هر وقت سفارت براشون نقص مدرک میزنه، میبرن. اطلاعات بیشتر در این زمینه رو از این تاپیک بگیرید.

ممنون.

اگه نامه های شرکتی که میخواهد گواهی توان مالی بده، از اول متنش انگلیسی باشه روی سربرگ فارسی و با مهر فارسی مشکلی پیش نمی آد؟

مهر دارالترجمه کافیه واقعا؟، چرا اینقدر روی مهر های دادگستری و امورخارجه تاکید میشه؟

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenixbfa نمایش پست ها
    ممنون.

اگه نامه های شرکتی که میخواهد گواهی توان مالی بده، از اول متنش انگلیسی باشه روی سربرگ فارسی و با مهر فارسی مشکلی پیش نمی آد؟

مهر دارالترجمه کافیه واقعا؟، چرا اینقدر روی مهر های دادگستری و امورخارجه تاکید میشه؟
    نه مشکلی نیست. در ضمن این جور نامه ها رو بعید می دونم اصلا دادگستری تایید کنه!
    کسی تاکید نکرده روی این مهرها! بیشتر برای محکم کاری میگن بزنید ولی من تا حالا ندیدم سفارت به کسی ایراد بگیره که چرا مدارک رو تایید نکردید.
    نظر شخصی من اینه که فقط شناسنامه و مدارک تحصیلی رو تایید کنید.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط goldman_64 نمایش پست ها
    من BS خودم فقط مانده حساب داره و تاریخ افتتاح- تراز میانگین نداره
    اما ریز حساب رو گرفتم (فارسی هست) نیاز هست ریز حساب اصلا؟ ترجمه کنم؟
    در BS معمول نیست تراز میانگین رو بزنن.
    اگه بانکتون گردش حساب رو به انگلیسی نمیده و گردش حساب خوبی دارین بهتره برای محکم کاری هم که شده این مدرک رو بدین دارالترجمه و به سفارت ارائه بدین.

Junior Member

لطفا دوستانی که از نحوه تهیه گزارش مالی اطلاع دارن، من رو راهنمایی کنن. سپرده چند وقت باید تو حساب باشه؟مبلغش باید چقدر باشه؟
    دم اونی که جواب میده تا ابد گرم!

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط hhz933 نمایش پست ها
    لطفا دوستانی که از نحوه تهیه گزارش مالی اطلاع دارن، من رو راهنمایی کنن. سپرده چند وقت باید تو حساب باشه؟مبلغش باید چقدر باشه؟
    دم اونی که جواب میده تا ابد گرم!
    به این پست و این پست ( فرم های مربوط به گردش حساب) نگاهی بندازید. بهتره که سچرده با گردش 4 ماهه باشه و مبلغش به میزان فاند و هزینه زندگی شما بستگی داره.

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش دانشگاههای کانادا + چگونگی و زمان اعلام

من از university of ontario institute of technoogy پذیرش دارم.آشوا.استاده پایه هستش.گفت من ta رو هم اگه دانشگاه نده (که خودش گفت به احتمال 90%میده)بهت میدم.شهریه اش ترمی 5000 دلاره .فقط من نمیدونم سال اول سه ترمه یا دو ترم.اگه سال اول دوترم باشه که از پول استاد هم یچیزی زیاد میاد واسم.حدود bank statement رو میدونید چقدر باید باشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

سلام، من از بانک رفاه گواهی حساب گرفتم اما توش فقط نام صاحب حساب و 3 عدد که به ترتیب Debit، Credit و Balance هستش رو نوشته، اولی منظورش مقدار پولی هست که من به حساب ریختم و دومی مقداری هستش که برداشت کردم همچنین برای دوره 3 ماهه دادن. می خواستم ببینم گردش رو با چی نشون میدن، منظورم اینه که یه عدد میدن یا جدول؟ در ضمن تاریخ افتتاح حساب هم توش نیست!! این گواهی که به من دادن مناسبه یا نه؟!

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    سلام، من از بانک رفاه گواهی حساب گرفتم اما توش فقط نام صاحب حساب و 3 عدد که به ترتیب Debit، Credit و Balance هستش رو نوشته، اولی منظورش مقدار پولی هست که من به حساب ریختم و دومی مقداری هستش که برداشت کردم همچنین برای دوره 3 ماهه دادن. می خواستم ببینم گردش رو با چی نشون میدن، منظورم اینه که یه عدد میدن یا جدول؟ در ضمن تاریخ افتتاح حساب هم توش نیست!! این گواهی که به من دادن مناسبه یا نه؟!
    به این پست مراجعه کنید.

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    سلام.
    در تکمیل پاسخ دوستمون vanadis باید بگم که من هم از بانک رفاه گواهی گرفتم و فرمتش دقیقا همینطوریه که شما می فرمایید و عوضش هم نمی کنن! پس نگرانش نباشید

سلام دوستان
    من پدرم شغلش آزاد بوده و ملاک هست و موجودی حساب خوبی هم داره.حتما برای تعهد محظری باید فیش حقوقی یا جواز کسب داشته باشه؟یا فقط پول کافیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)